• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
kızlar çok yoruldum düşük riskim varmış ama bebeğim iyi. Progestan verdi ben bolca dinleneceğim. Hastaneye yatmak istemedim evde emzirdiğim bebeğim var.. ilaç içip dinlenip geçmesini bekleyeceğim doktor olumlu konuştu çoğu kişide olabiliyor ben düşük olacağını sanmıyorum dedi rahatladım biraz.. sana verdiğim vitaminleri içmeye devam et dedi ama bana hiç vitamin vermedin ki değerlerime de bakmadın dedim 😁 ben kendim başka yerde yaptırdım kafama göre aldım içiyorum dedim😁
Neyse ben uzunca süre yatacağım inşallah bir daha kan gelmez progestan işe yarar umarım 🙏
Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine inşallah süreç çok hızlı geçecektir 🙏🩷💙

Kızlar dünden beri tuvalete gidemiyorum afedersiniz kabız olmuşum Doğru düzgün Bişey yiyemiyorum ama azcik bişey yedim şiskinlikten ölüyorum patliycak gibiyim bi öneriniz var mi😐
Aynı durumdayim canım Dr magnesi calcine toz diye bir ilaç verdi.Az önce onu içtim inşallah işe yarar

Teşekkür ederimm iyiyim doktor düşük riskin var uzun süre dinlenmemi söyledi. Progestan verdi günde 3 kez içeceğim. Bakalım inşallah bir şey olmaz biraz rahatladım en azından doğru ilacı içiyormuşum 🙏🙏 artık evde ayrıntılı iş yapmacayağım büyük oğlumu parka gezmeye vs götürüyordum bir süre onu da evde oyalarım inşallah atlatacağım
Çok geçmiş olsun canım rabbim bu süreci kolaylıkla atlatmani nasip etsin inşallah 🤲

kızlar çok yoruldum düşük riskim varmış ama bebeğim iyi. Progestan verdi ben bolca dinleneceğim. Hastaneye yatmak istemedim evde emzirdiğim bebeğim var.. ilaç içip dinlenip geçmesini bekleyeceğim doktor olumlu konuştu çoğu kişide olabiliyor ben düşük olacağını sanmıyorum dedi rahatladım biraz.. sana verdiğim vitaminleri içmeye devam et dedi ama bana hiç vitamin vermedin ki değerlerime de bakmadın dedim 😁 ben kendim başka yerde yaptırdım kafama göre aldım içiyorum dedim😁
Neyse ben uzunca süre yatacağım inşallah bir daha kan gelmez progestan işe yarar umarım 🙏
Çok çok gelmiş olsun 🌸 Doktorunuzun olumlu konuşmasına çok sevindim stres yapmayın ve güzelce dinlenin 😊

Canlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah. Benim hamilelik zor geçiyor yataktan çıkamıyorum mide bulantısı kusmalar beni çok yordu. Bir kap yemek getirenim yok artık oğluma bile yetmemeye başladım. 4 günde 2 buçuk kilo verdim. Meyve dışında hiçbir şey yiyemiyorum. Sıvı kaybım var su da içemiyorum. Eşimin ablası bir sokak önde oturuyor ne arar ne de gelip sorar. Ben artık çok yoruldugumu hissediyorum gücüm azaldı 😢

Canlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah. Benim hamilelik zor geçiyor yataktan çıkamıyorum mide bulantısı kusmalar beni çok yordu. Bir kap yemek getirenim yok artık oğluma bile yetmemeye başladım. 4 günde 2 buçuk kilo verdim. Meyve dışında hiçbir şey yiyemiyorum. Sıvı kaybım var su da içemiyorum. Eşimin ablası bir sokak önde oturuyor ne arar ne de gelip sorar. Ben artık çok yoruldugumu hissediyorum gücüm azaldı 😢
Oyy canim bendede o dert var icim hic bisey almiyo 🤦nolcaz boyle

Kızlar merhaba.
Öncelikle hepinize hayırlı olsun. Allâh sağlıklı kucağınızda almaya nâsip etsin 🧿size bir sorum olacak adet gecikme yaşıyorum 4 gün test yaptım negatif çıktı. Bugün 5 gün halla hasta olmadım. Sizce hamile olma ihtimalim var mı? Siz kaç gün gecikince öğrendiniz bebişleri yardımcı olursanız sevinirim. Çok heycan yaptım

Neyse ben uzunca süre yatacağım inşallah bir daha kan gelmez progestan işe yarar umarım
Geçmiş olsun canımda hamile kalınca emzirdigin bebeği bırakman lazımdı sanıyorum sana ağır geliyor hem hamilelik hem de emzirmek vücut zorlanıyor bende oğluma hamile kaldığımı duyduğumda kızım 18 aylıktı emziriyordum zorla bıraktırdim bebek kaç aylık şuan

Kizlar İkili tarama testini devlet hastanesinde yaptiran varmi direk kadin doğuma randevu alinca yapiyorlarmi yoksa başka bölümemi yönlendiriyorlar .
Direk kadın doğuma gidince yapıyorlar 13 haftalık der demez soruyorlar ikili zamanı istiyor musunuz diye

Kızlar merhaba.
Öncelikle hepinize hayırlı olsun. Allâh sağlıklı kucağınızda almaya nâsip etsin 🧿size bir sorum olacak adet gecikme yaşıyorum 4 gün test yaptım negatif çıktı. Bugün 5 gün halla hasta olmadım. Sizce hamile olma ihtimalim var mı? Siz kaç gün gecikince öğrendiniz bebişleri yardımcı olursanız sevinirim. Çok heycan yaptım
Ben on tane test sipariş vermiştim adete altı gün kala başladım silik gördüm adet günü de erken testler var ondan yaptım direk çizgi çıktı olunca zaten anlıyor insan göğüsler yumurtlamadan bir kaç gün sora sizlamaya dolgunlasmaya basliyor halsizlik uyku hali sorasinda gelen belirti

Back
X