• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    301
8. Haftaya girdim hâlâ o ağrı ve kramplar var kuzum, rahim büyüdüğü için oradaki dokular genişliyormus onun gibi bir şey.

Vajinal ile mi bakıldı kuzum brnim de vajinal bakıldı +2 çıktı , vajinal ultrason öyle olur diyorlar

Merhaba canım kist bende de çıktı ama içi su dolu olanlar sıkıntı yaratmıyormuş, senin ki nedir doktorun dedi mi bana sorun yok rahat ol dedi.
Karından baktı canım ya. Son randevu saatini almıştım bana ders oldu bir daha bu hataya düşmem o kadar yorgun ve ilgisizdi ki. Bizle konuşurken eşyalarını topladı falan. Açıklama yapmadı yani ondan hemen buraya koştum.

Karından baktı canım ya. Son randevu saatini almıştım bana ders oldu bir daha bu hataya düşmem o kadar yorgun ve ilgisizdi ki. Bizle konuşurken eşyalarını topladı falan. Açıklama yapmadı yani ondan hemen buraya koştum.
İyi bakmışın canım bebeğe 🧿

Benim de kasik agrilarim oluyor ozellikle ayakta kaldiysam, ve karnimi gorenler zaten 5 aylik saniyorlar diyeyim. Icini ferah tut :anneadayı:
İçim ferahladı başkalarından da aynı şeyleri duymak rahatlatıyor 🙏ilk gebeliğimde yaşadığım beni çok kötü etkilemişti sonra kızımda şükür bişey olmadı ama insan her defasında bir acaba mı diyor.daha başındayım ama bazen belirtiler kayboluyor diye aklım çıkıyor rahat gebelik geçirenlere ne mutlu 🙏

Kanama yoksa sıkıntı yok sanırım ama ben işte fazla evhamlıyım ama aynı şeyleri yaşayanları duydukça bir rahatlıyor insan❤️

Ben tek beta hcg testi tek ultrasonla 7. Haftayı bitirmek üzereyim 😂😂
Ben de 200lerde hcgyle hamile olduğumu öğrendim değerim düşüktü ama bi daha kan testi de yaptırmadım. Burada okuyorum iki günde bi test yaptırıyor herkes. Anneme sordum boşver işte hamilesin ağrın kanaman olmadan gerek yok dedi. Lekelenme olunca acile gittik o zaman keseyi gördüm yoksa daha bekliyordum ben😂

Ben de 200lerde hcgyle hamile olduğumu öğrendim değerim düşüktü ama bi daha kan testi de yaptırmadım. Burada okuyorum iki günde bi test yaptırıyor herkes. Anneme sordum boşver işte hamilesin ağrın kanaman olmadan gerek yok dedi. Lekelenme olunca acile gittik o zaman keseyi gördüm yoksa daha bekliyordum ben😂
Ayyy ahahaha 😂 kurcaladıkça zorlaşıyor gibime geliyor. Akışına bırakmaya çalışmak en iyisi. Tabi ki benim de tereddütlerim korkularım var düşünmeden, korkmadan geçen anım yok ama doktora sık gitmenin değerleri takip etmenin de faydası yok gibime geliyor

Ayyy ahahaha 😂 kurcaladıkça zorlaşıyor gibime geliyor. Akışına bırakmaya çalışmak en iyisi. Tabi ki benim de tereddütlerim korkularım var düşünmeden, korkmadan geçen anım yok ama doktora sık gitmenin değerleri takip etmenin de faydası yok gibime geliyor
Birebir aynı durumdayım. İçimde tabiki kıpırtılar heyecanlar endişeler oluyor. Ama doktora da çok sık gitmek çözüm değil gibi geliyor. Kese görüneceği tarih kalp atışı vs. tarihleri aşağı yukarı belli zaten. O tarihlerde gitmek yeterli bence 😌

İyi akşamlar kızlar. Cumadan beri lekelenmelerim var önce kırmızı sonra açık kahve yada çamur rengi gibi. Aynı durumu yaşayan var mı?

Selam kızlar takip ediyorum ama yazamıyorum bulantı yüzünden yatalak gibi oldum resmen.şimdi de kahverengi lekelenmem başladı acile gidicem inş bi sıkıntı yoktur 😢

İyi akşamlar kızlar. Cumadan beri lekelenmelerim var önce kırmızı sonra açık kahve yada çamur rengi gibi. Aynı durumu yaşayan var mı?
Canım pazar günü benim de kahverengi lekelenmem oldu acile gittim. Kanama olmadıkça korkmanıza gerek yok dedi doktor. Lekelenmeler sorun değilmiş. Gerçi senin miktarını bimiyorum benim bir seferlik olmuştu. Doktora gitmen iyi olabilir şimdi ben sorumluluk almayayım. Ama korkacak bişey olmadığına eminim yine de 😌

Back