2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Aha yıllardır da içini kemiriyor demi. Bizde düğün takılarıyla ev almıştık küçük eşyalı apart tarzı. Kiraya veriyoruz orayı hala. Eşim benim üzerime yapmıştı evi. O zaman anlamamıştım ne farkeder ki sonuçta evliyiz mal ortak hatta üzerime istemedim aman uğraşamam diye. Şimdi şimdi anlıyorum . Benim bekar kaynım var bu sene mezun ( geçikmiş mezuniyet). Kayınpederim birşey demedi ama kayınvalidem o evi satsanız mı düğün olacak elde avuçta yok daha küçük bir yer alın kalanıyla da kardeşine düğün yapalım demiş. Eşimde ben ırmaktan öyle birşey isteyemem ev onun adına anne her ay kirasıyla kredi ödüyor kalanını mutfak masrafı falan hadi satalım diyemem benim üzerime olsa neyse demiş. Şimdş anlıyorum neden ısrarla benim adıma tapu yaptığını. Senin eşin azıcık şeymiş. Tabiki de anasına babasına baksın ilgilensin zaten bakmazsa kötüX ama önce kendi eşi bebeği sonra ana baba gelmeli

Kullanicic canım aynen bak sudocream mutlaka dene bebeğin hemen rahatlar kalın şekilde sür arkadaş tarif etmiş azıcık havalandır altını. En azından hemen geçmese de bebeğin rahatlar o aşçısı tahrişlik azalır geçiktirme bebeş rahat etsin kavruluyordur canımın poposu

Kızlar motor becerileriniz ne durumda? Kafayı dik tutma yuvarlanma konusunda

Çok geçmiş olsun ama mantar da var gibi geldi bana. O yüzden arkadaşım dediği thyrosid kremi mutlaka sür derim sabah akşam

Kızlar motor becerileriniz ne durumda? Kafayı dik tutma yuvarlanma konusunda
Bizimki doğduğu gün bile kafayı dikiyordu ve kendi kendine şu an haftası ayı olmamasına rağmen dönmeye çalışıyor geçen gün dönmüş yüzüstü yatmış aşırı korkmuştum erkek çocukları biraz hareketli karnımda dört beş kere doğum pozisyonunu değiştirmişti

Valla çok sinir bozucu şeyler gerçekten ne desen haklısın. Suç hem eşinde hem ailesinde. Biz evlenirken de babası eşime bi araba vermişti eşim zamanla onu satıp büyüttü falan şuan eşim o ilk arabanın ederini babasına vermek istiyor ve hiçbir hakkım katkım olmamasına rağmen defalarca kez benim onayımı aldı. Vermek istediğinde de babası kabul etmedi asla kabul etmem o benim hediyem dedi. Olması gereken böyle bence babasının alması da yanlış eşinin senin rızanı almaması da. Ama üzülme kimsenin ahı kimsede kalmaz kendini doldurma böyle şeylerle inan ki bak dünya malı geçip gidiyor eşinden diğer konularda razıysan huzurunu kaybetme. Belki zamanla güzellikle konuştukça o da seni anlar.

Çok çok geçmiş olsun. Konu hakkında bilgim yok ama düzenleyebilirsiniz görseli kaldırın derim. Ya da bir tarafını kesip öyle koyun. İnanın çok fazla sapık var .bebeğinizin yüzü fln gozukmuyor tabii ama ne olursa olsun o resme bakıp saçma sapan şeyler yapacak sapık kaynıyor ortalık.
Ve böyle forumları bile takip ediyorlar.gecmis zamanda farklı bir turu başıma gelmişti.
Tekrar geçmiş olsun minige

Bak be güzel kız ben dedim ki tamam baban arabasız kaldın demiyorum alalım verelim kullandın bizim üzerimize olsun yarın bir gün başına bir şey gelse 3 kız kardeşi var babamın arabası diyecekler yok anlamıyor gitti gitti benim altınlar ömür boyu da içime oturacak bu benim

kizlar bu atak haftasi olayi hikaye olabilirmi henimki iki güne bir atak haftasina giriyo gibi dun gece tam 2 saat emdi emdi dedigim memeti agiznda emzik gibi kullandi birde meme reddide yasiyoruzbyani dusunun hem itiyo hem istiyo delirecegim artikk

Canım inan 4 yıldır bunu konuşmaktan midem bulandı oda huzursuz oluyor bende bana soruyor bak alacak Ali’yim mi dedi al dedim ne diyim alma düşük al desem yine suratı düşecek Allah razı olsun bak benim her dediğimi yapar her işimi halleder hep destektir benden de esirgemez ama bu durum beni deli ediyor artık bir şekilde gözümden çıkarmam lazım kafamı rahatlatmam lazım gitti giden

Aynen öyle insan kendini doldurdukça düşündükçe daha çok büyüyor konu. Her bakımdan haklısın ama kendini doldurup tüm kötülüğü kendine yapma boşver. Zamanı gelir senin hakkın seni bulur. Gönlünü ferahlatmaya çalış

Canım onlar senin mehirin ahirette eşin bunun hesabını verecek mi yerine aynısını yapacak mı sana benim eşimde bir evin bir oğlu düğün ederken imkanknınx neyse onu yapın dedim herşeyin öyle iyisini yapayım alayım dört dörtlük olsın demedim çünkü birsen arsaları vardı bana söz verdiler bişey yaptırma düğünde satalım araba alalım size diye kendi arabaları vardı asla satma girişiminden bulunmadılar bize vermek gibi bişeyleri de olmadı vermek zorunda değiller imam nikahı yaparken hoca mehiri saydı tamam dedim eşimin annesi hemen araba da olacak arsaları var dedi evlendik kızı sattırmadı arsayı bana para şimdi lazım değil diye annem babam hasta olursa kullansın dedi ben kendim çalıştım aldık arabayı ama altınlarımı vermedim daha çok çalıştım kendime fazladan bilezik bile yaptım onları da bu sene yine araba değiştirdik verdim kv mehirden bişey kalmadı oğlum yerine yap dedi bende kendi bileziklerim duruyor onlar benim garantim dedim araba değil kadın şok oldu döndüm ama anne o arsa varya benim mehirimdi rızam alınmadan bişey yapılırsa haram olsun dedim kızına otomatik araba alacaklarmış babası da kendi de araba alacakmış bir kaç kere eşimden para almışlar vermediler eşime ben burda eşşek gibi çalışıyorum bana gram destekleri yok sen para veriyorsun dedim araba istedik bir kaç kere bize çalışın alın dediler eşime aç gözünü gör artık dedim ve o bindikleri arabayı da kredi çekip almışlar eşim Ödemiş ama baskın karakterler kv var evlenirken hellalik falan almış oğlundan

Canım süt ve süt ürününe dikkat ederken mesela bazı ürünlerin içinde peynir altı suyu oluyor o da süt ürününe giriyor tetikler. Paketli her şeyin içini oku. Sudocream var onu kullan iyi gelir mutlaka. Çok geçmiş olsun içim parçalandı. Altına su geçirmez alt açma örtüsü ser açık kalsın havalansın sık sık

Kız ben o kadar safmışım ki incecik bileklik aldırdım en ucuz gelinlikçiyi aradım buldum düğünümde organizasyon bile yaptırmadım yazık kocam tek uğraşıyor diye çeyiz alışverişine gittim en ucuzundan aldım mobilyam desen ben 25 bine aldım hepsini benimle beraber evlenenler 80 bine aldı düşün öyle salaklık ettim nerden biliyim ben bunları bileziklerimle çeyreklerimle ödeyeceğimi anasını da ağlatırdım valla böyle olacağını bilsem borca bile sokardım salaklığıma doymayayım bunları düşünüp düşünüp kafayı yiyorum şimdi millet kaç tane gelinlik değiştiriyor düğününde ben tek bindallı aldım gelinlik 3 bin tuttu milletin 10 bin tutarken içime öyle bir oturdu ki düşünmemeye çalışıyorum hasta olucam düşündükçe ha bu arada bunların bana taktığı bilezikleri de kocam almış benden daha salak olan da o neymişte oğluna iş ayarlayacağız diye adamın biri dolandırmış kayınbabayı bunu ödemek te kocama düşmüş kendi mesleğini alınca

Kız senin babanın bilezikleri altınların hakkını neden veriyor. İstediğin zaman ne diyor? Yani bi tek onların bileziği yok benim ailem akrabam da bilezik altın taktı neden onlarla babana araba alalım dediğinde ne diyor ?? Pes kere pes valla, bu ailesine gereksiz çok düşkün erkeklerden nefret ediyorkm ya. Artık senin bi ailen var yani anne babanı bi geride bırak ya. Kadınlardan kötüler bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…