• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Benim oğlan devam hatta ağzına dokabilse tüm elini emecekte elini siğdiramiyor 🤣🤣 bide salyasi çoğaldı son bı haftadır baloncuklu tükürük var ilk dişi mi çıkıyor dedim de alakası yok galiba 3. Aya yakın böyle şeyler oluyormuş 🤣 🤣
Bnmki de köpüklü tükürüğğü var bide ağzini omzuma stdam omzumu yaliyo kolumu yaliyo

Biz verem aşısı dönemini atlattık canım rotayı vurdurmadık. Yani yönlendirme olmamıştı doktorda birşey demedi kaldı öyle. Aynen bende 8 saatten aşağı uyuyunca uykumu almazdım. Şimdi 2.5 saat uyusam 10 saat uyumuş gibi geliyor 😅 kız ben bi ara uyumasın ama ağlaması modundaydım hesapladık 16 saat ağlamıştı. Bizim kafayı beyni düşün uyuduğunda bile her yerden ağlama sesi duyuyordum 😅
Karıştırdım canım pardon sen 3 ayı doldurmussun maşallah
Valla bize hoca vurdurun dedi bende bilemedim ya
Ay o ağlama sesini geçtim ne yapacağını bilememek en çok insan ona zorlanıyor ya valla rabbim yardimcimiz olsun 🤲🤲

Ben de aynı durumdayım böyle köpüklü köpüklü ağzından sürekli Salya akıyor. Üçüncü aya son on gün😂
Vay yarilamissin ilk kiminki doğacak diyorduk sen dogurdun kız en son ben kalmıştım 🤣 biz daha 2. Ayı yeni bitirdik 🤣 aramızda 20 gün var galiba
Rotavirus aşısını vurdun mu canım

Ay bizde aynı yemin ederim çocuk full tükürük çıkartıyor 😂
Demek ki hepimiz aynıyız ya 🤣🤣
Bnmki de köpüklü tükürüğğü var bide ağzini omzuma stdam omzumu yaliyo kolumu yaliyo
Aha benim oğlan kız geçen dik tutuyordum geldi çenemi emmeye yalamaya başladı 🤣🤣 et olan heryer meme geliyor galiba bunlara yaa 🤣🤣

Vay yarilamissin ilk kiminki doğacak diyorduk sen dogurdun kız en son ben kalmıştım 🤣 biz daha 2. Ayı yeni bitirdik 🤣 aramızda 20 gün var galiba
Rotavirus aşısını vurdun mu canım
Hakikaten ya bakalım kim doğuracak diyorduk şaka gibi 😅 vurdurmadım ama vurdurcam 3. Ayda vuruluyormuş ilk doz . 3. Ay kontrolünde vurdurcam

Hakikaten ya bakalım kim doğuracak diyorduk şaka gibi 😅 vurdurmadım ama vurdurcam 3. Ayda vuruluyormuş ilk doz . 3. Ay kontrolünde vurdurcam
Peki sağlık ocağında mi yoksa hastanede mi canım bize hastane dediler ama başka bilgi vermediler aşıyı biz mi alacaz yoksa başka türlü mu olacak🤣
İlk sen dogurdun valla maşallah ❤️

Mamasını içine koyulastirici ekliyoruz kucağımda dik tutuyorum reflu yatağında yatıyor baktı bunlar yetersiz geliyor en son şurup veriyorum
Tamam teşekkür ederim ben emziriyorum acaba yediklerim mi etkiliyor diye düşünüyorum şurup yazdırayım doktoruna bari rahatla evvelki yavrum

Kızlar bebis 2 ay 4 günlük. Sağlık ocağında n bebeyi haftaya çağırdılar. Verem zatürre karma beraber yapiyorlarmis. Ağır gelmez mi ya aynı anda bir sürü asi. Bize bile ağır gelir gibi:)
Ay evet bende yaptırdım haftaya rota var ama 2. Ay aşısı vurulurken canımdan can gitti kuzuma çok üzüldüm nerdeyse koca kadın olarak oturup hüngür hüngür ağlayacaktım hiç kıyamıyorum minnoşuma 🥹

Karıştırdım canım pardon sen 3 ayı doldurmussun maşallah
Valla bize hoca vurdurun dedi bende bilemedim ya
Ay o ağlama sesini geçtim ne yapacağını bilememek en çok insan ona zorlanıyor ya valla rabbim yardimcimiz olsun 🤲🤲
Yani özellikle belirttiyse genelde vurduruyorlar heralde canım. Amin Kesinlikle çaresizlik daha zor

Peki sağlık ocağında mi yoksa hastanede mi canım bize hastane dediler ama başka bilgi vermediler aşıyı biz mi alacaz yoksa başka türlü mu olacak🤣
Canım rotavirüs aşısı ağızdan veriliyor. O iğne değil çok şükür, biz yaptırdık, 2. Ay kontrolüne gidince doktor önerdi hastanenin eczanesinde varmış oraya ücret ödedik yapıldı direk

Evet aşıyı biz alacağız. Bana sağlık ocağında ebe de çocuk doktorumda dedi ki aşıları alın ister hastahanede ister sağlık ocağında yaptırın. Sağlık ocağının şöyle şartı va eğer aşıyı biz yapacaksak doktorun reçetesi ile aşıyı al gel yapalım sisteme işleyelim. Eğer doktorun yapacaksa barkodları ve kaç doz yaptıklarını al gel sisteme işleyeyim dedi

Misafirler kapatılsın anacım öldüm milleti ağırlamaktan her hafta sonu ya
Hastayım diyecen askim ben artık öyle yapıyorum yeto kafam rahat ben rahat hatta çocuk rahat. Ben rahat olunca fark ediyorum o da daha rahat ve mutlu

IMG_1927.jpeg
Kızlar mememi sağarken böyle beyaz akıntı gibi sümüksğ şeyler geldi bunlar nedir bilginiz var mı tesadüfen farkettim

Yani özellikle belirttiyse genelde vurduruyorlar heralde canım. Amin Kesinlikle çaresizlik daha zor
Bende bilmiyorum canım başka doktora soracam
Canım rotavirüs aşısı ağızdan veriliyor. O iğne değil çok şükür, biz yaptırdık, 2. Ay kontrolüne gidince doktor önerdi hastanenin eczanesinde varmış oraya ücret ödedik yapıldı direk
Kuzu ayıptır sorması ne kadardı ücreti
Bize asi dedi doktor ne bileyim ay
Evet aşıyı biz alacağız. Bana sağlık ocağında ebe de çocuk doktorumda dedi ki aşıları alın ister hastahanede ister sağlık ocağında yaptırın. Sağlık ocağının şöyle şartı va eğer aşıyı biz yapacaksak doktorun reçetesi ile aşıyı al gel yapalım sisteme işleyelim. Eğer doktorun yapacaksa barkodları ve kaç doz yaptıklarını al gel sisteme işleyeyim dedi
Bize hiç öyle bişey demediler ay ulkedeki sistem farklı hepsi ayrı ayrı konuşuyor ilginç cidden

Misafirler kapatılsın anacım öldüm milleti ağırlamaktan her hafta sonu ya
Bebeğe yenidoğan bi anneye en fazla bir saatliğine gelinmeli bence arkadaşım var şehir dışından buraya kalmaya gelecekmiş gece bebe uyumaz sabahı ederiz öğlene kadar uyuruz çoğu zaman kahvaltı bile yapmıyorum artı başörtülüyüm iki üç gün elin adamı ile sürekli kapalı halde durmak cinnet geçiririm

Bebeğe yenidoğan bi anneye en fazla bir saatliğine gelinmeli bence arkadaşım var şehir dışından buraya kalmaya gelecekmiş gece bebe uyumaz sabahı ederiz öğlene kadar uyuruz çoğu zaman kahvaltı bile yapmıyorum artı başörtülüyüm iki üç gün elin adamı ile sürekli kapalı halde durmak cinnet geçiririm
Senin evine mi gelecekler? Gelleim mi diye sormadan pat diye nasıl plan yapıyor insanlar çok ilginç.

Back