• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
Hanımlar bugün 10 haftalık oldum ilk muayenemi 11 şubatta oldum, doktora ne sıklıkta gitmek gerekiyor, ayda bir gitmek gerekir mi illa, yani gebelikte aksilikler oluyor mu ki ayda bir gitmek gerekiyor olsa hisseder miyim, üstelik 11 mart ramazana geliyor oruç tutabilecek miyim onu da bilmiyorum hergün az ama devamlı mide ağrılarım var, ramazandan sonra gitsem 7 hafta geçmiş oluyor ilk muayenemin üzerinden
Bende 2 gun sonra 9 haftalık oluyorum benimde surekli karın ağrım oluyo normal diyolar ama ne bilim 🫤doktor konusuna gelince canım o sana bağlı bisey değil yani sen karar vermiyosun doktor sana nezaman geliceğini soyluyo eğer ki hamileliğin sorunsuz sa 2,3 haftada bir bazen ayda bir çağrıyo .Oruç konusuna gelince çogu doktor tutmayi tavsiye etmiyo helle ki ozamanlar tam da bebeğin buyume zamanina yani 3 aydan sonraya denk geliyo bebek için yemek içmek zorundayiz anlican yinede sen doktoruna bi sor derim canim

Benim şimdiye kadar hiç bulantim olmadi.normal mi acaba? İçinizde var mi hiç bulanti yaşamayan kızlar? Çevremdeki herkes bulanti yaşıyor bende olmayinca bir korktum acikcasi ters giden birşey var midir diye
nazar etme kendine :) herkeste aynı olmuyor. cinsiyetle alakalı değil bence ya

Kızlar dünden beri tuvalete gidemiyorum afedersiniz kabız olmuşum Doğru düzgün Bişey yiyemiyorum ama azcik bişey yedim şiskinlikten ölüyorum patliycak gibiyim bi öneriniz var mi😐
kuru kayısı , bide şey aç karnına inciri zeytinyağına bandır onu ye

Biraz sebze ile beslenebilirsin lifli beslenmek önemli kuru kayısı falan ye, saf doğal zeytinyağı da iyi gelir ama ne yaparsan yap sakın ıkınma doktorum her kontrolümde kabızlıkla ilgili uyarıyor beni, yürü karnına masaj yap ama ıkınma.
🤦Meyvede yiyorum suda içiyorum ama gecmedi bi turlu

merhaba eylülde doğum yapacak anne adayları için doğru yerdeyim sanırım, siteyi anlamaya çalışıyorum ama biraz zorlandım açıkçası, bu ortak alanda sohbet edebiliyoruz değil mi?

Ben bir şey sormak istiyorum, 13. hafta içindeyim, geçen hafta doktor ultrasonda bakarken rahimde kasılma var, su az mı içiyorsun dedi, evet malesef mide bulantılarım çok olduğu için suyu yeteri kadar istesem de içemiyordum, yeterli su iç sonra tekrar bakalım, öncelikle bu şekilde çözmeye bakalım dedi, ben çok gerildim, böyle bir şeyle karşılaşan var mı?

merhaba eylülde doğum yapacak anne adayları için doğru yerdeyim sanırım, siteyi anlamaya çalışıyorum ama biraz zorlandım açıkçası, bu ortak alanda sohbet edebiliyoruz değil mi?

Ben bir şey sormak istiyorum, 13. hafta içindeyim, geçen hafta doktor ultrasonda bakarken rahimde kasılma var, su az mı içiyorsun dedi, evet malesef mide bulantılarım çok olduğu için suyu yeteri kadar istesem de içemiyordum, yeterli su iç sonra tekrar bakalım, öncelikle bu şekilde çözmeye bakalım dedi, ben çok gerildim, böyle bir şeyle karşılaşan var mı?
Merhabaaaa
evet doğru yerdesin :)
valla su azlığı ile karşılaşmadım. ne yazık ki bende çok su içemiyorum. tabi havalarda soğuk onunda etkisi var. su arttırıcı meyve sebzeleri araştır istersen
şimdi saymayayım isimlerini canı çeken olmasın

Kızlar ben dün kontrole gittim ikili tarama yapıldı.ense kalınlığı 1.7 çıktı.doktor tam sınırda dedi.kan sonucuna da bakalım dedi.yaptiran arkadaşlarim sizin kaç çıktı? Ben biraz tırstım ya ,bir hafta sonra çıkacakmış kan sonucu😑
Korktuysaniz fetal dna yaptırın içiniz rahatlasın bence

beyaz leblebi yiyorum. doktorum ilaç verdi ama ben kullanmıyorum
Doğum haftamız çok yakın 🥲 bende beyaz leblebi yiyorum ama bazen ondanda tiksiniyorum ne yapacağımı bilmiyorum bebeğim güzel besleme biliyor mu düşünmekten kafayı yiyeceğim ostella diye vitamin var onu kullanıyorum. İşkence gibi kilo verdim sanırım moralimi bozmamak için tartılmıyorum😢

Hanımlar bugün 10 haftalık oldum ilk muayenemi 11 şubatta oldum, doktora ne sıklıkta gitmek gerekiyor, ayda bir gitmek gerekir mi illa, yani gebelikte aksilikler oluyor mu ki ayda bir gitmek gerekiyor olsa hisseder miyim, üstelik 11 mart ramazana geliyor oruç tutabilecek miyim onu da bilmiyorum hergün az ama devamlı mide ağrılarım var, ramazandan sonra gitsem 7 hafta geçmiş oluyor ilk muayenemin üzerinden
Oruç tutmayın, hamilelere farz değil. Dinimiz bebek ve çocuk sağlığı konusunda hassas ve hoşgörülü

Merhabaaaa
evet doğru yerdesin :)
valla su azlığı ile karşılaşmadım. ne yazık ki bende çok su içemiyorum. tabi havalarda soğuk onunda etkisi var. su arttırıcı meyve sebzeleri araştır istersen
şimdi saymayayım isimlerini canı çeken olmasın
kasılma ciddi bir şey değildir umarım, ondan korktum biraz, erken doğum sebebi olabiliyormuş, su içmek bayağı önemli sanırım ya, 3 ltye tamamlamak lazım.

Teşekkürler.

Back
X