• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İzmirli anneler doğuruyor😁Elele gidermişiz doğuma 😁Vallahi bir buluşma olursa ben de katılmayı çok isterim 😍
Ya dimi ne güzel olurdu bi organizasyon yapalım mutlaka 🥰 Valla benim gönlümden geçen dediğim gibi şu riskli aylarımız geçsin 5. ay civarı buluşmamız çok keyifli olur gibi geliyor. Herkesin kafası rahat olsun bebekler biraz büyüsün tombullaşsın 🐣🐣🐣

Kızlar günaydın🥰 bunlardan alacak olan var mı? Kamerayı ve hava nemlendirici düşünüyorum. Bi de göğüs pompası nasıldır acaba o da aklımda. Siz ne düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• Screenshot_20220814_075157_com.instagram.android~2.jpg
    Screenshot_20220814_075157_com.instagram.android~2.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 56
Günaydın kızlar sabaha karşı WC ye çıktım doktorun verdiği müshil çok işe yaradı anlatamam size onun rahatlığını. Rabbim hiç birisinde yaşatmadın gece geve yine hastanede süründüm. Yanlız hep açım aç aç aç geve kalktım 4 gibi yedim bişeyler şimdi yine açlıktan ölüyorum sanki.sürekli bişieyler istiyorum midem kazınıyor. Valla bulantım ve kabızlığım olmasın kilo umurumda değil gece gündüz yerim zaten 2,5 LG vermişim geri alma zamanı 🤣
Rabbim hepinizin güzel haberlerini versin. O kadar motive oluyorum ki her sıkıntımı size yazıyorum çünkü beni en iyi siz anlıyorsunuz yaşayan bilir sağolun kızlar iyi ki varsınız 🌸🤍

Kızlar günaydın🥰 bunlardan alacak olan var mı? Kamerayı ve hava nemlendirici düşünüyorum. Bi de göğüs pompası nasıldır acaba o da aklımda. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bilmiyorum ki canım A101 den açıkçası bişey almak istemiyorum. Aldığımda 2 gün sonra bozulsun istemem. Ama sen bilirsin benim süt sağma makinam vardı ablama vermiştim atmadıysa onu isterim attıysa da yeni alırım. E bebekten bakarım hepsine bir de civil var burada fabrika satış mağazası kocaman avm gibi oraya da bakarım ama şuan istemiyorum 7.aydan sonra inşallah hepsini alırım canım.

Medipol muayene ücreti nedir canim bn hic sormadim ama butcemi aşacağını düşünüyorum hastane adindan. Oraya kan testi ucretini sormustuk 300 400 kusur bisey söylediler muayenesi de bni aşar gibi.
Canm daha gitmedim giderken yazarım ama arkadaşım Mayıs 15 inde doğum yaptı 3800 e ve çok memnun kaldı fiyatida acayip uyguna geldi bende bı gıdım diyorum eski doktorum oradayken

Kızlar benim 2-3 gundur karnım kasılıyor, sizde de varmi? ikinci hamileliği olan anneler daha iyi anlayacaktır hani böyle 6-7 aylik hamileyken bebek ağırlık yapar ic organlariniza oyle bir his var, acayip bir baskı hissediyorum. Sanirim rahim büyüdüğü için mideme baskı yapıyor ama daha çok baslardayiz daha şimdiden böyleyse ileride nasıl baş edicem bu ağırlıkla bilemiyorum :/
Benmde arada yirtiliyor gibi oluyor diyer hamileligimdede oluyordu ama 7. Ay itibariyle başladı saki bı bıçak içerden cırt diye kesiyor gibi çığlık atıyorum istemsiz

Cok dogru diyorsun da bn muayeneyi beklerken cok heycanlaniyorum muayene sirasinda tum sorular aklimdan gidiyo bebekle ilgili verdigi bilgilere endeksliyorum kendimi baska soylenecek soz gelmiyo. Yani bi kanama alani var diyo hoop aklim çorba nasil yani kötü bisey mi diye düşünürken odadan cıkmış oluyorum. O yuzden bana herseyi soylemeli diyorum. Neyse bakacagim çaresine 🤔 tavsiyelerin icin teşekkür ederim canim cok guzel bilg8lenxirme de yapmissin 😘🙏🏻
ben de soracağımı unutup öyle geliyorsum. şimdi defterle gidiyorum. önceden yazıyorum şunlar şunlar . doktor ben sormadan açıklamadıysa defterden soruyorum 😄 hem söylediklerini de not alıyorum.

Ya dimi ne güzel olurdu bi organizasyon yapalım mutlaka 🥰 Valla benim gönlümden geçen dediğim gibi şu riskli aylarımız geçsin 5. ay civarı buluşmamız çok keyifli olur gibi geliyor. Herkesin kafası rahat olsun bebekler biraz büyüsün tombullaşsın 🐣🐣🐣
Yok mu istanbulllular ya biz de buluşma ayarlayalım bi hafta içine böyle kıskanmaya başladık :)))

Kızlar günaydın iki gündür kasık ağrım var hafif ama sürekli doktora gitmeli miyim? Bu cuma kontrolüm var beklesem sıkıntı olur mu? Akıntı vs yok sadece adet olacakmış gibi kasık ağrısı.

Günaydınn 🌸 bende göğüs pompası var. Ablama sormuştum işe yarar mı diye. O da mutlaka yarar dediği için ayırdım kendime. Ayırdım diyorum çünkü bi dönem chicco nun ürünlerini satıyorduk. Stok yaptım emzik, biberon 🍼 vs 😁

Günaydın kızlar sabaha karşı WC ye çıktım doktorun verdiği müshil çok işe yaradı anlatamam size onun rahatlığını. Rabbim hiç birisinde yaşatmadın gece geve yine hastanede süründüm. Yanlız hep açım aç aç aç geve kalktım 4 gibi yedim bişeyler şimdi yine açlıktan ölüyorum sanki.sürekli bişieyler istiyorum midem kazınıyor. Valla bulantım ve kabızlığım olmasın kilo umurumda değil gece gündüz yerim zaten 2,5 LG vermişim geri alma zamanı 🤣
Rabbim hepinizin güzel haberlerini versin. O kadar motive oluyorum ki her sıkıntımı size yazıyorum çünkü beni en iyi siz anlıyorsunuz yaşayan bilir sağolun kızlar iyi ki varsınız 🌸🤍
Çok şükür canım gözün aydın iyisin artık 😊 Rabbim tekrar yaşatmasın. Çok zordur yaşadıkların tahmin ediyorum 🥺

Kızlar günaydın iki gündür kasık ağrım var hafif ama sürekli doktora gitmeli miyim? Bu cuma kontrolüm var beklesem sıkıntı olur mu? Akıntı vs yok sadece adet olacakmış gibi kasık ağrısı.
Bence sıkıntılı bir durum olduğunu düşünmüyorum canım. Bende de ara ara oluyor. Doktora sorduğum da beklenilen bi durum, şiddetli olmadığı sürece sıkıntı yok demişti.

Yok mu istanbulllular ya biz de buluşma ayarlayalım bi hafta içine böyle kıskanmaya başladık :)))
Ne guzel olurdu :olamaz: :KK43: ben lisans ustu ogrencisiyim. Tam tez donemindeyim. Vee gebelik bu ne olacagi belli olmaz her firsatta yazmaya calisiyorum. Calisiyorum zaten... Arkadaslarim bile istifa etti arkadasliktan :(

Günaydınn 🌸 bende göğüs pompası var. Ablama sormuştum işe yarar mı diye. O da mutlaka yarar dediği için ayırdım kendime. Ayırdım diyorum çünkü bi dönem chicco nun ürünlerini satıyorduk. Stok yaptım emzik, biberon 🍼 vs 😁
Pompa ile cok zor canim. Sagma makinalari var ya elektrikli onlardan al. Teklisi is goruyor.

Gunaydin🌻 iyi hissetmene cok sevindim. Insallah tekrar olmaz. Su icmeyi onemse. Gecmis olsun 💐

Kiwi kötü bir marka değil aslında
Bilmiyorum ki canım A101 den açıkçası bişey almak istemiyorum. Aldığımda 2 gün sonra bozulsun istemem. Ama sen bilirsin benim süt sağma makinam vardı ablama vermiştim atmadıysa onu isterim attıysa da yeni alırım. E bebekten bakarım hepsine bir de civil var burada fabrika satış mağazası kocaman avm gibi oraya da bakarım ama şuan istemiyorum 7.aydan sonra inşallah hepsini alırım canım.
Tam olarak nerede canım o mağaza, ben de bakabilirim.

Pompa ile cok zor canim. Sagma makinalari var ya elektrikli onlardan al. Teklisi is goruyor.
mochi diye bi markanın vakumlu süt toplama aparatı var , onu deneme şansınız oldu mu ?

bir de yine tecrübeli annelere bir sorum olacaktı, uzun kollu çıtçıtlı body nasıl kullanılıyor? kışın mı mevsim geçişinde mi , üstüne ne giydiriliyor ? kafamda bir türlü oturtamadım uzun kollu bodyleri 😅

Bakalım müshil verdi aldım onu inşallah yarına düzelir Demire zaten Pazartesi başla demişti şimdi dedi 1 hafta daha alma sonra devam edersin dedi. Allahtan gebe kalmadan önce de 2/3 ay kullandım demir ilacını çünkü çok kansızım normalde O yüzden her sene kullanıyorum zaten. Şimdi WC ye çıktıktan sonra hafif kanamam geldi ve şuan ağrım var doktor normal dedi gebelerde. Krem de sürdüm allahım inşalalh yarına düzelirim zonkluyor resmen uyuyamıyorum. Herşeyin en zirvesini yaşıyorum niye böyle oldum bilmiyorum 😢 hayırlısı neyse o olsun inşallah 🙏
Dikkat edin demir daha çok kabiz yapabilir, eğer yaparsa hemen değiştirsin..

Back