2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    301
Ah canım yaa... Amin inşallah hep beraber Biz yavrulara kavuşmadan sen de güzel haberler alacaksın inşallah Allah'ın izniyle.. Ben inanıyorum Sağlıkla kal canım... En hayırlı zamanda kavuşacaksın

Çok şükür canım yaa.. Sakinlik en iyisi :) Her şeyin güzelini düşünmek varken hem... Hayat zaten hep stres.. İnşallah sağlıkla güzel haberler vereceksin

Evet canım ben şehir dışındaydım yakınımda gidebileceğim hastane de yoktu o yüzden bekledim ama kendimce önlemlerimi aldım. Senin gitme imkanın varsa git yine de kontrol etsinler. Benim kesenin dışında küçük kanama alanlarım oluşmuş coraspin kullandığım için onlar akma yapmış. Coraspini kestik. Şuan lekelenmem yok çok şükür

Ben de bugün keseyi gördüm çok şükür Öyle boyunu posunu ölçmedi kesenin :) Haftası ile uyumlu dedi sadece. O da bana yeter. Karından baktı. Bebiş görünmedi tabi. Görmek istersen vajinal bakalım ama bence gerek yok dedi. Bu haftada dış gebelik vs riskler olduğu için bizim için keseyi görmemiz yeterli dedi. Ben de siz öyle diyorsanız gerek yok dedim. Kalp atışı için 1 hafta-10 gün sonra gideceğim. Şu anda hiçbir test falan bile istemedi. Folik asit folidoce aldım, ona devam edeceğim sadece. Bir kalp atışını duyalım da dedi. Sonrasını sonra düşüneceğiz :) Beni çok hamileden saymadı galiba Neyse daha çok hoşuma gitti böyle. Yoksa öyle miydi böyle miydi derken geçmez 1 hafta :)

Kaç haftalık bugün

Geçmiş olsun. Tam bayramın ilk gününü hastanede geçirdik. 7 yaşında oğlum, kusma ile gittik.. su içse kusuyordu, hatta bir şey içmese bile kusuyordu.. Ertesi gün ishal ve çok yüksek ateş başladı. 2 hastaneye gittik. Hastaneler, özellikle çocuklarda hep bu vakalarla doluydu. Salgın var dediler o zaman da. Ay bir biteydi şu salgınlar yaa!! 3-4 günde atlattı o şükür ama hamile olunca tabi ilaç vs sıkıntı oluyor maalesef. İnşallah senin daha hafif ve çabuk geçer canım

Benim görümcem bizde kalıyor benden küçük üniyi burda okudu bitirdi yeni, o yardım ediyor

Benim görümcem bizde kalıyor benden küçük üniyi burda okudu bitirdi yeni, o yardım ediyor
Ne güzel ama biz henüz ailelerimize söylemedik. 2 kaybım olduğu için en azından 3.aya girene kadar söylememe kararı aldık. Yoksa onlar da gelir koşa koşa. Neyse az kaldı 3.aya zaten hayırlısıyla idare edeceğiz o zamana kadar artık

Son adet 16 Haziran cuma günü kan verdi. 1927 çıktı salı günü dün yine verdim 4910 çıktı tam iki kat yukselmedi ama sizce sağlıklı mıdır 3.supriz gebelik olacak

Son adet 16 Haziran cuma günü kan verdi. 1927 çıktı salı günü dün yine verdim 4910 çıktı tam iki kat yukselmedi ama sizce sağlıklı mıdır 3.supriz gebelik olacak
Canım adet günümüz aynı ben dün keseyi gördüm. Değere takılma bence doktora git. Bi aksilik yoktur inşallah ama varsa da geç kalmamış olursun.

48 saat basina %60 artis olmus gorunuyor. Ultrasona girdiniz mi? Kese gorunur zaten

Canım adet günümüz aynı ben dün keseyi gördüm. Değere takılma bence doktora git. Bi aksilik yoktur inşallah ama varsa da geç kalmamış olursun.
Bende 7.haftayi bekleyip gideyim diyorum kalp atışı kese vs hepsi bir arada çıksın diye %60 artma olsa yetiyormus heralde baktığımda da %60 i geçen bir artış var

ben de gittim az once geldim cok sukur hersey yolunda. daha once sezaryen oldugum icin bu tarz lekelenmeler olması normal dedi. agır kaldırma, süpürge gibi ev işleri de zorlayabilir dedi. evi şey goturuyor zaten herseyi erteliyorum mutfak banyo temizligi süpürge düzenli yapamıyorum eskisi gibi ama napalım buna da katlanıcaz. bir iğne yaptırdı proluton diye
bir de progestan ı günde 2 ye cıkardı. inşallah saglıkla kavuşuruz miniklere

Çok teşekkür ederim canım Bugun daha iyiyim çok şükür. Hamile olunca bizde çocuk gibi hassas oluyoruz onu anladım.. kolay kolay hasta olmazdım şimdi daha en başından fena oldum dikkat etmek gerek. Oğlunada geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…