- 23 Haziran 2022
- 3.829
- 6.650
- 88
- 37
Çok şükür daha başlamadım canım Demir’e bu hafta başlayacaktım doktorum başlama bikaçgün dedi düzelince başlarım artık canım.Dikkat edin demir daha çok kabiz yapabilir, eğer yaparsa hemen değiştirsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür daha başlamadım canım Demir’e bu hafta başlayacaktım doktorum başlama bikaçgün dedi düzelince başlarım artık canım.Dikkat edin demir daha çok kabiz yapabilir, eğer yaparsa hemen değiştirsin..
Hosgeldiniz Listeye ekledim.Herkese merhaba. Beni de ekler misiniz listeye 2018marttan sonra 2023 Mart annesi olacağım inşallah.
Yaş 34
Sat 22 Haziran
Adana
2.çocuk
58kilo
Su çok önemli aynen canım. Tüketmeye çalış. Susatacak şeyler ye mesela bide öyle dene ben çok su içiyorum susuz hayat düşünemiyorum bu arada bende İstanbul'dayımMakat ağrısından başka biri kalmadı ama yapacak bişi yok o da inşallah canım en kısa zaman da geçer cerrah arkadaşıma söyledim sağolsun sıkıntı etme korkmada dedi yürüyüş ve bol sıvı kayısı bunlar ilaçtan daha faydalı ve duplahac kullan günde 1 ölçek yeterli dedi mecbur ben sıvı kullanmadım hiç bulantılarımdan dolayı katı yedim ve yemek bile zor yedim ne geldiyse başıma bulantılarımdan geldi. İnşallah geride kalacak bütün kötü ağrılı yaşadıklarımız hafta içi 4.ayıma giriş yapacağım bugün 11+4 günlüğüm Allah’ıma şükürler olsun onca yaşadığım sıkıntıma rağmen gebeliğim şu güne kadar güzel ilerler bu saatten sonra da inşllah güzel ilerler kızlar test sonuçlarım da temiz çıksın inşallah
İşte bu yüzden not tutmak çok iyi oluyor. Ben doktora giderken aklımda olan hersoruyu yazıyorum doktor görüştükten sonra müsaadenizle aklımda bir kaç soru var sorabilirsiniz deyip telefondan bakıp hepsini tek tek soruyorum. Çocuk doktoru içinde gecerli çünkü her çıktığımda aaaa bunu sormadım deyip meraklaniyorum. Not tutun aklınıza gelen tüm sorari, gidince de sorunCok dogru diyorsun da bn muayeneyi beklerken cok heycanlaniyorum muayene sirasinda tum sorular aklimdan gidiyo bebekle ilgili verdigi bilgilere endeksliyorum kendimi baska soylenecek soz gelmiyo. Yani bi kanama alani var diyo hoop aklim çorba nasil yani kötü bisey mi diye düşünürken odadan cıkmış oluyorum. O yuzden bana herseyi soylemeli diyorum. Neyse bakacagim çaresine tavsiyelerin icin teşekkür ederim canim cok guzel bilg8lenxirme de yapmissin
Canım teşekkür ederim bugün de gözlemleyip olmazsa yarın bir görünebilirimCanım kaşık ağrıların çok fazlaysa için rahat etsin git. Kendine yakın bi tıp merkezine de gidebilirsin illaki doktoruna gitmene gerek yok uzakta dediğim gibi gidene kadar ağrın oldukça tedirgin olacaksın stres hepsinden daha kötü o yüzden için rahat etsin git canım
Kan görünce rüya bozulur. Lekelenmem olduğumda neredeyse her gün düşük yaptığımı görüyordum bilinçaltı.Kızlar günaydın. Eşimle gece şu malum12 hafta kuralını kaldırdım. Dün zaten 2 saat kadar yürümüştüm kendimi son günlerde enerjik ve iyi hissediyorum. Korkumu attığım için dün çok istedim. Sonra da günlerdir olmadığı kadar rahat bir uyku uyudum. Bugün de eğlenceli bi şekilde sizinle paylaşırım güleriz falan diyordum. Ama sabah 7 gibi korkunç bir kabusla uyandım o kadar kötüyüm ki. Şu anki en büyük korkumuzun en kanlı halini yaşadım öyle diyeyim. Söylemeye, dile getirmeye bile korkuyorum anlatmıyorum o yüzden.Eşim kan olduğu için rüya bozulmuştur bebeğimiz sağlıklı merak etme dedi ama yine de içim bir türlü rahat değil. İçimi endişe kapladı umarım kötü birşey yoktur. Bi gelse şu randevu görsem bi an önce yavrumu ah ya Allahım korusun hepimizi
Turşu yemeye başladım çok susatıyor canım artık yedikten sonra peşine içerim 1 litre su geri kalanını da azar azar içerim 2 litre içsem yeter bana düne kadar 1 bardak içemiyordum çok şükür rahat ettim birazSu çok önemli aynen canım. Tüketmeye çalış. Susatacak şeyler ye mesela bide öyle dene ben çok su içiyorum susuz hayat düşünemiyorum bu arada bende İstanbul'dayım
Çok iyi anlıyorum canım çünkü yataktan çıkamamıştım halsizlikten su içerek iyi yapmışsın zaten vücut su kaybediyor. Leblebi demli çay ve haşlanmış patatesle iyileştim ben de
Magnezyumun kabız olmayı önleyen etkisi var cnm.
Canim emin olmamakla birlikte ishale çözüm olarak 2 gün pes pese Türk kahvesi üzerine limon sıkıp yiyince geçiyormuş. Bir iki ay önce eşimin kuzeni demisti ordan aklımda kalmış. Ama tabi bir araştırmak lazım...
Bikaç gün değil ama bütün bir gün sürdüğü oluyor canım. Benim artık 4-5 günde bir rutin oldu bir günüm ağrılı geçiyor. Hayatımı zorlaştıracak bi ağrı değil ama hep bi kanama beklentisi oluyor adet sancısına benzediği için. Acile gitmeyi düşündürecek kadar korktuğum da oldu ama annem normal ağırlar gitme diyor hep. Senin normal randevun ne zaman çok var mı dahaCanım böyle birkaç gün devamlı süren oluyor mu sende? Ben de açıkçası her ağrıda sızıda doktora gitmek istemiyorum. Bir de sanırım regl zamanları da böyle ağrılar oluyormus benim de tam regl zamanım bu da çok ilginç geldi.
Canım bebek çekti valla miss. O bacaklar hep havada böyle yumul yumul ne güzel oluyor. Bayadır bebek de sevmedim koklayasım geldiCok kullanisli oluyor. Mesela onu giydirip sonra pijamasini giydirdiniz mi evde miss ... Ben bezi birakana kadar hep kullandim. Mutlaka alin derim... Ama bebekken daha cok onden acmali seyler kullanisli...basindan cikarmalilar zorlayabilir tecrubesi olmayani...
Mochi ben altim hiç kullanamadım, kızım banyo oyuncağı diye oynadımochi diye bi markanın vakumlu süt toplama aparatı var , onu deneme şansınız oldu mu ?
bir de yine tecrübeli annelere bir sorum olacaktı, uzun kollu çıtçıtlı body nasıl kullanılıyor? kışın mı mevsim geçişinde mi , üstüne ne giydiriliyor ? kafamda bir türlü oturtamadım uzun kollu bodyleri
Bende de var sabah kalkınca affedersin altımamo kaçırdım diyorum gece boyubca birikiyor akıntı sanırımKuzum benim de oluyor ara sıra. Hatta bitmeyen bir şeffaf akıntım da var. Başlarda WC’ye gidip duruyordum kanamam mı var diye şeffaf görünce rahatlıyordum. Bende batma da ağrı da oluyor. Artık alıştım korkmuyorum bebek büyüyor diye düşünüp seviniyorum hatta
Tabi mantığım öyle diyor canım ama çok net bir şekilde o durumu gerçekmiş gibi yaşadım. Rüyanın etkisi geçince daha iyi hissederim umarımCanim kaygilarin nedeniyle goruyorsun o ruyayi, birsey oldugunu gostermez merak etme. Bir problemin de yokmus zaten normal sartlarda, hayirlisiyla birsey olmaz
Canım hiç sıkma canını bu ara benimde kabuslarım arttı çok fena neden bilmiyorum her gece Bu da bir hamilelik durumu sanırım.. İçini ferah tut gece yatarken rahatlatıcı müzikler dalan dinle iyi geliyor.Kızlar günaydın. Eşimle gece şu malum12 hafta kuralını kaldırdım. Dün zaten 2 saat kadar yürümüştüm kendimi son günlerde enerjik ve iyi hissediyorum. Korkumu attığım için dün çok istedim. Sonra da günlerdir olmadığı kadar rahat bir uyku uyudum. Bugün de eğlenceli bi şekilde sizinle paylaşırım güleriz falan diyordum. Ama sabah 7 gibi korkunç bir kabusla uyandım o kadar kötüyüm ki. Şu anki en büyük korkumuzun en kanlı halini yaşadım öyle diyeyim. Söylemeye, dile getirmeye bile korkuyorum anlatmıyorum o yüzden.Eşim kan olduğu için rüya bozulmuştur bebeğimiz sağlıklı merak etme dedi ama yine de içim bir türlü rahat değil. İçimi endişe kapladı umarım kötü birşey yoktur. Bi gelse şu randevu görsem bi an önce yavrumu ah ya Allahım korusun hepimizi
Haklısın canım ben de aslında burada keyifli konuşmalar yapmaya çalışıyorum ama çok etkilendim biraz rahatlamak istedim sanırım yazarak O kadar anlıyorum ki seni. Burada okuduklarım ya da internette diğer gördüğüm şeyler endişemi artırıyor. Annelerimizin dönemine özeniyorum bazen. Günlük rutinini yaşarken hamilelik geçirmiş hepsi. Hiç internet yok. Etrafına söylemek bile ayıptı diyor annem. Bi tek yakın çevresine ailesine söylermiş kadınlar o kadar. Öyle olunca akıl veren sürekli kötü şeyler söyleyen insanlar da yok etrafında. Zırt pırt muayene yok. Kafamız çok rahat olurdu diyor annem. Bana da ısrarla acil bişey yoksa doktorun çağırmadan ultrason isteme muayene olma diyip duruyor. Hamile olduğunu unut hayatını normal yaşa belirtilerini falan da dinleme diyor. O kadar haklı ki. Endişelerimin peşinden gitsem her gün ultrasona girer en ufak ağrıda acilde olurdum. Zorlansam da anne sözü dinliyorum randevumu bekleyeceğim sabırlaKorkma tamamen bilinçaltının oyunu. Ben de dün burda yine belirtim yoktu bebeğin kalbi durmuştu gibi şeyler okudum bütün gece kanamam olduğunu gördüm rüyamda, bi de sabah depremle uyandık tuz biber oldu üstüne. Bu tarz olumsuz negatif şeyler beni de etkiliyor o yüzden çok girmemeye karar verdim muayneye kadar. Zaten belirtim yok iyice takıyorum keşke bu tarz yorumlar yerine daha pozitif şeyler yazılsa.
Hava nemlendirici gerçekten çok iyi fiyatı ama bilmiyorum nasıldır kalite olarak iş görür mü acaba ben de onu almayı düşünüyorum .Kızlar günaydın bunlardan alacak olan var mı? Kamerayı ve hava nemlendirici düşünüyorum. Bi de göğüs pompası nasıldır acaba o da aklımda. Siz ne düşünüyorsunuz?
İyi olmana çok sevindim canım sen de cidden iyi ol artık çok zorlandın.Yemek konusunda ben de aynıyım iştahım hala kapalı aslında ama bir kere yedikten sonra 1 saat sonra hemen midem gurul gurul hiç bir şey yememişim gibi sanırım bundan sonra böyle olucak acıkıcaz sık sıkGünaydın kızlar sabaha karşı WC ye çıktım doktorun verdiği müshil çok işe yaradı anlatamam size onun rahatlığını. Rabbim hiç birisinde yaşatmadın gece geve yine hastanede süründüm. Yanlız hep açım aç aç aç geve kalktım 4 gibi yedim bişeyler şimdi yine açlıktan ölüyorum sanki.sürekli bişieyler istiyorum midem kazınıyor. Valla bulantım ve kabızlığım olmasın kilo umurumda değil gece gündüz yerim zaten 2,5 LG vermişim geri alma zamanı
Rabbim hepinizin güzel haberlerini versin. O kadar motive oluyorum ki her sıkıntımı size yazıyorum çünkü beni en iyi siz anlıyorsunuz yaşayan bilir sağolun kızlar iyi ki varsınız
Ya yerim çok tatlısın Cenabet durmayın diye büyükler boşuna nasihat etmiyorKan görünce rüya bozulur. Lekelenmem olduğumda neredeyse her gün düşük yaptığımı görüyordum bilinçaltı.
Bi de inanç durumunuzu bilmiyorum ama ben abdestsiz uyuyunca da arada kötü şeyler görüyorum. Normalde bazen sabah beklerdim banyo için yada gün içinde olsa birkaç saat ertelerdim artık korkuyorum direkt gusül
Evet malesef öyle belki 2 gün önce okuduğun bişey bile farkında olmadan seni etkilemiş olabilir, zaten hassas bi dönemdeyiz bir de daha önce kayıpları olanlar için çok daha hassas geçiyor kötü tecrübeleri okuyunca insan ister istemez etkileniyor. Benim de haftaya ctsi kontrolüm inşallah güzel haberler alırızHaklısın canım ben de aslında burada keyifli konuşmalar yapmaya çalışıyorum ama çok etkilendim biraz rahatlamak istedim sanırım yazarak O kadar anlıyorum ki seni. Burada okuduklarım ya da internette diğer gördüğüm şeyler endişemi artırıyor. Annelerimizin dönemine özeniyorum bazen. Günlük rutinini yaşarken hamilelik geçirmiş hepsi. Hiç internet yok. Etrafına söylemek bile ayıptı diyor annem. Bi tek yakın çevresine ailesine söylermiş kadınlar o kadar. Öyle olunca akıl veren sürekli kötü şeyler söyleyen insanlar da yok etrafında. Zırt pırt muayene yok. Kafamız çok rahat olurdu diyor annem. Bana da ısrarla acil bişey yoksa doktorun çağırmadan ultrason isteme muayene olma diyip duruyor. Hamile olduğunu unut hayatını normal yaşa belirtilerini falan da dinleme diyor. O kadar haklı ki. Endişelerimin peşinden gitsem her gün ultrasona girer en ufak ağrıda acilde olurdum. Zorlansam da anne sözü dinliyorum randevumu bekleyeceğim sabırla
Bende de bundan var memnundum ,ilerde de bunu kullanacağımLansinoh Yeni Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası benimki bundan. Dediginizi hic bilmiyorum.