• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• Ankete Katılan
    3
Ayyy kızlar kalp atışını duydum bugün. inanamıyorum rüyadayım sanki. Bulantılarım ve halsizliğim büyük oranda geçti. Son adet tarihim 10 aralıktı, 20 aralıkta çatlatma iğnesi yapmıştım, doktor bugün 6+5 dedi. Insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ❤️🌸

Eklentiler

• B5B7DE4B-22E4-46E6-99AB-F1B3D31F555D.jpeg
    B5B7DE4B-22E4-46E6-99AB-F1B3D31F555D.jpeg
    273,6 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar karın dan 5000 değerle 6mm keseyi gördük çok şükür ama doktor moralimi bozdu bu değerde bebeğin görünmesi lazımdı dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı bebek yoksa dış gebelik dedi
Hayır hiç alakası yok, doktorlar beni uyuz ediyor ya burada yazılanları okuyunca, benim kese 10.69mm iken bebeği görmedik. Dr çünkü daha çok küçük 1 mm gibi bişey haftaya gel görürüz şu an yuvasını yapmış hazırlanıyor demişti o sırada 5+2. 6+5 gittim bebeğide gördük çok şükür kalp atışınıda. Hiç stres yapma endişelenme 1 hafta sonra görürsün İnşAllah

Hayır hiç alakası yok, doktorlar beni uyuz ediyor ya burada yazılanları okuyunca, benim kese 10.69mm iken bebeği görmedik. Dr çünkü daha çok küçük 1 mm gibi bişey haftaya gel görürüz şu an yuvasını yapmış hazırlanıyor demişti o sırada 5+2. 6+5 gittim bebeğide gördük çok şükür kalp atışınıda. Hiç stres yapma endişelenme 1 hafta sonra görürsün İnşAllah
İnşallah canım oğlumda geç göstermişti kendini demek ki abisi gibi yoracak azıcık

Kızlar karın dan 5000 değerle 6mm keseyi gördük çok şükür ama doktor moralimi bozdu bu değerde bebeğin görünmesi lazımdı dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı bebek yoksa dış gebelik dedi
Hayır ya sakın strese girme
benim doktorum söylemişti allah korusun dış gebelikte beta 5000 olmazmış , olursa tüp patlarmış.
sakın düşürme kendini allah ın izniyle haftaya dinleyeceksiniz

Kızlar biz 7+6 iken doktora gideceğiz 1 şubatta yani kese ve bebeğim görünürmü kalp atışını duyabilirmiyim bu haftalarda gidipte vajinal usg yaptıran varmı
Ben 6+1 de hem kese gördüm hem kalp atışı duydum yani siz de duyabilirsiniz. erken döllenmiş dedi doktorum belki etkisi vardır. ama duyamamanız da olası bir durum sanırım her gebelik kendi içinde ayrı özelliklere sahip :)

Hayır ya sakın strese girme
benim doktorum söylemişti allah korusun dış gebelikte beta 5000 olmazmış , olursa tüp patlarmış.
sakın düşürme kendini allah ın izniyle haftaya dinleyeceksiniz
Evet kesinlikle Tmd2020 Tmd2020 ‘ye katılıyorum. Hiç boşa stres yapma. Zaten dış gebelik değil boş gebeliktir bunun tıpta ismi. Bizler boş gebelik geçirdik Mevsim’cim öncesinde. 6mm deyken bebeği zaten göremezsin minimum kesemim 10 mm üzeri olması lazım. Haftaya inşallah gösterir ki o zaman bile göstermezse yine endişe stres yapma önemli olan kesenin sağlıklı gelişiyo olması max 8 haftaya kadar zamanın var yani Allahın izniyle🙏 doktorlar biraz cins olabiliyorlar saçma saçma seni germesine izin verme. Stres en etkileyen şey gebeliği. 😔 iyi düşün 😍🌸

Karından mı baktı karından gözükmez ki hemen 6mm kese
bebek 6mm ken gözüküyor zaten haftaya bile karından gözükmez alttan muayene gözükür ama haftaya hiç moralinizi bozmayın yani

Kotu düşünme canim 1 hafta sonra bende bebegin kalp atisi icin gidicem ikimizde duycaz inşallah 🙏

Back