- 6 Temmuz 2022
- 537
- 227
- 33
- 26
Rahatlıyor canım ondan uyuyorkizlar relactaz damla uyku mu yapiyor? yoksa bebegim rahatladigi icinmi bu kadar uyuyor cocuk ayilamadi resmen gozleri kapani kapaniveriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahatlıyor canım ondan uyuyorkizlar relactaz damla uyku mu yapiyor? yoksa bebegim rahatladigi icinmi bu kadar uyuyor cocuk ayilamadi resmen gozleri kapani kapaniveriyor
Bizde aynı durumla uğraşıyoruzAma çocuğum uyumuyor bu yüzden asit boğazını yaktığı için sürekli öksürerek kusarak uyanıyor ne verirsem atıyor.
Doktora götürdünüz mü?Bizde aynı durumla uğraşıyoruz
Evet röntgen çekildi bu 12 parmak bağırsağının orada bi hastalık oluyormuş ondanmı diye o çıkmadı. Kilo alımıda devam edince sorun görmediDoktora götürdünüz mü?
Bzm dd iki ye kadar sürüyo yine o gecelerden biri karnı şipşiş nası bu kdr gazı oluyo hayretler içindeyim ve nssıl her gün bu saatlerde oluyo her gün 10 dan 2 ye kdr sancılıBizim kızda 2 aya yakın zamanlardı sanırım tam hatırlamıyorum ama gece 11 de 2 de başlıyordu ağlamaları. bir süre sonra geçti ama geçene kadar
Bizde uyku düzeni olsun istiyoruz doktor arkadaşım var o akşam en geç 9’da odaya geçin gece uyku pozisyonunu alın gece rüya beslenmesine kendi kalkar zaten dedi ve dediği günden beri oğlum gece 2-3 lerde uyuyor şimdi faz masajı yaptık pırlatıyor bakalımBzm dd iki ye kadar sürüyo yine o gecelerden biri karnı şipşiş nası bu kdr gazı oluyo hayretler içindeyim ve nssıl her gün bu saatlerde oluyo her gün 10 dan 2 ye kdr sancılı
Vallahi ben artık omzuma alıp biraz ağlamasınin azalmasini bekliyordum sonra yatırıp pantolonunu çıkarıyordum hafif sakinleyince masaja başlıyordum başta çok ağlıyor ama yavaştan osurmaya başladıkça sakinliyordu. Baya baya da çıkıyordu gazı. Sonra kucakta uyutmaya geçiyordum.Bzm dd iki ye kadar sürüyo yine o gecelerden biri karnı şipşiş nası bu kdr gazı oluyo hayretler içindeyim ve nssıl her gün bu saatlerde oluyo her gün 10 dan 2 ye kdr sancılı
Ağlıyor kuzu 5 dakika duruyorsa gerisinde ağlama var kız ağrı kesici falanda icirdim ama yok en son ben uyudum biraz eşim baktı şimdi sıra bende bakalım aşılar bile bizi mahvediyor inşallah veremde seninki iyi geçer yaÖyle tabi canım. Uyumaması çok zor ya ağlıyor mu peki sadece uykusuzluk mu
Ay bende o kadar yoruluyorum ki gün içinde, eskiden başını yastığa koyup nasıl uyur hemen insanlar diyordum artık bende yastık değince lak gidiyorum hormonlardan mı yorgunluktan mı artık nedir bende hiç istemiyorum açıkçası aklıma bile gelmiyor ya. Dükkanı 1 bebe ile kullanıma kapattım resmenEvet yaa. O beni de çok rahatsız ediyor uyuyor da olsa çocuğun bilinçaltına işlenecek gibi ama onu bırakıp başka bir yerede gidilmiyor anamla babam aşık diye kodlar inş şaka Bi yana eşim çok sitemkar benim bu konuda beni ihmal ediyorsun diye. Ben tuvalete bile zor gidiyorum onu düşünen yok diyorum. Şu halimle beni istiyorsun ya helal olsun sana diyorum napayım artık bu konuda önemli erkeklerin çoğu bu dönemlerde gözünü dışarı kaydırıyor dert bitmiyor ki biz kadınlarda her şeyi düşünüyoruz böyle işte. Ki o kadar yerlerde bide libidom doğumdan sonra
Hahah benimki hakkıma giriyorsun artık diyor 1-2 kez yapabildik onda da ben aşırı bi isteksiz şekilde:/ kendimi doğum yaptıktan sonra seksi fotoları için “onları yapan öyle giyinen ben miymişim inanamıyorum” diyen rihanna gibi hissediyorum. Rihannaya bile yükleniyorsa o masum analık bize de yükleniyor işte neyse tekrar açık seçik foto çektirmeye başladığına göre biizm de libidolar gelir diye düşünüyorumLibido neydi libido sevdiydi emekti ya ben anlamını bile unuttum. Bebiş sakin benim destekçide var enerji var bende ama istek yok. Önceden anbiyans yaratırdım kıyafetler giyerdim şimdi tık yok. Hatta fantezi tarzı gecelik iç çamaşırlarını kışlıkları çıKarırken kaldırdım ki o zaman hamileydim. O kadar bilmişim kendimi şaka maka libidoları toparlamak lazım benimkisi rüyasında beni görmeye başladı. Sonra o rüyaya başkası girer sonra o rüya gerçeğe döner. Şimdi avukat boşanma uğraşamam nasıl toparlanacak bu libidoalr
Benimde 4 günde 8/10 krizi başladı akşam. Grup olarak bence nazar değdirdiniz oğluma sakin sakin derken oldu panter şaka maka öyle böyle ağlama değil gözlerini kapatıyor dış dünyayla kendini kapatıyor ve sadece ağlıyor. Ve sürekli o ses tonu artıyor en son sesi çatallaşıyor ama hala ağlıyor. Şuan için çözüm bulamadım sadece kulağına fısıldıyorum bana birkaç dakika kazandırıyor.meme ağzına almıyır mama içiriyorum 10 dk kazandırıyor vala oturup 2 saatin geçmesini bekliyorumKizlar benim de bebiş artık her gece 10 da başlayan ağlamalari oldu ve bunu tam kırkı çiktiği gün huy edindi artık her gece ağliyo bu durumu yaşayan var mi durmadan ağliyo bazen hatta her gün aynı saat
Bende de önce tek meme ile başladı sonra 2 meme reddi oldu silikon uç işe yaradı canımKızlar benim bebiş bir memeyi emiyor diğeri i emmiyor 10 gündür 2-3 dk anca itiyor kendini ağlıyor ucu diğer memeye göre içerde ve onda süt akışı yavaş diye heralde ne çözüm bulabilirim buna bırakacak emmeyi diye korkuyorum, silikon uç işe yarar mı sizce?
Benim ilk 3 gün zordu sonra banyo yağınca herhalde rahatladı oğlum . Zor derken koyamamak kolunu kımıldatamıyordu hep sabitti acıdıgı belliydi. Giydirirsen falan çok nazik ol. Ateş kontrolü yaptım sürekli biranda yükselip indi hafif kıyafet giydirerek çözüm buldum ben. Birde çok duygusaldı içten içe ağladı sürekli bende olmak istedi kimseye gitmedi hızırsuzlandıÇok yordu bu kız beni bugün ya. 3 den beri kucakta uyumak istiyor bırakınca ağlıyor. Sonra tekrar yedir oynat uyut faslı başlıyor.
Bi de el sürekli ağızda ya. Diş mi çıkaracaksın yavrum diyorum kendi kendime.
Şapur şupur emiyor eli.
Kızlar şunu sorayım. Verem aşısı çok mu zor geçiyor. 4 şubatta olacak tırsıyorum.
Yok bu ayki kontrolünde söylerim ama bebeğim benim istediğim gibi kilo almadı onlara göre normal kilosuDoktorla paylaştınız mı bunları
Peki ne yaptınız nelere dikkat ettinizAğzından su geliyor maması agzina geliyor yutkunma hissi oluyor sık hıçkırık tutuyor en önemlisi hemen kusuyordu araştırdigimda reflu belirtileriydi doktorda reflu dedi
Bndd öylr yapiyorum bazen yere koyunca bile kıyameti kopariyo massja başlayamiyorum biraz dha gezdirip aglma azalonca dikkati dagılınca basliyodm masaja uyumadan bitmiyordu tabi aglmaVallahi ben artık omzuma alıp biraz ağlamasınin azalmasini bekliyordum sonra yatırıp pantolonunu çıkarıyordum hafif sakinleyince masaja başlıyordum başta çok ağlıyor ama yavaştan osurmaya başladıkça sakinliyordu. Baya baya da çıkıyordu gazı. Sonra kucakta uyutmaya geçiyordum.
Nerden aldınız peki silikon ucu?Bende de önce tek meme ile başladı sonra 2 meme reddi oldu silikon uç işe yaradı canım
İnşallah canım vücutta direnç oluşuyor ya ondan zorluyor sanırım. Ağlayınca insan çok çaresiz hissediyor. Ağlamayıp dursa razıyım ben artıkAğlıyor kuzu 5 dakika duruyorsa gerisinde ağlama var kız ağrı kesici falanda icirdim ama yok en son ben uyudum biraz eşim baktı şimdi sıra bende bakalım aşılar bile bizi mahvediyor inşallah veremde seninki iyi geçer ya
Bnmki de ne sahte meme aliyo ne bnm memeyi ay iyi biberonu aliyo seninki napicami şaşiriyorm ya bnde bekliyorm saatin geçmesni artık uyumak istiyorm saat 2 ye kadar sürüyo gece denin saat iyiymiş yine bu ne anlamadim her gece şaşmiyor asla gözlerinden bildiğin yaş dökülüyo uykusuda var e uyusa yok. Böyle bi girdaptayız şuan ne zmn son blur vakti saati bekliyoruzBenimde 4 günde 8/10 krizi başladı akşam. Grup olarak bence nazar değdirdiniz oğluma sakin sakin derken oldu panter şaka maka öyle böyle ağlama değil gözlerini kapatıyor dış dünyayla kendini kapatıyor ve sadece ağlıyor. Ve sürekli o ses tonu artıyor en son sesi çatallaşıyor ama hala ağlıyor. Şuan için çözüm bulamadım sadece kulağına fısıldıyorum bana birkaç dakika kazandırıyor.meme ağzına almıyır mama içiriyorum 10 dk kazandırıyor vala oturup 2 saatin geçmesini bekliyorum