• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
Hayrlı ölsün öncelikle. Çocuk çok istedım için belirtileri ben her ay yaşıyorum cnm.ama hiç adet gecikme yaşamadım.Göğüslerim aşırı sisiti ve agarım de var mide bulantim var bu sabah. Ama test yine negatif 2 gün daha beklerim sonra kan veririm pek umudum kalmadı ol'saydı çıkartı erken gebelik teste hayrlısı artık. Bu ay aşılama yapıcektik ondan dolayı belirsizlik zor oldu benım ıcın. Söktürücü de içmek istemiyorum ya varsa diye
Ben 2kere test yaptım ikiside negatif çıktı ama hissediyordum En son film izlemiştim ağlaya ağlaya içim şişti ben niye bu kadar ağladım ya diye şaşırdım hatta gözlerim falan şiş ama ağlamaktan 🫣 kesin hamileyim testler yanlış çıktı diye çıktım hastaneye kan verdim öyle öğrendim testlere güvenmeyin yanıltıyor

Çok çok şükür iyi çıkmış🤲🏻dedi doktor sadece yaştan dolayı bir şeyler yüksek çıkmış ama o yaştan dolayı ve asla umursamadı normalde her şeyi abartır ondan içim rahat☺️1 ay sonra gel dedi
Çok sevindim hayırlı olsun diyelim😍 cinsiyet için bir sey dedi mi ? 🩷💙

Çok çok şükür iyi çıkmış🤲🏻dedi doktor sadece yaştan dolayı bir şeyler yüksek çıkmış ama o yaştan dolayı ve asla umursamadı normalde her şeyi abartır ondan içim rahat☺️1 ay sonra gel dedi
Yaaa çok şükür çok sevindim. İnşallah hepimiz böyle ferah haberler alırız

yeni gelen kızlar, göremediğim, kaçırdığım liste düzenlemeleri için beni etiketleyebilirsiniz 😉

Kızlar bana önümüzdeki hafta pazartesi gel dedi doktor ikili test için tam 11haftalik oluyorum bir hafta daha mı beklesem 12de gitsem cinsiyeti de görür söyler belki o zaman

Kizlar 9+4 haftalik oldum.mide bulantim,kusmam ve vajinal akintim durdu 2 gundur benim gibi olan var mi?
Ilk gebeligim korkuyorum.

Kızlar bana önümüzdeki hafta pazartesi gel dedi doktor ikili test için tam 11haftalik oluyorum bir hafta daha mı beklesem 12de gitsem cinsiyeti de görür söyler belki o zaman
Ben 11 haftalık olunca ikili test için kan vericem, ama hafta sonra sonuçları göstermeye gidince de 12 haftalık olmuş olur. Bence öyle yap. Sonuçta ikili test için muayene gerekmiyor

Kizlar 9+4 haftalik oldum.mide bulantim,kusmam ve vajinal akintim durdu 2 gundur benim gibi olan var mi?
Bende ilkte hafif bulantım vardı biranda bıçak gibi kesildi ve geri dönmedi korktum doktora gittim ama sorun yoktu tabi..sende için rahat olsun istiyorsan git gör bebişini

Belirttilerde böyle gelgitler olurmuş benim de göğüslerim sonmustu acısı bitti çok korkmuştum ama doktorum belirtiler zamanlar bitecek dedi. Kendini stres yapma ilk doktor kontrolünde durumunu anlatirsin

10 haftalık bebeğim kızlar

Eklentiler

• IMG_20250212_143843.webp
    IMG_20250212_143843.webp
    24 KB · Görüntüleme: 43
Back
X