• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• Ankete Katılan
    4
Kızlar doktor değerlerime baktı şekerin yüksek çıkmış dedi ekmek pilav makarna yememek lazım şimdi onu stres ettim..vitamin d düşük çıkmış ilaç yazdı
Kaç çıktı canım benimde bir tık yüksek çıktı endokrin ve diyetisyene gönderdi. İlk bebeğimde de oldu suyu fazlaydı erken doğdu

ilk gebeliğimde benimde suyum fazlaydı. 36 haftalıkken erken doğum yaptım :( ama ben şeker yüklemesi filan yaptırmıştım. normal çıkmıştı. eğer karbonhidrattansa bende dikkat edeyim bari. ilkinde hiç sallamamıştım çünkü
Benimde suyum fazlaydı ama şekerim çıkmamıştı..şimdide daha suyum fazla olucakmı olmucakmı belli diğil ama mecbur yemicem dediklerini

Bende salgından korktuğum için hiç bir yere gitmiyorum gitsemde maske hep. İlk yapmanız gereken şey kesinlikle açılan kötü başlıkları okumayın ben artık okumuyorum mental sağlığımı korumak için, dizi izleyin platformlarda size iyi gelecek bir saat olsada unutmak rahatlamak için, evde tvde 15-20 dk dua açın YouTube’dan kalbiniz ferahlasın. Birde doktorunuzda kitap isteyin önerdiği bir şey var mı gebelikle ilgili, benim yarın kontrolüm var önerdiği kitapları soracam
Burayada yazarsan çok sevinirim. Çok teşekkür ederim

Benim bogaz reflüsu sorunum da var
Yağsız baharatsız az ve sık şeklinde besleniyorum
Hep yeşillikler yapıyorum (ıspanak brokoli pırasa lahana taze f kuşkonmaz)
Bakliyat yeşil mercimek fasülye minimal k mercimek
Et çeşitlerinden balık kuzu ve hindi
Meyveler muz elma ayva şeftali
İçecekler bol su rezene çayı ihlamur ayran kefir
Yatma şeklinde fikrim yok
Yeşiilk salata yumurta bidem almaya almaya zorla yiyorum çok zorlanıyorum yerken midem bulanıyor

99 yazıyor sende ne kadar
Canım ben tıp 2 diyabet hastasıyım ve gebelik spontan geliştiği için hemen tab bırakıp insüline başladik.Sıkı bir diyetteyim endokrinn gözetiminde şekerimi sürekli takip ediyorum.Diyetine uyduğun sürece sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle 🤲içini ferah tut.Birazcik tombiş 🐣 bebislerimiz olur 😁

Yurtdışındayım canım türkiyedeki ilaçları temin edemem burdan. Doktorum başka bir ilaç daha var ama çok ağır bir ilaç dediği için onu denemedim bile. Sabretmeye çalışıyorum 🌸
Acaba neden ağır dedi bana da verdi doktorum da bu kadar etki ediyorken bebeğe geçmeme oranı nasıl oluyor anlamıyorum bizi sarsan süte geçer bir de emziriyorum da ben 🥹

Kızlar doktor değerlerime baktı şekerin yüksek çıkmış dedi ekmek pilav makarna yememek lazım şimdi onu stres ettim..vitamin d düşük çıkmış ilaç yazdı
Strese girmeyin diyetini kesin uygulayin ama ilk hamileligimde gebelik sekeri ciktigi icin biliyorum.25 ci haftamda seker testinde cikmisti gunde 4 kere parmagimdan bakiyordum aletle.bide diyet listesi vermisti doktorum ona uyuyordum ve doktorum kg almamam gerektigini soylemisti.buyuk ihtimal bu hamileligimdede diyet verirler ilerleyen zamanda

Acaba neden ağır dedi bana da verdi doktorum da bu kadar etki ediyorken bebeğe geçmeme oranı nasıl oluyor anlamıyorum bizi sarsan süte geçer bir de emziriyorum da ben 🥹
Eğer dışarda zorunlu bir işin yoksa almamaya çalış. Öyle yada böyle bulantı hep var, hamilelikten önce asla ilaç kullanmayan bir insandım.Gebeyken iyice dikkat ediyorum

Canım ben tıp 2 diyabet hastasıyım ve gebelik spontan geliştiği için hemen tab bırakıp insüline başladik.Sıkı bir diyetteyim endokrinn gözetiminde şekerimi sürekli takip ediyorum.Diyetine uyduğun sürece sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle 🤲içini ferah tut.Birazcik tombiş 🐣 bebislerimiz olur 😁
Benim tombiş bebeğim olsa şaşırırım☺️sağlıklı olsun vaktinde doğsun gerisi önemli diğil

Strese girmeyin diyetini kesin uygulayin ama ilk hamileligimde gebelik sekeri ciktigi icin biliyorum.25 ci haftamda seker testinde cikmisti gunde 4 kere parmagimdan bakiyordum aletle.bide diyet listesi vermisti doktorum ona uyuyordum ve doktorum kg almamam gerektigini soylemisti.buyuk ihtimal bu hamileligimdede diyet verirler ilerleyen zamanda
Benimde ilk gebeliğimde suyum fazlaydı ondan diyet uyğuladım ama şekerim yoktu umarım bu defada şeker çıkmaz🤲🏻

Merhaba kızlar kalp atışı duyabilen var mı biz bugün 6+1de gittik duyamadık normal mi acaba
Ben bu gün gittim önce karından muayene etti kese gözüktü fakat bebeği göremedi alttan muayene edersek görürüz dedi ben normalde nefret ediyorum alttan muayene olmaktan ama içimde hep bir korku vardı bos gebelik ve kalp atımı olmazsa diye vesvese veriyordum hocam bakalm alttan muayene ile dedim bebeği gördüm kalp atımını duymadım fakat gördüm ultrasonda gösterdi bak bu yanıp sönen kalp atımı diye çok mutlu oldum :)Alttan muayene ile görülüyor fakat karından bebekler küçük henüz diye görülmüyor 7 8haftalarda karından muayne ile görüyorlar

Benimde düşük d vitamini ama takviyeyi 12.ci haftada verebiliriz diye söylemişti 8cıktı d vitaminim

Back