• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Canım gözün aydın çok sevindim ❤️neler oldu kabaca bahsedebilir misin ne sormamız gerekiyor onu bile bilmiyorum benimde randevum iki hafta sonra ☺️
Canım çok detaylı bakıyor organlarına. Tek tek organları gösteriyor ve normal mi diye bakıyor. Kendi listesi vardı. Boyuna, kilosuna, beynine yani akla gelecek her yerine baktı. Zaten her şeyi şöyledi, soracak pek bir şey kalmadı. 🤎

Selam kizlar 20. Haftaya girdim bugün itibariyle. Kontrole gittik kilosu boyu suyu iyi ama doktor plesantanin aşağıda olduğunu söyledi zamanla yukarı çıkma ihtimali var iki hafta sonra tekrar bakalım dedi aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı ? Aslında kafama takmamam lazım ama nedense takıldım

Selam kizlar 20. Haftaya girdim bugün itibariyle. Kontrole gittik kilosu boyu suyu iyi ama doktor plesantanin aşağıda olduğunu söyledi zamanla yukarı çıkma ihtimali var iki hafta sonra tekrar bakalım dedi aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı ? Aslında kafama takmamam lazım ama nedense takıldım

Benim de aşağıda şuanda biraz çıkmış yukarıya
Oğlumda da aşağıdaydı onda çıkma olmamıştı. Kendini yorma, rahmi kasma bol su iç ve dinlen hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle.

Çoğunlukla çıkıyor çıkmasa da korkmayın

16. Haftamda aşağıdaydı benim . 19. Haftamda kontrole gittiğimde yukarı çıkmıştı. Burdan benim gihi bir kaç arkadaş daha yazmıştı çopunun yukarı çıktı

Benim de aşağıda şuanda biraz çıkmış yukarıya
Oğlumda da aşağıdaydı onda çıkma olmamıştı. Kendini yorma, rahmi kasma bol su iç ve dinlen hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle.

Çoğunlukla çıkıyor çıkmasa da
Yürüyüş yapıyorum kilo alimim hızlı gidiyor sıkıntı olur mu sizce birde kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dimi biraz endişelendim nedense:(

Hayırlı haberlerinizi paylaşın bizimle💓
İnşallah çıktığımda yazarım
İyi akşamlar kızlar, sizce odalarda falan kullanmaya ana kucağı mı yoksa baby nest mi? Yoksa her ikisi de mi? Karar veremiyorum 😂
ana kucağında da düz olanlar mı, yoksa müzikli sallanmalar mı mantıklı. İnstagramda herkes farklı bi şey söylemiş.
Yataş juno bana pahalı geldi, birde çok küçük ya ne kadar yatabilecek ki diye düşündüm. Almayacağım. Alanlar ne düşünerek aldı? Farklı fikirleri duymak isterim ☺️
otpmatik salanan ana kucapından aldım bnce kullanışlı olacak

Yürüyüş yapıyorum kilo alimim hızlı gidiyor sıkıntı olur mu sizce birde kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dimi biraz endişelendim nedense:(

Korkutmak istemem ama yukari iyice cikmadan yuruyus yapmayin.
Oğlumda yuruyus sonrasi kanamam olmustu.
Kendinizi çok yormamanız lazım

Bugğn detaylı ya girdim çok şükğr iyi geçti bebeişi gördüm yüzğnü zor bela gösterdi uyuyordu prenses ama iyi geçti şükğr sadece doktor plesantada kanama alanı var gibi dedi eski kanda olabilir faln da dedi bnde hiç kanamam olmadı deyince ailede düşük yapanlar var mı diye sordu endişelendim oda korkulacak bişey yok dedi bişey anlamadım ondan zaten doktordan da hastanedn de memnun kalmadım

Kızlar doktora kasılma için gittiğimde önlem amaçlı gunde 1 kere progestan verdi fitil ve hap olarak kullanabilcegimi söyledi ben fitili rahat kullanamadığım için bı kaç aksamdir yatmadan hap şeklinde alıyorum ama birden artan huzursuzluk uykusuzluk iç sıkıntısı durumu oldu normalde de kaygı bozukluğum var dönem dönem olurum hamileliğin ilk donemlerinde de hormonal değişimden kaynaklı olmuştu ama bu kadar fazla fiziksel tepki olarak yaşamamıştım. Acaba hap olarak kullandığım için yan etki yapmış olabilir mi genelde mide bulantısı baş dönmesi gibi yan etkileri varmış ama bana böyle etki etmiştir belki dedim var mı benzer durumla karsilasan 🫠
Evet canım hap olarak yan etkisi daha fazlaymış ve etkisi fitile göre biraz daha az oluyormuş. Ben de fitil olarak kullanıyorum.

Evet benim de durumum aynı canım. Benim 13. Haftada tespit edildi. Dikkat etmemi istedi doktor. Çok yorulma dedi. Ben de lekelenme ve kanama yaptı maalesef. Ama herkeste yapmıyor tabi ki. Evde istirahat verdiler bana. Ama yukarı çıkma ihtimali yüksek oluyor. Çıkmaz ise sezeryan yapıyorlar. Size dikkat etmeniz gereken birşeyler söyledi mi?

Bugğn detaylı ya girdim çok şükğr iyi geçti bebeişi gördüm yüzğnü zor bela gösterdi uyuyordu prenses ama iyi geçti şükğr sadece doktor plesantada kanama alanı var gibi dedi eski kanda olabilir faln da dedi bnde hiç kanamam olmadı deyince ailede düşük yapanlar var mı diye sordu endişelendim oda korkulacak bişey yok dedi bişey anlamadım ondan zaten doktordan da hastanedn de memnun kalmadım
Bence başka bir doktora sor canım. İnsanın aklına şüphe düşürüyorlar boşu boşuna.

Evet benim de durumum aynı canım. Benim 13. Haftada tespit edildi. Dikkat etmemi istedi doktor. Çok yorulma dedi. Ben de lekelenme ve kanama yaptı maalesef. Ama herkeste yapmıyor tabi ki. Evde istirahat verdiler bana. Ama yukarı çıkma ihtimali yüksek oluyor. Çıkmaz ise sezeryan yapıyorlar. Size dikkat etmeniz gereken birşeyler söyledi mi?
Bana bugün 20. Haftada plesanta aşağıda ama konuşmak için erken dedi iki hafta sonra tekrar gel bakalım büyük ihtimalle yukarı çıkar dedi. 24 - 25. Haftaya kadar çıkar dedi en gec. İlişki yasakladı istirahat et dedj o kadar

İyi akşamlar kızlar, sizce odalarda falan kullanmaya ana kucağı mı yoksa baby nest mi? Yoksa her ikisi de mi? Karar veremiyorum 😂
ana kucağında da düz olanlar mı, yoksa müzikli sallanmalar mı mantıklı. İnstagramda herkes farklı bi şey söylemiş.
Yataş juno bana pahalı geldi, birde çok küçük ya ne kadar yatabilecek ki diye düşündüm. Almayacağım. Alanlar ne düşünerek aldı? Farklı fikirleri duymak isterim ☺️
Baby nestler içleri pamuk değil, terletir ve sağlıksız. Onun yerine reflü yatağı daha iyi. Juno almayacağım ben de, reflü yatağı alacağım. Bir de ana kucağı kesinlikle lazım. En az 6-7 ay kullanılıyor. Ama kendinden sallanan işte elektrikli mi pilli mi her neyse onlar iyi değil, bebeğin motor gelişimini de olumsuz etkiliyor. Normal manuel bir şey almalı

Zaten ırdan çıkıp kendi doktoruma gittim bn özele gidiyorum ama bizim sıramız olmasına rağmen yandaki sekreter ısrarla bizi almak istemedi eşimde kızdı boşuna mı fiş kesiliyorda saatinde burda bekliyoruz diye kızdı bizde hastaneden çıktık hemen

Kızlar ben yakınımdaki devlet hastanesini sevmedim hem temiz olması açısından hemde doktor hasta ilişkisinden , başka bir doktora gittim beğendim onu ama ev ile arası 40 dk sizce ona devam etsem doğum zamanı çok sıkıntı olur mu sancı vesaire başladığı zaman ?
40 dakkadan bi şey olmaz canım. Ben şehir değiştiricem 😄 burdaki arkadaşlarım da öyle. Hiç dert etme

Bana bugün 20. Haftada plesanta aşağıda ama konuşmak için erken dedi iki hafta sonra tekrar gel bakalım büyük ihtimalle yukarı çıkar dedi. 24 - 25. Haftaya kadar çıkar dedi en gec. İlişki yasakladı istirahat et dedj o kadar
Aynen dikkat edin. Temizlik yapmayın çok ayakta kalmayın. İnşallah çıkar yukarı bebeklerimiz. 🤲💗

Back