• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    29
Şuna kaç haftalıksınız peki ? Benim geçmişimde de anksiyete olduğu için tetikledi hiç böyle hayal etmemiştim .Sabahları özellikle sıkıntılarım başlıyor akşam daha sakinim .Hergün böyleyim anlayacağınız .Sizin varmıydı daha önce yoğun anksiyete .
Şu an 13 e gireceğiz nasipse önceden çok yoğun olmasa da anksiyetem vardı çocuğum olmayacak diye endişelerim vardı veya herangibir yakınıma bişey olacak diye durduk yere düşünürdüm ama bu hayatımı etkileyecek şekilde olmuyordu rutin işlerimi yerine getiriyordum veya nefes darlığına gidecek şekilde ağır bir tablo değildi hormonların etkisiyle depresyon anksiyete çok normal sizde de öyle olmuş olabilir 1. Trimester sonunda inşallah hafifleyecek endişe etmeyin dua edin meditasyonu yapın hangisine inanıyorsanız onu yapı 🫶🏼🤍

ChatGPT ye sordum ben sitelerden hep farklı sonuç alıyordum kafa karıştırıcı yazıyor sende öyle yapabilirsin 🙈
ChatGPTye ne zaman gebe kalacağımı sordum ve 2024 sonu gebe kalman doğum haritana göre çok yüksek dedi ve ben gebe kalmayı 14 aydır istiyordum açıkçası çok güvenmedim çünkü doktorlar tüp bebek teşhisi koymuştu ama gerçekten kasımda gebe kalıp aralığın başında öğrendim ve şok cinsiyetini de sordum kız dedi bakalım chat bunu tutturabilecek mi 😂😂

Şu an 13 e gireceğiz nasipse önceden çok yoğun olmasa da anksiyetem vardı çocuğum olmayacak diye endişelerim vardı veya herangibir yakınıma bişey olacak diye durduk yere düşünürdüm ama bu hayatımı etkileyecek şekilde olmuyordu rutin işlerimi yerine getiriyordum veya nefes darlığına gidecek şekilde ağır bir tablo değildi hormonların etkisiyle depresyon anksiyete çok normal sizde de öyle olmuş olabilir 1. Trimester sonunda inşallah hafifleyecek endişe etmeyin dua edin meditasyonu yapın hangisine inanıyorsanız onu yapı 🫶🏼🤍
Teşekkür ederim bilgiler için 🙏🏻

Kızlar selam

Henüz doğuma baya var ama aklıma takılıyor, doğu görevindeyiz ağrıda yaşıyoruz. Doğumu burada yaparsam evim her şeyim burada ama çocuğumun doğum yeri kütüğü ağrı olacak, doğum şekli olarak sezeryan düşüncem var (her şey uygun olursa tabii) memleketlerimize gidersek de bunun dönüşü var hamile hamile gidişi var, cidden gözümde çok büyüyor hele dönüş , o halde bebekle eşyalarla nasıl dönülür bilemiyorum.

Bebek buralı gözükürse ilerde bi sorun yaşar mı , neden beni ağrıda doğurdunuz der mi kafamda tonla soru işareti var , dürüst olayım hiçbir yere gitmek istemiyorum evime yakın yerde doğumum olsun istiyorum ama çok arada kaldım, fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Ekleyeyim eşimle memleketlerimizde buraya cidden uzak, otobüsle 20 saatten fazla uçakla 6 7saati bulur ama1 saat bekleme 2 saat uçak sürse 3 saatte otobüs yolculuğu sürer o da yorucu :/
Merhabalar çocuğunuz için önemli olan doğum yerinin nerede görüneceği mi? Yoksa onun için sağlıklı bir alan yaratmanız mı🙂 Ağrılı, bir anne adayı olarak konuşuyorum çocuğumu sağlıcakla kucağıma alayım da neresi olursa olsun hiçbir önemi yok sende buna hiç takılma bence

Kızçeler 9uncu haftadan merhaba herkese🌺 Günlerdir kafam karıştı güvenilir ama uygun bir hastane arıyorum, ümraniye afiyet hastanesinde doktor araştırması yaptım fakat maalesef kötü yorumlar. Sümeyra Ertemel hocanın iyi olduğunu duymuştum yakın olan yada fikri olan arkadaşlar var mı aranızda🫶🏽💐

Kızçeler 9uncu haftadan merhaba herkese🌺 Günlerdir kafam karıştı güvenilir ama uygun bir hastane arıyorum, ümraniye afiyet hastanesinde doktor araştırması yaptım fakat maalesef kötü yorumlar. Sümeyra Ertemel hocanın iyi olduğunu duymuştum yakın olan yada fikri olan arkadaşlar var mı aranızda🫶🏽💐

Merhabalar ben de Ümraniye’de oturuyorum kimyasal gebelik geçirdiğim zaman Sümeyra hanım acildeydi ve benimle o ilgilendi ben konuşmasından ilgisinden memnun kalmıştım ama şu anda afiyet hastanesine gitmiyorum Medipol Çamlıca’ya gidiyorum ve Zeynep Akcol doktorum kendisinden gayet memnunum afiyet hastanesi bana biraz ticarethane gibi geliyor hastamız sağlığı değil de para daha önemliymiş gibi davranma var daha önce orada doğum yapan tanıdıklarım var🥲

Kizlar selamlaar 12+5 sesleniyorummm bugun doktor kontrolum vardi fetal DNA testi verdik. Doktorumuz cinsiyet tahmini yapmadi ama ultrason goruntusu var sizce tahminleriniz nedir meraktan catlicam:halay::halay::halay::halay::halay:

Ya senin bebişini yesinler♥️
Canım nub teorisine göre sanki kız gibi geldi bana ama erkeğe de benzettim bilemedim😂

bebisin icin bir cinsiyet tahmini soyledimi doktorun❤️ saglikla gelsin hepimizin insallah cinsiyet sadece merak iste🧿🧿🧿🥹

Ben ikili test için başka bir hastaneye gittim oradaki doktor tahminde bulundu erkek dedi ama doktora hiç güvenmedim bu perşembe için kendi doktoruma randevu aldım bakalım orada ne çıkacak😍 keşke sen sorsaydın bir tahmininiz var mı diye

Kizlar selamm nasılsınız ben hala iyilesemedim infuluenza beni mahfetti hamileykende doğru dürüst müdahale edemedikleri icin bitkisel seylerle idare etmeye calisiyorum ama kabus gozlerimin enfeksiyonu asla geçmiyor kipkirmizi 4 kilo vermişim nasil fena bir şeymiş bu hastalik beni alt üst etti
Ck gecms olsn canım.Çayın demini soğumuş şekilde pamuğa dök sil gözlerini çok iyi geliyor.Hatta pamuğa dokp gözünün üstünde de bekleteblrsn.

Ben iki test için başka bir hastaneye gittim oradaki doktor tahminde bulundu erkek dedi ama doktora hiç güvenmedim bu perşembe için kendi doktoruma randevu aldım bakalım orada ne çıkacak😍 keşke sen sorsaydın bir tahmininiz var mı diye
Yaaaa yerimmmmm hayirlisi ve saglikli olsunlardaa 🥹💕 bizimkisi hic bir tahmin bile yapmak istemedi :110: yanlis olur sonra heveslenirsiniz dedi 🤣

Yaaaa yerimmmmm hayirlisi ve saglikli olsunlardaa 🥹💕 bizimkisi hic bir tahmin bile yapmak istemedi :110: yanlis olur sonra heveslenirsiniz dedi 🤣
Ya anlamıyorum ki ben aslında bacak arasına bakınca bir şeyler belli olmalı diye düşünüyorum bazı doktorlar çok ketum geç söylemeyi tercih ediyorlar ama bazı insanlar çok erken öğreniyor cinsiyetleri çok imreniyorum vallahi😂

Ya anlamıyorum ki ben aslında bacak arasına bakınca bir şeyler belli olmalı diye düşünüyorum bazı doktorlar çok ketum geç söylemeyi tercih ediyorlar ama bazı insanlar çok erken öğreniyor cinsiyetleri çok imreniyorum vallahi😂
Aynennn bende bi tahmin eder en azindan dedm ama asla yanasmadi neyse zaten 1-2 haftaya dna sonucunda ogrencez allah saglikla kucaklarimiza almamizi nasip etsin, ayyyy bu arada guzel anneler cok dikkat edin adiri salgin var herkes mahfolmus durumda disari cikmiyorum diye agliyordum ama insanlari gordukten sonra iyiki cikmiyormusum evden de dedim arada nefes almak icin cikiyordum ama carsi pazar gitmiyordum insanlar hastaliktan kiriliyor maskeyle gezin cunku kimse umursamiyor❤️❤️🧿

Back