Kız yok bebisim
hepimiz rüya ile gerçeği ayırt edecek yaştayız. Benim bahsettiğim daha dogrusu bahsetmeye calistigimm şu aslında hepimizin ailevii sorunu olabilir, paylaşırız dertleşiriz o çok ayrı ve normal canımız sıkılır rüya görürüz paylaşırız biliriz ki rüya bu , yine dertlesiriz ama konu çocuk olunca bende akan sular duruyor.. !!!! Çok düşük yaptım şöyle oldu, yok doğumda çocuğum şundan sonra öldü, yok komşumun çocuğu intihar etti,camdan düştü, havuza düştü boğuldu nefesi kesildi annesi attı kendini balkondan ya daaaaa belirtin olmayınca bebek tam tutanamiyormus belirtin çoksa bebek sağlammış ( ki bunu yazan oldu burda hala çok kırgınım buna hala unutamam mesela ve bunu yazan arkadasi hicbir sekilde affetmiyorum gunlerce nasil endise kaygi yasadigimi ben bilirim) , yada benim bilmemkac tane kimyasalım, diş gebeligim ,düşüğüm oldu onlarda belirti yoktu da şöyle denildi sonra böyleden sonra kalbi durdu..... ya arkadaş sen yaşadın diye neden senin mutsuz anılarını bana yüklüyorsun? Tamam konusu açılınca anlatilir sorulunca söylenir tamam amenna da her şeyde tekrar tekrar kötü anılar yazılmaz ki hem sana yazık hem bize. Kötü anıyı her dile getiriste hem kendi acını tazeliyorsun hem karşıya acı yukleyip " acabaaaa?" Soru işareti yukluyorsun. Yapmayın bunu kendinize en başta. Olan oldu bakın bu güne... bırakın geçmiş acılarını...
Kendini gerçekleştiren kehaneti hiç duydunuz mu? Korktuğumuz kötü şeyleri düşüne düşüne o kötü şeyin tekrar başımıza gelmesi... birazda kendimize bakmak gerekiyor bence !!!
İşin kısa ve özü bahsetmek istediğim şu , tabikide korkumuzu, endişemiz paylaşalım dertleşelim ama her sorulan soruya da benim önceki düşüğümde kaybımda önceki belirti sizdeki gibiydi tarzında yorumları ben hiç ama hiç hoş ve İYİ NİYETLİ bulmuyorum.