• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Evet isitiyorlar, ama sicak su torbasindan en farki var bilmiyorum :)
Benim gibi soranlar varmis:
"“Sıcak su torbaları varken neden kiraz çekirdeklerinden elde edilen torbaları kullanmalıyım?” diye soran anne okurlarımıza önemli bir bilgi vermeliyiz. Sıcak su torbaları kauçuktan elde edilir ve bu cildi hassas olan bebekler için zararlı olabilir. Ayrıca olası bir patlamada tehlikeli sonuçlar yaşanabilir. Bu durumları önlemek adına, bebekler için kiraz çekirdeğinden faydalanabilirsiniz."
Mantıklı 😁

Merhaba kızlar 🌸
Umarım hepiniz iyisinizdir, kontrole gidenler var mı? Nasılsınız, minikler nasıl? 🥹🫶🏻

Merhaba kızlar 🌸
Umarım hepiniz iyisinizdir, kontrole gidenler var mı? Nasılsınız, minikler nasıl? 🥹🫶🏻
Ben cuma günü gittim 875 gr olmuş şükür her şey yolundaydı ters duruyor sadece ama bugün tekmeleri yukarda hissettim döndü sanırım
Gülay ismine uygun birlikte söylenebilecek isim arayışındayım tavsiyelerinize açığım

Ben cuma günü gittim 875 gr olmuş şükür her şey yolundaydı ters duruyor sadece ama bugün tekmeleri yukarda hissettim döndü sanırım
Gülay ismine uygun birlikte söylenebilecek isim arayışındayım tavsiyelerinize açığım
Ya maşallah 🥹🌼
Şekilden şekle giriyorlar, benim ki makat gelişli duruyordu en son gördüğümde 🥲 popişini dönmüştü bize..
İsim tavsiyesine benim de çok ihtiyacım var 😂 hala kafam karmakarışık..
Aklınızda birkaç seçenek var mı?

Cibinlik takiliyormu kuzi buna yoksa o cibinlikleri alinca metal cbuk flnmi gonderiolar pek anlayamadm onu
Kendinden geçirmeli tülü var
Bende park beşik aldım ama öyle hoşuma gitmedi trendyoldan aparatlı Cibindirik aldım
IMG_0439.webp

Bize mayıs dendi ama işte tutmuyor genelde 😁 sabırsız olup 35 de gelenler var 42 ye kadar gelmeyen tembeller de var 😁 Nisan-mayıs arası doğururuz 😂 umarım 40 ı geçmez
Gerçekten de öyle, arkadaşım 43 te doğurdu kızını 🫣 .. Zamanını iyi ayarlayıp sağlıkla, kolaylıkla gelsinler diyorum 😂

Amiiinn 🥹 ilk doğumlar sizden gelecek gibi, kolaylıkla sağlıkla gelsinler inşallah. Hepimiz en güzel şekilde geçirelim doğumu ve sonrasını
Evet nisan sonu 1 mayıslar gelir gibi 😄 ben sezaryen olursa tarihi bile seçtim hahah doktorum da onaylarsa tabi 😄 25.04.25 te planladım kendimce :D

Hayırlısı ne zaman ise o zaman sağlıkla gelsinler tabi ama muhtemelen 🫨
marta daha çok var 🫣 bizde de böyle mi olacak acaba
Umarım iki ıkınmada çıkarırız, lütfen öyle olsun 😁 olumlama yapıyorum hepimiz adına evrene de güzel mesajlar gönderiyorum aldım kabul ettim 777 , bağırmadan kendimizi minimum yorarak max 2 saatte doğuralım inş 😁 amin 🙏

Evet nisan sonu 1 mayıslar gelir gibi 😄 ben sezaryen olursa tarihi bile seçtim hahah doktorum da onaylarsa tabi 😄 25.04.25 te planladım kendimce :D
Sezaryen olursa1 hafta öncesinden tarih veriyorlar sanırım. Senin oğluş bize ilk merhaba diyenlerden olacak.. 🥹 çok duygulandım. İnşallah en güzel şekilde kavuşursunuz 🥹🫶🏻

Back
X