- 10 Mayıs 2022
- 1.322
- 1.370
- 63
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #7.421
Teşekkür ederimKira uygunsa denemeye değer olabilir, çok sermaye koymak gerekmiyor gibi görünüyor anladığım kadarıyla. Yaptığınız işlere baktım, örme sepetler çok tatlı. Amigurumi'leri kim yapıyordu burada, o da mı sizdiniz, onlar da çok çok tatlıydı. İstanbul Göztepe'de tatlı bir mahalleden geçmiştim bir defısanda, bir tuhafiye dükkanı vardı, önünde örgü dersi verilir yazıyordu ve süslü püslü rengarenk camdan içeri bakınca içeride üç beş kadının masa başında örgü ördüğünü gördüm. Örgü kütüphanesi gibi bir şey:) Siz tam olarak ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama böyle ders verme seçenekleri de doğabilir belki zamanla, malzemeleri de sizden alabilirler vs.
Çocukla dükkan işletmek nasıl olur bilmiyorum açıkçası ama dükkanda çocuğa bir alan yapabilirseniz gayet güzel de olabilir. Mantıcı dükkanında ve mali müşavirlik bürosunda büyüyen çocuklar tanıyorum, gayet mutlulardı
Ne olursa olsun en doğru kararı verirsiniz umarım, yolunuz açık olsun diyorum
Evet amigurimiler de bana ait. Düzeni biraz oturtunca benimde workshop tarzı eğitimler verme fikrim var çevreye biraz kendimi tanittiktan sonra.
Sermaye olarak tihafiye ürünleri almayi planlıyorum sadece ve kendi el işlerim diktigim ürünler vs.
Insanlar hem yaptığımı alsın hemde kendileri yapmak isterse malzemeleri tedarik edebileceğim bir Dükkan.
Çocuk icin alanı da düşündüm onada bir bölüm ayarlamayi planlıyorum bakalım inşallah hersey yolunda gider. Endişelerim tabiki var ama yaşamadan da göremem diye düşünüyorum