2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım. Allah hepimize sağlıklı bir süreç geçirmeyi nasip etsin.
SAT 30 ocak, BAT 25 şubattı. Hiç beklentim olmamasına rağmen adetime 3 gün kala içime doğmuş gibi 2 kere test yaptım pozitif çıktı, adet günüm geçince tekrar yaptım yine çıktı. Geçen hafta 28 şubatta dra kan testi verdim 1324 çıktı beta, cuma tekrar vermemi istedi o da 3410 çıktı. Önümüzdeki hafta ilk kez ultrasonla bakılacak. 😊
Maşallah gözünüz aydın hayırlı olsun 🥰 aramızda 10 gun var demek ki benim bat 6 mart 🥰 inşallah ulstrasonda da keseyi güzelce görürsünüz. Bizim ultrason muayenesi 16 sında inşallah.

a
Evet çok araştırıp çok okumaktan. Hamilelik konusunda hiç birşey bilmemeyi o kadar isterdimki😔 standart bilgi genelde 2 katı bilgisi olduğu için kendimi kötü hissettin. Geçmişte malesef çok kaybım var. İnşallah o günler geride kalmıştır. Önceki yaşadıklarım beni biraz stres yapıyor diyebilirim. Ama motivasyonunuz için çok teşekkür ederim ♥️🌹
İnşallah geride kalmıştır
Birşey olmadan kendinizi üzmeyin
Herşeyin doğrusunu Allah bilir
Ben de çok araştırıp okurum her türlü riski bilmek isterim bence bu daha iyi insan her sonuca uzulse de hazırlıklı oluyor
Ama henüz birşey yok Allah'ın izniyle 🥰🥰🥰🥰

Herkes pazartesini bekliyor bende daha önce 6.ayında kalbi durdu bebegimin ve şimdide 5.hafta açık pembe kan var 3 gündür saatler geçmek bilmiyor

Herkes pazartesini bekliyor bende daha önce 6.ayında kalbi durdu bebegimin ve şimdide 5.hafta açık pembe kan var 3 gündür saatler geçmek bilmiyor
Kendinizi sıkmayın hemen benim de kahverengi pembe arası akıntılarım çok oldu daha bir kaç gündür yeni yeni durdu. Bu dönemde normal sanırım

Kızlar bişey sorcam. Benim göğsümde her hangi Bi belirti yoktu. Şaşırıyordum hatta herkeste var bende niye yok diye ve dünden beri gögüs lerim şişip acımaya başladı. Çok aşırı değil ama ağrıyorlar. Yani 5.haftamda sonradan başlamış oldu? Bu normal mi ve neden olur

Kızlar bişey sorcam. Benim göğsümde her hangi Bi belirti yoktu. Şaşırıyordum hatta herkeste var bende niye yok diye ve dünden beri gögüs lerim şişip acımaya başladı. Çok aşırı değil ama ağrıyorlar. Yani 5.haftamda sonradan başlamış oldu? Bu normal mi ve neden olur
Normal bence bibir önceki gebeligimde ilk haftalarda agrımıştı bu kez 5haftam yeni yeni başladı

a
İnşallah geride kalmıştır
Birşey olmadan kendinizi üzmeyin
Herşeyin doğrusunu Allah bilir
Ben de çok araştırıp okurum her türlü riski bilmek isterim bence bu daha iyi insan her sonuca uzulse de hazırlıklı oluyor
Ama henüz birşey yok Allah'ın izniyle 🥰🥰🥰🥰
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için 🥰 bugün daha sakin hissediyorum kendimi çok şükür. Yarın doktora gideceğim umarım güzel haberler alırım 🤲☺️♥️

Hanımlar uygulama 4+0 gösteriyor ben 5. Haftanın içinde mi oluyorum. Bu arada adetime 3 gün kala 100 beta ile öğrendim

Hanımlar uygulama 4+0 gösteriyor ben 5. Haftanın içinde mi oluyorum. Bu arada adetime 3 gün kala 100 beta ile öğrendim
Evet ben de 4+2 yım yani 5. Haftanın içindeyiz 😍
Ben de 5 gün kala 16 ile öğrendim ❤️

Evet ben de 4+2 yım yani 5. Haftanın içindeyiz 😍
Ben de 5 gün kala 16 ile öğrendim ❤️
Bunu neye göre hesaplıyoruz benim adetim geciktiğinde 3.gün 129 du. Yani sizlere göre daha düşük sonra şükür düzenli arttı ama bu hafta olayı kafamı karıştırıyor benim ki kaç oluyor

X