2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İzmirli anneler doğuruyorElele gidermişiz doğuma Vallahi bir buluşma olursa ben de katılmayı çok isterim
Ya dimi ne güzel olurdu bi organizasyon yapalım mutlaka Valla benim gönlümden geçen dediğim gibi şu riskli aylarımız geçsin 5. ay civarı buluşmamız çok keyifli olur gibi geliyor. Herkesin kafası rahat olsun bebekler biraz büyüsün tombullaşsın

Kızlar günaydın bunlardan alacak olan var mı? Kamerayı ve hava nemlendirici düşünüyorum. Bi de göğüs pompası nasıldır acaba o da aklımda. Siz ne düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• Screenshot_20220814_075157_com.instagram.android~2.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 56
Günaydın kızlar sabaha karşı WC ye çıktım doktorun verdiği müshil çok işe yaradı anlatamam size onun rahatlığını. Rabbim hiç birisinde yaşatmadın gece geve yine hastanede süründüm. Yanlız hep açım aç aç aç geve kalktım 4 gibi yedim bişeyler şimdi yine açlıktan ölüyorum sanki.sürekli bişieyler istiyorum midem kazınıyor. Valla bulantım ve kabızlığım olmasın kilo umurumda değil gece gündüz yerim zaten 2,5 LG vermişim geri alma zamanı
Rabbim hepinizin güzel haberlerini versin. O kadar motive oluyorum ki her sıkıntımı size yazıyorum çünkü beni en iyi siz anlıyorsunuz yaşayan bilir sağolun kızlar iyi ki varsınız

Kızlar günaydın bunlardan alacak olan var mı? Kamerayı ve hava nemlendirici düşünüyorum. Bi de göğüs pompası nasıldır acaba o da aklımda. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bilmiyorum ki canım A101 den açıkçası bişey almak istemiyorum. Aldığımda 2 gün sonra bozulsun istemem. Ama sen bilirsin benim süt sağma makinam vardı ablama vermiştim atmadıysa onu isterim attıysa da yeni alırım. E bebekten bakarım hepsine bir de civil var burada fabrika satış mağazası kocaman avm gibi oraya da bakarım ama şuan istemiyorum 7.aydan sonra inşallah hepsini alırım canım.

Medipol muayene ücreti nedir canim bn hic sormadim ama butcemi aşacağını düşünüyorum hastane adindan. Oraya kan testi ucretini sormustuk 300 400 kusur bisey söylediler muayenesi de bni aşar gibi.
Canm daha gitmedim giderken yazarım ama arkadaşım Mayıs 15 inde doğum yaptı 3800 e ve çok memnun kaldı fiyatida acayip uyguna geldi bende bı gıdım diyorum eski doktorum oradayken

Benmde arada yirtiliyor gibi oluyor diyer hamileligimdede oluyordu ama 7. Ay itibariyle başladı saki bı bıçak içerden cırt diye kesiyor gibi çığlık atıyorum istemsiz

ben de soracağımı unutup öyle geliyorsum. şimdi defterle gidiyorum. önceden yazıyorum şunlar şunlar . doktor ben sormadan açıklamadıysa defterden soruyorum hem söylediklerini de not alıyorum.

Yok mu istanbulllular ya biz de buluşma ayarlayalım bi hafta içine böyle kıskanmaya başladık :)))

Kızlar günaydın iki gündür kasık ağrım var hafif ama sürekli doktora gitmeli miyim? Bu cuma kontrolüm var beklesem sıkıntı olur mu? Akıntı vs yok sadece adet olacakmış gibi kasık ağrısı.

Günaydınn bende göğüs pompası var. Ablama sormuştum işe yarar mı diye. O da mutlaka yarar dediği için ayırdım kendime. Ayırdım diyorum çünkü bi dönem chicco nun ürünlerini satıyorduk. Stok yaptım emzik, biberon vs

Çok şükür canım gözün aydın iyisin artık Rabbim tekrar yaşatmasın. Çok zordur yaşadıkların tahmin ediyorum

Kızlar günaydın iki gündür kasık ağrım var hafif ama sürekli doktora gitmeli miyim? Bu cuma kontrolüm var beklesem sıkıntı olur mu? Akıntı vs yok sadece adet olacakmış gibi kasık ağrısı.
Bence sıkıntılı bir durum olduğunu düşünmüyorum canım. Bende de ara ara oluyor. Doktora sorduğum da beklenilen bi durum, şiddetli olmadığı sürece sıkıntı yok demişti.

Yok mu istanbulllular ya biz de buluşma ayarlayalım bi hafta içine böyle kıskanmaya başladık :)))
Ne guzel olurdu ben lisans ustu ogrencisiyim. Tam tez donemindeyim. Vee gebelik bu ne olacagi belli olmaz her firsatta yazmaya calisiyorum. Calisiyorum zaten... Arkadaslarim bile istifa etti arkadasliktan

Pompa ile cok zor canim. Sagma makinalari var ya elektrikli onlardan al. Teklisi is goruyor.

Gunaydin iyi hissetmene cok sevindim. Insallah tekrar olmaz. Su icmeyi onemse. Gecmis olsun

Kiwi kötü bir marka değil aslında
Tam olarak nerede canım o mağaza, ben de bakabilirim.

Pompa ile cok zor canim. Sagma makinalari var ya elektrikli onlardan al. Teklisi is goruyor.
mochi diye bi markanın vakumlu süt toplama aparatı var , onu deneme şansınız oldu mu ?

bir de yine tecrübeli annelere bir sorum olacaktı, uzun kollu çıtçıtlı body nasıl kullanılıyor? kışın mı mevsim geçişinde mi , üstüne ne giydiriliyor ? kafamda bir türlü oturtamadım uzun kollu bodyleri

Dikkat edin demir daha çok kabiz yapabilir, eğer yaparsa hemen değiştirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…