• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    301
Canım kadın doğumun bütün doktorları ameliyat yapıyor. Yani soyle düşün normal doğum yapacaksın, so dakika aksilik oluştu sezeryana alması lazım doktor ben yapamam başka doktor bulun diyemez yani hayatı bir durum bu saniyelik şeyler. Diğer branşlar için geçerli olabilir dediğiniz.
Öyleyse sorun olmaz o zaman teşekkür ederim 😊

Ama o kadar emindi ki kuzum, yarın kürtaja alacaktı düşün yani. Kan değerleri de öyle olunca.. e geçmişte de dış gebelik olunca.. beni de inandırdı ve o kadar üzdü. İyi ki gittim başka bi doktora 🙏 çok sağol 🥰
Allahım yarabim gerçekten bazı Drlar öyle emin konuşuyor ki tamam diyorsun ama eğer Dr tanimiyorsam ve çok emin konuşuyorsa ben korkup kaçıyorum geçen hafta banada benzer şey oldu çok emin diye yaptırmadım kürtaj özel hastane şimdide ariyorlar anaztesi ve kürtaj ortamı ayarlayacakalrmis geleceksen yarın diye bende bekliyorum haftaya devlete gidecem inşallah kalp atışı duyarsın duyarım hadi sağlıkla alalım kucaklarimiza gözün aydin

Kızlaaaar çok mutluyum, salak doktor boşuna bu kadar üzdü yıprattı beni. Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlar ❤️❤️ dış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu 🙏 sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa @Ayseee1987
Kacinci haftadasiniz bilmiyorum ama bu gibi durumlar ile karsilasmamak icin 9. Hafta bitmeden doktor muayenesine gitmemek daha iyi.

Allahım yarabim gerçekten bazı Drlar öyle emin konuşuyor ki tamam diyorsun ama eğer Dr tanimiyorsam ve çok emin konuşuyorsa ben korkup kaçıyorum geçen hafta banada benzer şey oldu çok emin diye yaptırmadım kürtaj özel hastane şimdide ariyorlar anaztesi ve kürtaj ortamı ayarlayacakalrmis geleceksen yarın diye bende bekliyorum haftaya devlete gidecem inşallah kalp atışı duyarsın duyarım hadi sağlıkla alalım kucaklarimiza gözün aydin
Hay Allah'ım yaa sana neden kürtaj dediler ki kuzum? Aminnn hep güzel haberlerimizi paylaşalım 🙏

Kızlaaaar çok mutluyum, salak doktor boşuna bu kadar üzdü yıprattı beni. Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlar ❤️❤️ dış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu 🙏 sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa @Ayseee1987
Ayy canım ne güzel bir haber bu çok sevindim senin adına 😌

Kacinci haftadasiniz bilmiyorum ama bu gibi durumlar ile karsilasmamak icin 9. Hafta bitmeden doktor muayenesine gitmemek daha iyi.
Daha 4+5 benim. Ama benim düşük ve dış gebelik geçmişim olduğu için mecburen erkenden takibe başlıyoruz. Biz rahat durmadıkça da kafamız bulanıyor işte. Bundan sonra rahat olucam inşallah 🥰

merhabalar kızlar aranızda yeniyim daha önce ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı (pıhtılaşma nedeniyle denildi sonra test sonuçlarına göre)sonra kızıma iğnelerle kavuşmuştum şimdi yeniden hamileyim çok erken öğrendim şuan 5+2 yim keseyi görür görmez coraspirin ve iğneye başladık ama hergün baya baya kasık ağrılarım regl olacakmışım gibi oluyor ve karnımda inanılmaz şişiyor .kalp atışlarını duymak İçin haftaya gideceğiz doktora ama normalmi bunlar,daha önceki düşüğüm sebebiyle çok tedirginim 😔

Daha 4+5 benim. Ama benim düşük ve dış gebelik geçmişim olduğu için mecburen erkenden takibe başlıyoruz. Biz rahat durmadıkça da kafamız bulanıyor işte. Bundan sonra rahat olucam inşallah 🥰

Cok cok sevindim, ohh bir rahat nefes aldim. Icim burkulmustu resmen. Saglikla devam etsin, saglikla kucagina gelsin :nazar:

Cok cok sevindim, ohh bir rahat nefes aldim. Icim burkulmustu resmen. Saglikla devam etsin, saglikla kucagina gelsin :nazar:
Ahh canım severim güzel yüreğini 🥰 çok teşekkür ederim 🙏 benim de yüreğime su serpildi çok şükür

merhabalar kızlar aranızda yeniyim daha önce ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı (pıhtılaşma nedeniyle denildi sonra test sonuçlarına göre)sonra kızıma iğnelerle kavuşmuştum şimdi yeniden hamileyim çok erken öğrendim şuan 5+2 yim keseyi görür görmez coraspirin ve iğneye başladık ama hergün baya baya kasık ağrılarım regl olacakmışım gibi oluyor ve karnımda inanılmaz şişiyor .kalp atışlarını duymak İçin haftaya gideceğiz doktora ama normalmi bunlar,daha önceki düşüğüm sebebiyle çok tedirginim 😔

Benim de kasik agrilarim oluyor ozellikle ayakta kaldiysam, ve karnimi gorenler zaten 5 aylik saniyorlar diyeyim. Icini ferah tut :anneadayı:

Sizde dokuzuncu haftadaydınız yanlış hatırlamıyorsam değil mi benimde oluyor bulantılar ama kötüyüm dedikçe daha da kötü oluyorum odaklanmayın sizde ve aç kalmayın aç kalınca artıyor az az sık sık yeyin tuzlu kraker bastırıyor gerçekten yoğurt da beni ferahlatıyor ben hiç ilaca başlamadım ve sanki daha iyiyim düşünmeyin gerçekten başka şeylerle oyalanın
Evet cnm 8+4 teyim inan yiyorum aç kalırsam daha kötü olurum diye ayağa kalkamıyorum başım dönüyor midem bulanıyor. Normalde güçlü bi yapım var haraket halinde çalıştım hep ama bu öyle böyle etkilemedi beni ben ilaç aldıkça daha da arttı bulantılarım. Kraker meyve yoğurt yemek bile yiyebiliyorum ne yersem yiyin bulantıdan helak oldum. Kafamı yastıktan kaldıramadım bugün otururken bile midem bulandı. Saatlerde ayakta otobüs yolculuğu yapıyor gibiyim

Kızlar isthmus gebelik diye birşey duydunuz mu rahim ağzının hemen üstüne kese tutunması,yada kesenin aşağıda olması gibi birşey yaşadınız mı

Ya nasıl mutlu oldum anlatamam çok sevindim Allah hayırlısıyla gümbür gümbür kalp sesini de duyursun 🤲🏻☺️

779F3E5A-A989-4969-B614-66B73A74661B.jpeg

Kızlar selam ben 5+3 diyordum ama 5+5 çıktı. Boyutları falan normal mi doktor hiçbirşey söylemedi 😕

F04CFEF0-EF43-45F9-91B2-88A923E791DF.jpeg

Birde portakal büyüklüğünde kistimiz var 🥺 inşallah daha fazla büyümez. Tedaviyle hamile kaldığım için oldu maalesef.

8. Haftaya girdim hâlâ o ağrı ve kramplar var kuzum, rahim büyüdüğü için oradaki dokular genişliyormus onun gibi bir şey.
Eki Görüntüle 3103504
Kızlar selam ben 5+3 diyordum ama 5+5 çıktı. Boyutları falan normal mi doktor hiçbirşey söylemedi 😕
Vajinal ile mi bakıldı kuzum brnim de vajinal bakıldı +2 çıktı , vajinal ultrason öyle olur diyorlar
Eki Görüntüle 3103505
Birde portakal büyüklüğünde kistimiz var 🥺 inşallah daha fazla büyümez. Tedaviyle hamile kaldığım için oldu maalesef.
Merhaba canım kist bende de çıktı ama içi su dolu olanlar sıkıntı yaratmıyormuş, senin ki nedir doktorun dedi mi bana sorun yok rahat ol dedi.

Canım senim kese kaç cm idi?Seninle aynı zamanda gitmişim doktora sat tarihimiz de yakın ultrasonda benimkine küçük ya geri ya da geç döllenme olabilir dedi
Canım selam😊

Bilmiyorum ki vallahi kesenin boyunu. Ama hiç önemli değil ya kese var bebek varsa her şey yolunda demektir rahat ol ❤️❤️

Back