• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    301
Selam kızlar takip ediyorum ama yazamıyorum bulantı yüzünden yatalak gibi oldum resmen.şimdi de kahverengi lekelenmem başladı acile gidicem inş bi sıkıntı yoktur 😢
Canım lekelenmeleri sorun etmiyor doktorlar. Kanaman yoksa hiç endişe etme. Hatta her kanama bile korkulacak bişey değil. Sen yine de git tabiki ama korkacak bişey yok emin ol 🙏🌸

Kizlarcim iyi aksamlarr 🧡 beyaz akıntınız oluyor mu acaba? Cuma doktora sorucam ama yaşayan var mi bunu? Çok yoğun değil ama ara ara oluyor benim.

Bebeğim benim endişem değildi ki.. o ana kadar ben hiç kötü bişey düşünmemiştim. Adam o kadar emindi ki, bak burda gördüğün tipik dış gebelik görüntüsü, zaten kese de yok, HCG de iç açıcı değil vs. Hiç acaba dedirtmedi bile. Yazıklar olsun, o kadar üzdü bizi boşu boşuna. Neyse çok şükür bu haber her şeyi unutturdu bana. Tabii inşallah sağlıkla ilerler, henüz embriyomuz yok ortalarda ☺️
Tatlım yaş 36, sat 24 Haziran, Mersin, 2.çocuk
Olsun kötü başlamış ama sonu iyi olmuş 💕minnos sizinle, supriz yumurta 🎁 sağlıkla ilerlesin önümüzdeki günlerde de kalp atışını sevinç ve heyecanla yeniden bizimle paylaşın 💙

Ağrı oluyor mu canım benim 4 temmuzdan beri ara ara hep kahverengi lekelenme oluyor alıştım artık ağrı olmayınca doktorum sorun değil diyor ama bende endişe etmiyor değilim
Lekelenme yoksa ağrı olması yine de sıkıntımı acaba ?

Canım lekelenmeleri sorun etmiyor doktorlar. Kanaman yoksa hiç endişe etme. Hatta her kanama bile korkulacak bişey değil. Sen yine de git tabiki ama korkacak bişey yok emin ol 🙏🌸
Çok şükür sorun yokmuş canım dediğin dibi.bulantı için serum takıldı şimdi

Yok canım benim duymadım henüz :) haftasonu inşallah ❤️ Ama ilk gittiğimde doktor derinden geliyor ses ama size dinletmek için vajinal ultrason gerekir dedi yapmayalım acelesi yok nasılsa dedi:)
Duymuş kadar olmuşsun aslında atsın da kalbi duymasam da olur :) Aynı zamanda bizim tarihler ben de cuma gideceğim inşallah güzel haberleri alırız :))

Duymuş kadar olmuşsun aslında atsın da kalbi duymasam da olur :) Aynı zamanda bizim tarihler ben de cuma gideceğim inşallah güzel haberleri alırız :))
İnşallah canım benim 😍 içimizi ferah tutalım ben şöyle düşünüyorum hani ağaçlar önce çiçekleniyo sonra meyve veriyo ve dopdoğal bi süreç oluyor. Ağaç hiç korkmuyor yetişecek mi diye :) bizimkilerde bu kadar doğal işte ❤️

Adet ağrısına benzer agrilarsa normal canm rahim genişliyor çünkü çok şiddetli olmadıkça korkma bence şuan bende bile az az adet ağrısı gibi ağrı oluyor sürekli olmuyor ama
Evet tam olarak adet olacakmışım gibi gelen ağrılar dinlenince geçiyor.fazla yorulunca falan oluyor genelde

Olsun kötü başlamış ama sonu iyi olmuş 💕minnos sizinle, supriz yumurta 🎁 sağlıkla ilerlesin önümüzdeki günlerde de kalp atışını sevinç ve heyecanla yeniden bizimle paylaşın 💙
Amiiinn canım sağolasın, tabii ki paylaşırım böyle bi mutluluk paylaşılmaz mı? ☺️

Back