- 28 Kasım 2024
- 74
- 76
- 3
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.601
Ben yaptıracağım canımKızlar hastahane odasını süslemeyi düşünüyor musunuz
Ben düşünmüyorum ama etrafımda da yapmayan kimse yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptıracağım canımKızlar hastahane odasını süslemeyi düşünüyor musunuz
Benim çocukluğumdan beri olan kalp sorunlarım vardı zaten. Passiflora şurup falan içiyordum ama bayadır da iyiydim. Şimdi hamilelikte tekrar başladı tabii, oluyor ara ara Hemen sırt üstü uzanıyorum, öyle geçiyor benimCanım benim de başından beri oluyordu ama 2 gündür uzandığımda devamlı olunca korktum. Ama yaşayan arkadaşlar da varmış rahatladım biraz. Bebekler artık büyüdü her yere baskı yapıyorlar sanırım
Geçmiş olsun canım. Ben gün içinde hiç sırt üstü yatmıyorum bazen uyurken kendimi sırt üstü yatarken buluyorum ama... çok olunca bende kalkıyorum oturur pozisyona geçiyorum kesiliyor.Benim çocukluğumdan beri olan kalp sorunlarım vardı zaten. Passiflora şurup falan içiyordum ama bayadır da iyiydim. Şimdi hamilelikte tekrar başladı tabii, oluyor ara ara Hemen sırt üstü uzanıyorum, öyle geçiyor benim
Sağol canım, inşallah çocuğumda olmaz böyle bir şey Ben de yan yatmaya çalışıyorum artık zaten sırt üstü de önermiyorlar diye, ama dediğin gibi genelde sırt üstü uyanıyorum. O kadarına yapacak bir şey yok. Sana da çok geçmiş olsun, atlatacağız bu süreçleri hepimizGeçmiş olsun canım. Ben gün içinde hiç sırt üstü yatmıyorum bazen uyurken kendimi sırt üstü yatarken buluyorum ama... çok olunca bende kalkıyorum oturur pozisyona geçiyorum kesiliyor.
Amin canım inşallah. Olmaz merak etme şimdiden onu düşünüp strese sokma kendini. Sağlıkla gelsinler miniklerimiz, başka bir şey istemiyorumSağol canım, inşallah çocuğumda olmaz böyle bir şey Ben de yan yatmaya çalışıyorum artık zaten sırt üstü de önermiyorlar diye, ama dediğin gibi genelde sırt üstü uyanıyorum. O kadarına yapacak bir şey yok. Sana da çok geçmiş olsun, atlatacağız bu süreçleri hepimiz
Daha sik gitmek daha guzel degil mi? Daha sik ultrasonda bebegi goruyorsunuz ve her seyin normal oldugunu biliyorsunuz. Ben de doktorum daha sik cagirsin isteyebilirdim :)) Ama 4 haftada bir gitmek isteseniz hayir mi diyecekler ki?Benim gittiğim hastahane 3 haftada bir çağırıyormuş bana da sıklık çok kısa gelmişti
Ben yaptıracağım canım küçükte olsa biseyler düşünüyorum. Doğumdan sonra süslü yerlere bakınca bi hoşuma gidiyor ama organizasyon şirketine henüz karar veremedim instagramdan bi kaç firma buldumKızlar hastahane odasını süslemeyi düşünüyor musunuz
Benim de ayda bir. Ama bana kalsa her hafta gitmek isterdim, özlüyorumBenim gittiğim hastahane 3 haftada bir çağırıyormuş bana da sıklık çok kısa gelmişti
Haklısın canım, bazen fazla olumsuz şeyler düşünüyorum. Sağlıkla gelsinler ben de sadece bunu istiyorumAmin canım inşallah. Olmaz merak etme şimdiden onu düşünüp strese sokma kendini. Sağlıkla gelsinler miniklerimiz, başka bir şey istemiyorum
Gazlı asitli şeyler içmiyorum ama günde 1 soda içiyorum. Mineral olarakta zengin. Midemi rahatlatıyorKızlar maden suyu içiyor musunuz kamplarım oluyor hiç gazlı asitli bişey içmedim bu zamana kadar tabiki bebek erir gibi bı düşüncem yok sadece rahatsız hissedermi düşüncesi var çok çok acı yemek gibi
Hamilelikten once de hic sevmezdim maden suyu, soda, ya da asitli icecekleri, yine pek icmiyorum. Belki 1 2 kere kola icmisimdir hamile kaldigimdan beri, o da normalde hic sevmem ama ilk baslarda canim cekmisti.Kızlar maden suyu içiyor musunuz kamplarım oluyor hiç gazlı asitli bişey içmedim bu zamana kadar tabiki bebek erir gibi bı düşüncem yok sadece rahatsız hissedermi düşüncesi var çok çok acı yemek gibi
Benim 75Canim hamişler şeker yüklemesi yaptiran güzeller içtiğiniz glukoz kac ml di acaba ??
Genelde ayda bir oluyor herhangi bir risk görmüyorsa ama ben istediğim zaman gidiyorum bunda bir sorun yaşamadım neden geldin demedi yani:) 20.haftaya kadar 2 haftada bir gittimm 20 den sonrada 3 haftada bir gidiyorum.kendisi ayda bir gelmen yeterli diyor ama.Kızlar bende 24. Haftamdayım doktorum 3 haftada bir kontrole çağırıyor çok şükür şuan bir sorun görünmüyor
Sizde de kontrol sıklığı bu şekilde mi ? Detaylı ultrason sonrası bu süre uzuyor mu
Merhaba canım çarpıntı mı bilmiyorum ama bir doktordan dinlemiştim sağ tarafa veya sırt üstü yattığınızda tansiyon düşüklüğü veya bir fenalaşma hissi olursa sol tarafa yatın diyordu. Bir sıkıntı yaşamıyorsanız her türlü yatabilirsiniz diyordu.belki sırt üstü yattığından kaynaklı olabilir.Kızlar iki gündür çarpıntım oluyor uzandığımda. yaşayan var mı?
Bende yaptırmayacağım normalde kutlamaları severim ancak doğumun bambaşka bir olay olduğunu düşünüyorum.mesela nişanımda,kınamda hertürlü ayrıntıyı düşündüm çünkü kutlanılacak bir durumm ,enerji olarakta kutlamaya müsait durumda idim,gelin hamamı bekarlığa veda hepsini yaptım.demek istediğim bu tarz şeylere karşı değilim ancak doğumda sadece bebeğime ve kendime odaklanmak istiyorum mümkünsede aileler hariç kimse gelmesin minicik bebeğin yanına.Kızlar hastahane odasını süslemeyi düşünüyor musunuz
Merhaba canım düz yatmıyorum uyurken farkında olmadan yatıyorum ama gün içinde çoğunlukla soluma yatıyorum veya sağıma. Bakalım bugün biraz daha azaldı çarpıntı hissi.Merhaba canım çarpıntı mı bilmiyorum ama bir doktordan dinlemiştim sağ tarafa veya sırt üstü yattığınızda tansiyon düşüklüğü veya bir fenalaşma hissi olursa sol tarafa yatın diyordu. Bir sıkıntı yaşamıyorsanız her türlü yatabilirsiniz diyordu.belki sırt üstü yattığından kaynaklı olabilir.
Yani bana göre gereksiz, herkes aynı şeyi düşünmeyebilir buna da saygı duyuyorum ama gösterişli şeyler benlik değilGereksizlikten ziyade doğum zor bir süreç herhangi bir komplikasyon yada sıkıntılı bir durum olabiliyor o süslemeler lohusa annenin duygularını ağırlaştırabilir ben kızımda süslenmiştim kızımın yarık dudak olduğunu doğumda öğrendik hicbiseyi gözüm görmemişti
Ayda 1 gidiyorum ben de şimdiye kadar hep öyle gittim muhtemelen son ay sıklaşacak 2 haftada 1 e düşecek doktorum o şekilde söyledi canımKızlar bende 24. Haftamdayım doktorum 3 haftada bir kontrole çağırıyor çok şükür şuan bir sorun görünmüyor
Sizde de kontrol sıklığı bu şekilde mi ? Detaylı ultrason sonrası bu süre uzuyor mu