• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    301
Siz bahsedince hemen bir baktım da buna ulaştım, aile hekimliği öğle arasında sonrasında bir ararım bakalım doğru mu diye sizde bir bilgi öğrenirsiniz haber verin lütfen 😊
canım sen görüştün mü sağlık ocağı ile ben aradım sadece evlencek kişilere yapıyorum gebeler ile ilgili bilgi verilmedi dedi

Kızlaaaar çok mutluyum, salak doktor boşuna bu kadar üzdü yıprattı beni. Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlar ❤️❤️ dış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu 🙏 sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa @Ayseee1987
Yaaa endişeniz yersizmis canım kendini de üzdün bizde üzüldük. Listeden çıkmak isteyince bende çıkarmıştim daha da üzülme diye. Haydi tekrar birilerini paylaş ekleyelim en güzelinden 🌺

canım sen görüştün mü sağlık ocağı ile ben aradım sadece evlencek kişilere yapıyorum gebeler ile ilgili bilgi verilmedi dedi
O tarz bilgimiz yok dedi bana da, ama doktor daha iyi bilir birde onunla görüşün dedi doktora anlattım durumu daha önce hiç yapmadık ama ben bir araştırayım bir kaç yere telefon edeyim o şekilde bir yazı varsa yaparız tabikide neden olmasın dedi. Yarın tekrar beni arayın dedi. Yarın öğlenden sonra ariycam bende.

Ohaa doktor da tam bir felaket tellalıymıs ya. Gayet hakliymissin korkmakta. Ama sen cok guzel anlatiyosun cok kotu bir olay ama senin anlatimindan dolayi gulumsetiyor :) bakalim bende bugun 3 te gircem kontrole ne dicek merak icerisindeyim ama gebelikte boyle hastalik hortlamasini duymustum bende. Vucudun baskiladigi hastaliklar gebelikte ortaya cikarmis akrabamda da gebeliginde egzama olusmaya baslamisti analar olarak her cileye deger onlar icin orasi ayri ama az da babalar nasibini alsin kiz bu haksizlik 😂
Valla canım o kadar doğru ki. Ya nerde enteresan bir şey var gelir bulur beni zaten 🙄 sorunlu tip çeker bir yapım var herhalde 🤭🤭 evet vucutta olan hastalıklar kış uykusundan gebelikte uyanıyor resmen. Bende o yüzden böyle ufak ufak notlar alıyorum, doktor raporlarını saklıyorum ilerde kızım yaramazlık yaptığında vercem eline hepsini yemedim yedirdim giymedim giydirdim diye resimlerle, senin için hastalıklara karşı mücadele ettim diye raporlarla belgeleyecegim hepsini 🤭🤭🤭🤣🤣🤣 şaka bir yana tabi. Ciddiye alinmasin sakın 🎈😁

Biz çeşme suyu içmiyoruz, malum İstanbul.. ama işte tuvaletlerden mi nereden geçiyor bilmem. Çalıştığımız için oğlum yaz okuluna gidiyor. Yüzme var. Belki de oradan kaptı bilemiyorum. Onun kötü olduğu ilk gün baktırdık kanına falan, net bir şey diyemediler. Belkş daha tam gelişmemişti. Tam bir virüs etkisi çıkmadı ama şüphelenilen yine virüs oldu, mide bağırsak enfeksiyonu. Size de çok geçmiş olsun yaa.. Aman dikkat edin çeşme sularına. Bolu'da kötü şeyler duyuldu. Allah korusun.. İçilecek su bile bırakmadılar saolsunlar 😑
Şimdi şöyle canım bende çeşme suyu içmiyorum icirmiyorum ama yemekleri , cayi vs de hazır suyla yapmıyorum, hazır suyla yikanmiyorum. Ateşlendigi gun kızımı yikarken yüzüne gelen suyu yutarken gördüm az miktar diye önemsemedim.
Ya evet hastalanacaklar bılıyorum da yani çeşme suyundan da hastalanmasin yaa yani her yer mikrop oldu resmen içilecek şu kalmadı dediginiz gibi.

Kızlaaaar çok mutluyum, salak doktor boşuna bu kadar üzdü yıprattı beni. Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlar ❤️❤️ dış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu 🙏 sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa @Ayseee1987
Gözün Aydın canım çok sevindim :)

O tarz bilgimiz yok dedi bana da, ama doktor daha iyi bilir birde onunla görüşün dedi doktora anlattım durumu daha önce hiç yapmadık ama ben bir araştırayım bir kaç yere telefon edeyim o şekilde bir yazı varsa yaparız tabikide neden olmasın dedi. Yarın tekrar beni arayın dedi. Yarın öğlenden sonra ariycam bende.
Sağol canım bizim doktor araştırayım bile demedi ☺️ bende saglik bakanligina ulasmaya çalışıyorum yazarim bir sey ogrenirsem

Kızlar okuyamıyorum telefona bakamıyorum bulantılardan çok kötüyüm bulantısı olan arkadaşlar ne yapıyorsunuz? Sabah öğle akşam aynıyım uyurken bile bulanıyor artık. Prilam kullanıyorum dramamıne kullanıyorum zofer kullanıyorum zaten faydasını görmedim daha çok kusturacaktı beni dramamın o yüzden bıraktım onu zehir gibi. ilaçları zorla içiyorum zaten. Biri bitiyor diğeri başlıyor anlamıyorum gerçekten de. Yatalak gibiyim evde yatıyorum ayağa kalksam başım dönüyor bulantılarım yüzünden. Başımın ucunda hep poşet var her an çıkaracak gibiyim. Çok mutsuzum ya hem de çok.
Sizde dokuzuncu haftadaydınız yanlış hatırlamıyorsam değil mi benimde oluyor bulantılar ama kötüyüm dedikçe daha da kötü oluyorum odaklanmayın sizde ve aç kalmayın aç kalınca artıyor az az sık sık yeyin tuzlu kraker bastırıyor gerçekten yoğurt da beni ferahlatıyor ben hiç ilaca başlamadım ve sanki daha iyiyim düşünmeyin gerçekten başka şeylerle oyalanın

Yaaa endişeniz yersizmis canım kendini de üzdün bizde üzüldük. Listeden çıkmak isteyince bende çıkarmıştim daha da üzülme diye. Haydi tekrar birilerini paylaş ekleyelim en güzelinden 🌺
Bebeğim benim endişem değildi ki.. o ana kadar ben hiç kötü bişey düşünmemiştim. Adam o kadar emindi ki, bak burda gördüğün tipik dış gebelik görüntüsü, zaten kese de yok, HCG de iç açıcı değil vs. Hiç acaba dedirtmedi bile. Yazıklar olsun, o kadar üzdü bizi boşu boşuna. Neyse çok şükür bu haber her şeyi unutturdu bana. Tabii inşallah sağlıkla ilerler, henüz embriyomuz yok ortalarda ☺️
Tatlım yaş 36, sat 24 Haziran, Mersin, 2.çocuk

Bebeğim benim endişem değildi ki.. o ana kadar ben hiç kötü bişey düşünmemiştim. Adam o kadar emindi ki, bak burda gördüğün tipik dış gebelik görüntüsü, zaten kese de yok, HCG de iç açıcı değil vs. Hiç acaba dedirtmedi bile. Yazıklar olsun, o kadar üzdü bizi boşu boşuna. Neyse çok şükür bu haber her şeyi unutturdu bana. Tabii inşallah sağlıkla ilerler, henüz embriyomuz yok ortalarda ☺️
Tatlım yaş 36, sat 24 Haziran, Mersin, 2.çocuk
Canım senin müjdeli haberini okudum ama yazmaya vakit bulamadım. Şimdi yukarı çıkamadım buna cevap yazayım😀 aramıza tekrar hoş geldin nasıl mutlu ettin hepimizi. Zaten tek doktorun kararına bırakmamak gerekiyor. Hata olabiliyor çünkü. Tekrardan hoş geldin Mart annelerine gözün aydın 🥰🥰🥰

Ay okadar sevindim ki. Dünkü söylediklerinize yorum bile yapamamıştım gerçekten düşük sonrası gebelik planlayanlar topiginde de yazdıklarınızı okumuştum ama geçmiş olsun yazamadım bir türlü. Çok şükür allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin🌸

Canım senin müjdeli haberini okudum ama yazmaya vakit bulamadım. Şimdi yukarı çıkamadım buna cevap yazayım😀 aramıza tekrar hoş geldin nasıl mutlu ettin hepimizi. Zaten tek doktorun kararına bırakmamak gerekiyor. Hata olabiliyor çünkü. Tekrardan hoş geldin Mart annelerine gözün aydın 🥰🥰🥰
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏❤️ geri döndük nihayet.. dün birlikte üzüldük, bugün birlikte sevindik çok şükür 🙏 evet iyi ki güvenmemişim zaten

Ay cok cok sukur cnm cok sevindim cok iyi ki baska doktora gitmissin iyi ki

Kuzum ya senin adına ne sevindim anlatamam 😢 beni listeden çıkarın yazmıştın o zaman içim ciz etmişti. Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah sağ salim kalp atışını, doğumunu da görmek nasip olur sana ve bizlere . Allah'a emanetsiniz 🐣🧿

Back