• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• Ankete Katılan
    3
Kızlar iyisiniz inşallah bende hastaneden geliyorum oglum baya ateslendi gece çok halsiz doktora götürmek zorunda kaldım burun yıkama ve ateş düşürücü ile halledicez inşallah hastalığını onun derdine düştüm kendimi unuttum resmen ama bende bisi yedim mi midem bulanıyor ve kasiklarim agriyor allahtan kusma yok bi süre sonra geçiyor ama yedikten sonra 2 saat rahatsız ediyor tabi🙄
Gecmiş olsun bizdede 2 gün dirençli ateş oldu sonra grip oldu hep ağladı şimdide grip gecmiş öksürük var baya burnunu yıkıyoruz bol su iştah sıfır öyle.Ben yedikten sonra bulantım geçmiyor geçse yok yani gece 11 kadar böyleyim

İlk başta sizde demiştiniz ya benimde ilk zaman bi olmuştu sonra geçmişti bugün oldu saniyelik geçti de birde karnım altına doğru baktığımda bi tarafı daha şiş duruyor sizinde öyle mi görünüyor
Aynen ilk zaman oldu sonra geçti şükür.Yok bende şiş görünmüyor..senin karnın çıktımı

Kızlar 10. - 11. Haftalıkken yapılabilen fetal dna hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben doktoruma sordum ve 2li 3lü tarama yerine direkt bunu yapalım dedi.
Maddi durumunuz yeterliyse direk fetal dna mantıklı cinsiyet de öğrenilebiliyor çeşitlerine göre bazıları bilgiyi veriyor bazıları vermiyor ben yaptırdığımda cinsiyet bilgisi içinde yoktu mesela

Aynen ilk zaman oldu sonra geçti şükür.Yok bende şiş görünmüyor..senin karnın çıktımı
Bende bugün farkettim bir taraf daha şiş gibi de ben zayıfım ama hafif göbeğim zaten var normalde de şişer ay bilemedim birden görünce stres oldum 😁 bebeğin sağda solda olması diye bir şey var mı ya

Bende bugün farkettim bir taraf daha şiş gibi de ben zayıfım ama hafif göbeğim zaten var normalde de şişer ay bilemedim birden görünce stres oldum 😁 bebeğin sağda solda olması diye bir şey var mı ya
Bende zayıfım çok az göbeyim var ama başta gaz şişkinlik ola bilir ilkte bende 5 aylıkken çıktı karnım umarım bu da öyle olur☺️yok daha minnaklar😅

Çok geçmiş olsun salgın var 😷 sizde dikkat edin size geçerse ekstra zor olur hamilelikte, Allah şifa versin 🙏
Ah canım bende hastayım maalesef ama ayaktayım guclu olmak zorundayım anne olunca naz niyaz olmuyor 🙄 ilaçsız halletcem kendimi de inşallah çok sagol canim😘

Gecmiş olsun bizdede 2 gün dirençli ateş oldu sonra grip oldu hep ağladı şimdide grip gecmiş öksürük var baya burnunu yıkıyoruz bol su iştah sıfır öyle.Ben yedikten sonra bulantım geçmiyor geçse yok yani gece 11 kadar böyleyim
Valla çok zor yaa bi de anni anni diye dibimde sürekli emiyor istah sıfır bende yemek istemiyorum ama mecbur yemek zorundayız ama artık çok az yicem dün bende biraz abarttım sanırım istediğim bisi oldu mu gömüyorum boga burcu olmamın kötü yanı🤣😅

Valla çok zor yaa bi de anni anni diye dibimde sürekli emiyor istah sıfır bende yemek istemiyorum ama mecbur yemek zorundayız ama artık çok az yicem dün bende biraz abarttım sanırım istediğim bisi oldu mu gömüyorum boga burcu olmamın kötü yanı🤣😅
Bende boğayım😅ama hiç alakası yok ya yemek için bayılmam hele şimdi bulantılarla asla yiyemiyorum annem bu gün geliyor yardıma umarım yemekleri kendi yaparsa ben yiye bilirim yoksa böyle gitmez

bu arada bebeğim sol yumurtalığımdaymış😍 sol da olunca ne oluyor diyordunuz kız mı? Erkek mi?
Bunun yumurtalıkla bir ilgisi yok bence :) yani hangi yumurtalık olursa olsun atılan yumurta X kromozomu taşıyor :) erkekten X gelirse kız Y gelirse erkek oluyor :) %50 şans :) bir de ben tek yumurtalıkla gebe kaldım, sol yumurtalığım yok mesela :) dolayısıyla cinsiyeti öğrenmek için ya fetal dna gibi testleri yaptırmak gereke ya da en net şekilde 14-15. Haftaları beklemeyi diye düşünüyorum :)

Kızlar biz 7+6 iken doktora gideceğiz 1 şubatta yani kese ve bebeğim görünürmü kalp atışını duyabilirmiyim bu haftalarda gidipte vajinal usg yaptıran varmı

Kızlar biz 7+6 iken doktora gideceğiz 1 şubatta yani kese ve bebeğim görünürmü kalp atışını duyabilirmiyim bu haftalarda gidipte vajinal usg yaptıran varmı
Benim 7+2 de gittim bebek 6+4 çıktı geç yumurtlama benim zaten biliyorum o zamanda karından gözüktü ve kalp atışı duyuldu

Kızlar rahimde seğirme gibi bişey hissediyormusunuz ? Ben 2 gündür sol tarafımda kısa süreli bi seğirme hissediyorum böyle göz seğirir ya aynı onun gibi bi his

Bende boğayım😅ama hiç alakası yok ya yemek için bayılmam hele şimdi bulantılarla asla yiyemiyorum annem bu gün geliyor yardıma umarım yemekleri kendi yaparsa ben yiye bilirim yoksa böyle gitmez
Valla ben yemeği severim ama şuan iştahsızlık var canımın çok istedigi bisi olmadığı surece🤭 ben baya kilolu gidiyorum doğuma sonra zayıflamak için cabaliyorum🤣

Back