Allah yardımcın olsun canım aklımız sende sağlıkla al kucağına inşallahKızlar yatışım yapıldı sabaha kadar 3 defa nst bağlayacaklarmış. Sabah erkendan sezaryene alacaklar. Ulaşamadığımız arkadaşları çok merak ediyorum bol bol dua ediyorum onlara rabbim sağlık versin güç versin hepsine
Amin cnm inşallahLeedong Lastmoonn MaviFlorra
Sağ salim kavuşun yavrularınıza, her şey güzel olacak güzel düşünün nolur morale ihtiyacımız var,Allah yardımcınız olsun
Sağlıcakla al yavrunu kucağına inşallahKızlar yatışım yapıldı sabaha kadar 3 defa nst bağlayacaklarmış. Sabah erkendan sezaryene alacaklar. Ulaşamadığımız arkadaşları çok merak ediyorum bol bol dua ediyorum onlara rabbim sağlık versin güç versin hepsine
Sağ Salim kavuşun inşallah canımKızlar yatışım yapıldı sabaha kadar 3 defa nst bağlayacaklarmış. Sabah erkendan sezaryene alacaklar. Ulaşamadığımız arkadaşları çok merak ediyorum bol bol dua ediyorum onlara rabbim sağlık versin güç versin hepsine
@zeynep hatice arkadaşınızın whastapp mesajı iletildi ama henüz dönüş yapmadı.
Çok sağolun içimize su serpildi
Sağ salim hayırlı doğum diliyorum canımKızlar yatışım yapıldı sabaha kadar 3 defa nst bağlayacaklarmış. Sabah erkendan sezaryene alacaklar. Ulaşamadığımız arkadaşları çok merak ediyorum bol bol dua ediyorum onlara rabbim sağlık versin güç versin hepsine
Ne denilebilir insan bilemiyor bu durumlardaHepsi vefat etmis canim haberi aldik kahrolduk. 4 kisierdi
Lütfen izleme uzak kal biraz,bizlerin duadan be yardım göndermekten başka birşey gelmiyor elinden.kaçıncı haftadasın bu arada ne kadar açılma olduğunu söyledimi doktor ? Çünkü 2 cm açıklıkla haftalarca bekleyen arkadaşlarım oldu daha önceKızlar benimde açılmam başlamış doktor bebek çok küçük biraz daha kalabilse keşke dedi ama bu hafta dogururum heralde bana da dua edin şu son olayada çok üzüldüm çok stres yaptım hayırlısı Allah'tan artık elimden gelen bişey yok
Sağ salim kavuşun inşallah yavrunuzla canım.Kızlar yatışım yapıldı sabaha kadar 3 defa nst bağlayacaklarmış. Sabah erkendan sezaryene alacaklar. Ulaşamadığımız arkadaşları çok merak ediyorum bol bol dua ediyorum onlara rabbim sağlık versin güç versin hepsine
Aminn inşallahLeedong Lastmoonn MaviFlorra
Sağ salim kavuşun yavrularınıza, her şey güzel olacak güzel düşünün nolur morale ihtiyacımız var,Allah yardımcınız olsun
Kızlar yatışım yapıldı sabaha kadar 3 defa nst bağlayacaklarmış. Sabah erkendan sezaryene alacaklar. Ulaşamadığımız arkadaşları çok merak ediyorum bol bol dua ediyorum onlara rabbim sağlık versin güç versin hepsine
Allahım çok üzüldüm başınız sağ olsun rabbim geride kalanlara sabır versinHepsi vefat etmis canim haberi aldik kahrolduk. 4 kisierdi
Sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah canım, güzel hayırlı haberlerimizi verelimKızlar bugün kontrolüm vardı 35+6 dayım 2800 olmuş oğluşum doktor kilosu iyi dedi birazcık fazla dedi hatta. Benim kilo 61 de kaldı yediğim bebişe gidiyor. Baş aşağı pozisyondaydı ve kanalda bizim sıpa. Zaten o kadar wcye gitmekten anlamıştım mesaneme baskı yapıyor çünkü. Şuanlık normal doğum gözüküyor. Bu aralar kasılmalarım oluyor geceleri özellikle. Nst ye girdim biraz sancım çıktı. Doktor çok ağrın ve kasılman olursa haber ver mutlaka dedi. Stres yaptım biraz doğum yaklaştı artık korkuyorum nedenseİnşallah 39 ları görürüm bende Yazmak istedim buraya da
İyi siz
Ya gerçekten mi inşallah bende beklesem 2 deyim ama ilk çocuğum 1 santimde üç gün zor dayandı öyle hatirliyorum 35.hafta henüz yeni girdimLütfen izleme uzak kal biraz,bizlerin duadan be yardım göndermekten başka birşey gelmiyor elinden.kaçıncı haftadasın bu arada ne kadar açılma olduğunu söyledimi doktor ? Çünkü 2 cm açıklıkla haftalarca bekleyen arkadaşlarım oldu daha önce
Inşallah canımLeedong Lastmoonn MaviFlorra
Kızlar güzel haberlerle gelin inşallah hayırlı haberlerinizi duymak bizi mutlu eder sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?