• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    301
Kızlar yatışım yapıldı sabaha kadar 3 defa nst bağlayacaklarmış. Sabah erkendan sezaryene alacaklar. Ulaşamadığımız arkadaşları çok merak ediyorum bol bol dua ediyorum onlara rabbim sağlık versin güç versin hepsine
Allah yardımcın olsun canım aklımız sende sağlıkla al kucağına inşallah 🙏

Kızlar yatışım yapıldı sabaha kadar 3 defa nst bağlayacaklarmış. Sabah erkendan sezaryene alacaklar. Ulaşamadığımız arkadaşları çok merak ediyorum bol bol dua ediyorum onlara rabbim sağlık versin güç versin hepsine
Sağlıcakla al yavrunu kucağına inşallah 🙏🏻

Sağ Salim kavuşun inşallah canım❤️güzel bir doğum hikayesiyle geri gel inşallah 🙏

Sağ salim hayırlı doğum diliyorum canım 🙏 Güzel haberlerini bekliyoruz yarın 🙏

Kızlar benimde açılmam başlamış doktor bebek çok küçük biraz daha kalabilse keşke dedi ama bu hafta dogururum heralde bana da dua edin şu son olayada çok üzüldüm çok stres yaptım hayırlısı Allah'tan artık elimden gelen bişey yok
Lütfen izleme uzak kal biraz,bizlerin duadan be yardım göndermekten başka birşey gelmiyor elinden.kaçıncı haftadasın bu arada ne kadar açılma olduğunu söyledimi doktor ? Çünkü 2 cm açıklıkla haftalarca bekleyen arkadaşlarım oldu daha önce

Sağ salim kavuşun inşallah yavrunuzla canım.
Dualarımız seninle Allah'a emanetsiniz 🤲

Sağlıkla kavuş inşallah yavruna canım dualarımız seninle🙏🙏

Kızlar merhaba, ben Nisan annelerindeyim. Amazon’da Trendyol’da Hepsiburada’da deprem bölgesi için lazım olan şeylerin satışı var. Biz alıyoruz onlar afad birimlerine ulaştırıyor. Amazon’da her kalem için ihtiyaç sayısı ve şu ana kadar elde olan sayılar da girilmiş. Ben bebek bezi ve mama almayı düşünüyorum. İmkanı olanlar bakabilir 🙏

Kızlar bugün kontrolüm vardı 35+6 dayım 2800 olmuş oğluşum doktor kilosu iyi dedi birazcık fazla dedi hatta. Benim kilo 61 de kaldı yediğim bebişe gidiyor. Baş aşağı pozisyondaydı ve kanalda bizim sıpa. Zaten o kadar wcye gitmekten anlamıştım mesaneme baskı yapıyor çünkü. Şuanlık normal doğum gözüküyor. Bu aralar kasılmalarım oluyor geceleri özellikle. Nst ye girdim biraz sancım çıktı. Doktor çok ağrın ve kasılman olursa haber ver mutlaka dedi. Stres yaptım biraz doğum yaklaştı artık korkuyorum nedense 😔 İnşallah 39 ları görürüm bende 🤲🏻 Yazmak istedim buraya da 🌸

Kızlar bugün kontrolüm vardı 35+6 dayım 2800 olmuş oğluşum doktor kilosu iyi dedi birazcık fazla dedi hatta. Benim kilo 61 de kaldı yediğim bebişe gidiyor. Baş aşağı pozisyondaydı ve kanalda bizim sıpa. Zaten o kadar wcye gitmekten anlamıştım mesaneme baskı yapıyor çünkü. Şuanlık normal doğum gözüküyor. Bu aralar kasılmalarım oluyor geceleri özellikle. Nst ye girdim biraz sancım çıktı. Doktor çok ağrın ve kasılman olursa haber ver mutlaka dedi. Stres yaptım biraz doğum yaklaştı artık korkuyorum nedense 😔 İnşallah 39 ları görürüm bende 🤲🏻 Yazmak istedim buraya da 🌸
Sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah canım, güzel hayırlı haberlerimizi verelim 🙏🙏🙏

Lütfen izleme uzak kal biraz,bizlerin duadan be yardım göndermekten başka birşey gelmiyor elinden.kaçıncı haftadasın bu arada ne kadar açılma olduğunu söyledimi doktor ? Çünkü 2 cm açıklıkla haftalarca bekleyen arkadaşlarım oldu daha önce
Ya gerçekten mi inşallah bende beklesem 2 deyim ama ilk çocuğum 1 santimde üç gün zor dayandı öyle hatirliyorum 35.hafta henüz yeni girdim

Back