• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    102
Merhabalar çok geçmiş olsun 🙏 ben yemek yapıyorum kahvaltı hazırlıyorum onun dışında hep uzanıyorum . Daha 3 ayım var zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum 🥹 sağlıkla vakitlice doğsun bebeklerimiz inşallah.
Antibıyotik kullanıyorum enfeksiyon çıkmıştı crp 16ydı bu haftaiçi kontrole gideceğim.
Sana da çok geçmiş olsun 🙏🏻 çok şükür çıktım hastaneden. Benim de bir o kadarı var kısmetse Nisan'da doğum. Aynı senin gibi sadece yemek yapıyorum ama bir oğlum var onun isteklerine hayır diyemiyorum kıyamıyorum. Hayırlısı olsun artık inşallah sağ salim biter bu günler

Bende oyle biliyorum . Benim bebegım de erkek 🙈bi arkadaşım 37.haftada doğurdu ama o bana umut oldu 😁
Ay ben yazmayı unutmuşum benim kız ona rağmen gelmeyecek gibi hissediyorum 😅 keyfi pek yerinde gibi 🙈🙈 bol bol hareket ediyor ama ne kasılma ne bir şey var ya da daha erken ben çok tezcanlıyım

28+5 deyim.
Benimki kız :) erken gelmez ise sevinirim 😬 yalanci kasılma galiba dün yaşadım. Karnımın alt kısmı çok sert idi. Ama agri sancı vs yoktu.
Hiç korkmayın yalancı kasılmaları herkes yaşıyor benim de kız yazmayı unutmuşum. Ben hiç yaşamayınca acaba geç mi doğacak diye düşünmeye başladım 😅🤣 geçen haftaya kadar da hep erken doğacak gibi geliyordu 🙈

Benim ilk bebeğim erkekti. Şimdi de erkek. Ikisinde de 20. Haftalarda yalancı sancılarım başladı ama ilk oğlum 40. Haftaya girdiğimizde hala gelmeye niyetli değildi. 🤭 Doktorum neredeyse 4 kiloya yaklaşmış doğumu baslatmalıyız dedi suni sancı aldım ama yine de yeterli açılmam olmayınca sezeryana aldılar. İnşallah bu oğlum da sağlıkla son haftaya kadar bekler. Eşim de 4 erkek kardeş kayinvalidem hep son haftaya kadar durdular demişti diye hatırlıyorum. 🤭
Maşallah 4 kilo doğurması da zor olurmuş 🤭🤭 bekler zamanında doğar inşallah 🫠

Bir tane bordo rengi aldım 😃 bir tane de beyaz alayım fotolar için diye düşündüm 😅
Kendime geldim toparlandım beyazi giyerim 3-5 foto çekip hatıraları oluştururuz. Kuzenim giymişti, sezeryan doğum idi. Kaza olmamıştı 😅 biraz da onda görünce cesaretlendim.
Beyaz güzel bulan olursa linklere açığım 😬
Bnm alt ust beyaz lohusa takimim var onu al dedi ablam bnde hastaneye olmaz dedim ama su an bi aklıma düştü bnmde 😁😁

32. Haftada toparlamaya başlarım diye düşünüyorum. Deneyimli anneler bizlere yol gösterir diye umut ediyorum 😃
Vallahi ben bavulla gittim sor ne kullandin diye hic 😂 bebege bez 2 takim kiyafet kendime de 2 pijama kullanmistim gerisi oldugu gibi eve geldi 😁 hasta beziyle rahat edemedigim icjn uzun pedlerden aldirmistm sadece

Sezeryan doğumdan sonra kabızlık ve gaz ihtimalini azaltmak için ameliyat öncesindeki günde yapılması gereken tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar
Hoşaf kuru meyveler tuketmekte fayda var dogumdan önce de sonrada ben ilkte 15 gün kabızlık cekmistim cok zordu hastanede o gazi bi sekilde cikartiyosun ama sonra evde yeme duzeni bozuldugu icin kabizlik oluyo hosaf engeller bence bu da bolca yapip icicem bende

Bir sorum olacak hep erkek bebekler zamanında yaptı da geç doğuyor kızlar erken geliyor denildiğini duydum sizce doğru mu? Ya da böyle bir şey duyan oldu mu 😅 yani kesin doğrudur diyemeyiz de öylesine merak 🤣🤣 birde sanki bebeğim hiç doğmaya istekli değil gibi içimde kıpır kıpır ama 30.hafta oldum ne yalancı kasılma var ne öyle beni çok zorluyor. Tabi zamanında doğsun ama doğum yaklaştıkça sanki zaman geçmiyor. Sizde durum nasıl
38 haftada dogdu oglum ama bende zorlamis olabilir o hafta cok yormustum kendimi😂 valla bende saglikla gelsin ama 1 2 hafta onden gelse keske diyorim ne kadar erken o kadar iyi 😂😂 bide sacma gelebilir ama 23 nisana iyilesmis olmak istiyorum oglumun gösterisi olcakmis ogretmen soyledi 😂😂😂

Bu bebek kiyafetlerinde sari lekeler icin cozumu olan var mi ? Oglumun kiyafetlerini yikadim oncesinde deterjanli suda beklettim yine cikmayanlar var atmaya kiyamiyorum oyle de kullanilmaz napsam bilemedim

38 haftada dogdu oglum ama bende zorlamis olabilir o hafta cok yormustum kendimi😂 valla bende saglikla gelsin ama 1 2 hafta onden gelse keske diyorim ne kadar erken o kadar iyi 😂😂 bide sacma gelebilir ama 23 nisana iyilesmis olmak istiyorum oglumun gösterisi olcakmis ogretmen soyledi 😂😂😂
Çok tatlısınız 23 nisana iyileşmek istemeniz bende tebessüm oluşturdu 😅 umarım iyileşir rahat bir şekilde izlemeye gidersiniz

Bu bebek kiyafetlerinde sari lekeler icin cozumu olan var mi ? Oglumun kiyafetlerini yikadim oncesinde deterjanli suda beklettim yine cikmayanlar var atmaya kiyamiyorum oyle de kullanilmaz napsam bilemedim
Lekenin üstüne karbonat döküp üstüne limon sıkılıyor diye görmüştüm ama işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum daha önce denemedim. Eskiden köpeğim varken yatağıma çiş yapmıştı daha sonra oluşan o lekeleri karbonat ile çıkardım ama her şeyde işe yarar mı bilmiyorum

Merhaba göğüs pompası aldınız mı? Aldıysanız ne tercih ettiniz?
Kasım indiriminde çok uyguna geldiği için baby mom hands free aldım, is yerinde kullanmak için diye düşündüm.
Philip’s avent elektrikli tekli olan da geldi. İkisinin de nasıl çıkacağını bilmiyorum 🤷‍♀️ Philip’s den arkadaş memnun imiş.

Kasım indiriminde çok uyguna geldiği için baby mom hands free aldım, is yerinde kullanmak için diye düşündüm.
Philip’s avent elektrikli tekli olan da geldi. İkisinin de nasıl çıkacağını bilmiyorum 🤷‍♀️ Philip’s den arkadaş memnun imiş.
Philips ve lansinoh arasındayım. Kısa bir zaman önce eller serbest de düşünüyordum ama çekiminin elektrikliler kadar kuvvetli olmadığını okudum bilemedim arada kaldım 🫠

Philips ve lansinoh arasındayım. Kısa bir zaman önce eller serbest de düşünüyordum ama çekiminin elektrikliler kadar kuvvetli olmadığını okudum bilemedim arada kaldım 🫠
Evet aradaki farkı ben de okudum ama işe başladığım dönem artık ilerleyen dönem olacağı için elektriğe bağlı rahat hareket edemeyeceğimi düşünerek hands free model deneyebilirim diye düşündüm. Şuanki fiyatına baktım da nerede ise 3de birine almışım. Kendimi takdir ettim mantıklı alışveriş olmuş diye 🙈
Son dönemde hamile beyni iyice vurdu, kocama baktırıp mantıklı mı diye soruyorum 😂

Evet aradaki farkı ben de okudum ama işe başladığım dönem artık ilerleyen dönem olacağı için elektriğe bağlı rahat hareket edemeyeceğimi düşünerek hands free model deneyebilirim diye düşündüm. Şuanki fiyatına baktım da nerede ise 3de birine almışım. Kendimi takdir ettim mantıklı alışveriş olmuş diye 🙈
Son dönemde hamile beyni iyice vurdu, kocama baktırıp mantıklı mı diye soruyorum 😂
Iyi yapmışsınız ilk zamanlar için elektrikli sonrası için eller serbest daha mantıklı özellikle çalışanlar için. Eller serbest ile ilk sütü getirmek zor olabilir süt gelmezse.

Hiç korkmayın yalancı kasılmaları herkes yaşıyor benim de kız yazmayı unutmuşum. Ben hiç yaşamayınca acaba geç mi doğacak diye düşünmeye başladım 😅🤣 geçen haftaya kadar da hep erken doğacak gibi geliyordu 🙈
Haftalık değişen modlar 😃 bugün dr kontrolüm vardı, bende plasenta asagi rahim agzina çok yakın idi, bugün güzel haber verdi, yukarı çıkmış tehlike kalmamış dedi. Ben de bugüne kadar ya erken olursa, kanama olursa vs diye tedirgindim. Bugün çok rahatladım 😃
Bnm alt ust beyaz lohusa takimim var onu al dedi ablam bnde hastaneye olmaz dedim ama su an bi aklıma düştü bnmde 😁😁
Yaşasın ablalar, bende abla yok maalesef 🥹 cok pahalı olmayan ama güzel de duracak bisi bakınıp duruyorum 🤷‍♀️
Vallahi ben bavulla gittim sor ne kullandin diye hic 😂 bebege bez 2 takim kiyafet kendime de 2 pijama kullanmistim gerisi oldugu gibi eve geldi 😁 hasta beziyle rahat edemedigim icjn uzun pedlerden aldirmistm sadece
Uzun uzun listeler var korktum valla. Seninki içimi rahatlattı 😃 o listelere göre evde hiç kıyafet kalmıyor hepsi hastaneye gidiyor 😂😂😂
Bisi daha sorayım, yeni doğan kıyafeti konusundaki deneyiminiz nedir?

Eşim de 23 nisanda dogaun diye dua ediyor 😃

Selam anneler nasılsınız?
Grup pek bi sessiz 😃 hastane için beyaz gecelik arayışındayım. Sabahligim var o yüzden sadece gecelik alsam yeterli diyorum.
Alan ve memnun olan varsa link atabilir mi?
Bende anne abla erkek bebek takım pijama istiyorum yılbaşı aile takımlarından başka takım yok onda da bebek bedeni 2-3 yaştan başlıyor bej gri yada mavi aynı renkteki pijamalardan kendim takım yapacağım gibi duruyor tonları tutmayabilir tabi
Grup en başından beri sessiz sanırım 😌
Gecelik beyaz tehlikeli olmazmı
Ben lc den almıştım pudra renk ti rahat penye onu giyeceğim
Benim geceliğim çok inceymiş iç gösterdiği için fotoğraf çekinememiştim sabahlığı yoktu alt üst takım sözde mağazadan görerek almıştım dikkat etmemişim
Bir sorum olacak hep erkek bebekler zamanında yaptı da geç doğuyor kızlar erken geliyor denildiğini duydum sizce doğru mu? Ya da böyle bir şey duyan oldu mu 😅 yani kesin doğrudur diyemeyiz de öylesine merak 🤣🤣 birde sanki bebeğim hiç doğmaya istekli değil gibi içimde kıpır kıpır ama 30.hafta oldum ne yalancı kasılma var ne öyle beni çok zorluyor. Tabi zamanında doğsun ama doğum yaklaştıkça sanki zaman geçmiyor. Sizde durum nasıl
Kızım 41. Haftada suni sancıyla doğdu erkek bebek daha geç doğar diyorlar ama ablasından daha da geç doğamaz diye düşünüyorum kızım da hiç kasılmam olmadı bu gebeliğimde başladı çok erken olmasın ama erken doğsun istiyorum
Benim kızımın da gösterisi olacak kızım şaka gününde 1 nisan doğsun istiyor o zaman 23 nisana toparlanır giderim nasip
Beyaz sabunla çitiledim leke çıkarıcı kullandım çıkmayan çıkmıyor bende attım

Back