2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Bunu neye göre hesaplıyoruz benim adetim geciktiğinde 3.gün 129 du. Yani sizlere göre daha düşük sonra şükür düzenli arttı ama bu hafta olayı kafamı karıştırıyor benim ki kaç oluyor
Ben bir uygulama indirdim dr. Banu çiftçi uygulaması bir de hamilelik+ diye orda son adet tarihi girince gösteriyor haftanizi hem de hafta hafta bebeğin gelişimini goruyorsunuz

Ben bir uygulama indirdim dr. Banu çiftçi uygulaması bir de hamilelik+ diye orda son adet tarihi girince gösteriyor haftanizi hem de hafta hafta bebeğin gelişimini goruyorsunuz
Gerçi şimdi birinde 4+1 diğerinde 3+1 gösteriyor anlamadim

Evet ama işte hepimiz ortalama aynı günlerde adet olmuşuz fakat beta değerlerimiz farklı

Evet ama işte hepimiz ortalama aynı günlerde adet olmuşuz fakat beta değerlerimiz farklı
Bunu yumurtlama günü, ekstra yumurtlamanın döllendikten sonra ne zaman rahime gelip tutunduğu etkiler. Mesela döllendikten sonra tutunma olayı 6-12 gün içinde oluyor herkes için değil tabi genel bilgi olarak. Birinin kim6. Gün tutunup beta salgılamaya başlamıştır. Birinin ki 12. Gün

Bunu yumurtlama günü, ekstra yumurtlamanın döllendikten sonra ne zaman rahime gelip tutunduğu etkiler. Mesela döllendikten sonra tutunma olayı 6-12 gün içinde oluyor herkes için değil tabi genel bilgi olarak. Birinin kim6. Gün tutunup beta salgılamaya başlamıştır. Birinin ki 12. Gün ev
Evet doğru bu yüzden önemli olan betanın kaç olduğu değil düzenli artması diyorlar. Benim bu ay yumurtlama 3 gün kadar geç oldu. Dolayısıyla o yüzden biraz geç yerleşti diye düşünüyorum

Kızlar bide bişey sorcam sizde sürekli belirti oluyor mu? Yani mesela saatlerdir hiç karnımda pek bişey hissetmedim sancı batma gibi. Öyle olunca telaşlanıyorum. Sizde belirtiler sürekli mi oluyor yada hiç bşeşy hissetmediğiniz oluyor mu

Evet ama bu uygulamalar son adet tarihine göre bakıyor
Hamilelik + ilişki günüme göre de hesaplıyor
Ben zaten hangi gün hamile kaldigimi biliyorum o yüzden ona göre baktim
Ama kadın doğum doktoru betayi dikkate almıyor her gittiğinde önemli olan son adet tarihi ve sonrası da ultrason ile uyumu

Kızlar bide bişey sorcam sizde sürekli belirti oluyor mu? Yani mesela saatlerdir hiç karnımda pek bişey hissetmedim sancı batma gibi. Öyle olunca telaşlanıyorum. Sizde belirtiler sürekli mi oluyor yada hiç bşeşy hissetmediğiniz oluyor mu
Sürekli olmuyor
Dün gece çok karnım ağrıdı mesela bugün belim agridi biraz onun dışında iki kez basım döner gibi oldu ama baya temizlik yaptım mesela o sıra hicbiir belirti yoktu

Sürekli olmuyor
Dün gece çok karnım ağrıdı mesela bugün belim agridi biraz onun dışında iki kez basım döner gibi oldu ama baya temizlik yaptım mesela o sıra hicbiir belirti yoktu
Benim de gün gün değişiyor. İlk gün miğdem çok kazındı sonraki günler adet sökülmesi gibi sancı hissettim sonra batmalar başladı. Dün akşamdan beri de gögüs hassasiyeti başladı. Yarın muyahane günüm hayırlısı ile atlatsaydım🥺

Benimde bugün çok ağrım oldu kasıklarda adet olacak mış gibi bildiğimiz ağrı. Ayrıca bugün çok sinirliydim. Üstüne bir de evdekilerin benden beklenti içine girmeleri kıyametleri koparmama sebep oldu. Bir şey olacak diye korktum ama şükür iyiyim. Çarşamba yı bekliyorum ben de keseyi görmek için.

Evet doğru bu yüzden önemli olan betanın kaç olduğu değil düzenli artması diyorlar. Benim bu ay yumurtlama 3 gün kadar geç oldu. Dolayısıyla o yüzden biraz geç yerleşti diye düşünüyorum
Aynen zaten ilerleyen zamanlarda bebek arayı kapatıyor yada yeniden adet düzenlemesi yapıyor

Sürekli olmuyor, saati bırak bir gün yaşadığım şeyi ertesi gün bir daha yaşamıyorum. Kasıklarımda ilk zamanlar batma oluyordu mesela şimdi hiç yok

Sürekli belirtli olmuyor ara ara regl sancısı gibi sancı, bel ağrısı, uyku… bende en çok iştah açılması oldu psikolojik midir anlamadım 1 haftada o kadar çok yedim ki tartıda 2 kilo almışım. Doyuyorum çok kısa süre sonra sanki hiç yememişim gibi midem kazınıyor

Ara Ara kasıklarıma ağrı giriyor. Onun dışında uyku bastırıyor. Sürekli olmuyor ama canım

Benimde bugün çok ağrım oldu kasıklarda adet olacak mış gibi bildiğimiz ağrı. Ayrıca bugün çok sinirliydim. Üstüne bir de evdekilerin benden beklenti içine girmeleri kıyametleri koparmama sebep oldu. Bir şey olacak diye korktum ama şükür iyiyim. Çarşamba yı bekliyorum ben de keseyi görmek için.
Bi cinnet herşeyi çözer 😂
Adet olamayınca başlarda böyle sinir oluyor

Benim de gün gün değişiyor. İlk gün miğdem çok kazındı sonraki günler adet sökülmesi gibi sancı hissettim sonra batmalar başladı. Dün akşamdan beri de gögüs hassasiyeti başladı. Yarın muyahane günüm hayırlısı ile atlatsaydım🥺
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 🥰

X