- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür
Allah'ım inşallah CRASRP ve ailesi de iyidir@zeynep hatice 'nin 4 sene önceye ait bir numarası var mesaj attım haber bekliyorum. CRASRP isimli arkadaşınıza ait maalesef iletişim bilgisi yok.
@zeynep hatice 10 dk oldu ne sms ne de whastapp mesajı iletilmedi. Gelişmeleri size bilgi vereceğim.
Ah canıımm.. Çok üzüldüm.. Mekanları cennet olsuın. Allah sabırlar versin inşallahHepsi vefat etmis canim haberi aldik kahrolduk. 4 kisierdi
Canım nasılsın? Kaç gündür takip edemedim.. Var mı bir gelişme? Allah sağlıkla kolaylıkla kavuştursun..Kızlar benimde açılmam başlamış doktor bebek çok küçük biraz daha kalabilse keşke dedi ama bu hafta dogururum heralde bana da dua edin şu son olayada çok üzüldüm çok stres yaptım hayırlısı Allah'tan artık elimden gelen bişey yok
Strese girme canım hiç.. Erken değil tam zamanları.. İnşallah her şey yolundadır Sağlıkla kolaylıkla kavuşun Güzel haberlerini bekliyoruz..Hastanedeyim şimdi kızlar sertleşmem ağrım çoğaldı doktor bugün ya da yarın doğuma akacakmış nstdeyim şimdi 37+1 dua edin bana kızlar daha erken gibi sanki benim için
İnşallah canım inşallah. Bi yandan deprem bölgesindeki yaşananların üzüntüsü bi yandan deprem bölgesinde yaşamanın stresi. Bi yandan bebeğimi nasıl koruyacağım evhami. Hepsi birbirine girdi adeta. Rabbim akıl sağlığımızı korusun. İnan hiç bir şeye hevesim kalmadı. Ne hediye ne çikolata doğurmaya bile mecalim yok sanki.Zamanla atlatacağız inşallah çok zor ama uzak kalmaliyiz elimizden yardım için ne geliyorsa yapıp bebeğimize odaklanmaliyiz. Eşim bu hafta izin almıştı boya temizlik düzen için daha baslayamadik hala.insanda o güç kalmiyo. Çok zor çok
Ayni ben de o durumdayim keşke özelden bilgilerimiz olsaydı kahroluyorum böyle zamanlarda sürekli hatayda serap Süleyman arıyor gözlerim bir de yeğeninin adı Ekin di. Onu söylemişti benim kızla ayni isimde diye muhabbet etmiştik umarim hepsi çok iyidir.Dün bütün gece sosyal medyada baktım. Farklı illere hastaneye sevk edilenlerin listelerine.. Twitterdan arattım, instagramdan doktorunun listesindeki tüm seraplara 40 kere baktım yok benzetemedim hiç birine. Belki eşini bulurum dedim sen ismini söylemiştin yok o da yok. Burda yazdığı mesajlara baktım aslında o kadar çok bilgi var ki elimde ama ona ulaşabileceğimiz hiç bi şey yok aynı zamanda. Ablası yenidoğan hemşiresiymiş mesela, 7 kardeşlermiş, kendisi muhasebeciymiş eşi otomotiv mühendisiymiş vs vs. Rüyama kadar girdi gerçekten. Aslında isimlerinin bi yerde olmaması iyi bir şey mi diye düşünüyorum. Mutlaka yakınlarından biri isimlerini yazardı sosyal medyada yayılırdı enkazda vs olsalar. İyi düşünmeye çalışıyorum
Çok üzücü. Sabah biri konu açmış. Tekirdağ'da oturuyormuş eşinin ailesi Antep'te depremzedeymis evleri yıkılmış. Eşi onlari almaya gitmiş napicam ben diyor. Yeni almış evini eşyalarını nasıl olacakmış ya ona yerlesirlerseymis. Allah herkese vicdan merhamet versin. Biz hiç tanımadığınmiz insanlara evimizi açmaya hazirken insanlar en yakınlarına el uzatmaktan aciz. Böyleleri de var işte...Kızlar, 2 yıl Adıyaman’da yaşadığımı söylemiştim daha önce. Orada kaldığımız lojmanın 2. deprem sonrası yıkıldığını öğrendim. Bir zamanlar sana yuva olan yer yıkılıyor..çok garip bir his. Yine tanıdığım bir kadın doğum uzmanı ağlayarak story atıyor, şehirden ayrılmak zorundaydım bu şekilde doğum yaptıramam diye. Biz tabi kendi kısmımızdan bakıyoruz, hamilelere bebeklere.. çünkü çok acizler ve çok yardıma muhtaçlar. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Bizler iyiyiz çok şükür, haberlerden uzak kalıp kendi dünyanda yaşamak da mantıklı değil bence. Duyarlı olmak ve elimizden geleni yapmak zorundayız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Dün prof Miktad Kadıoglu nu dinledim ntv de, bu diğer depremler gibi değil maalesef 2 büyük deprem üst üste, örneği tarihte cok az, 10 şehri etkiledi böylesi büyük bir felaket için 300.000 kişinin görevlendirilmesi gerektigini söylüyordu ve dünyada bunu yapabilecek bir ülke yok diye ekledi. maalesef felaketin boyutu cok büyük, Allah yardımcıları olsun, içimiz acıyorKaç gündür stres üzüntü.. Bakamadım da kızlar.. Herkes iyidir inşallah
Kar var diye evden çalışıyorum. Sürekli tv açık, perişan oldum bazı videolarda.. Merak da ediyorum.. Ne sinir kaldı ne bir şey!! Hala ulaşılmayan yerler var! İnsanlar kaderine terk edildi, inanılır gibi değil Biz burada çaresizlikten ne hale geldik, insanları düşünemiyorum
Küçük bir kızı enkazdan çıkardıkları görüntü vardı. Annem içerde enkazda kaldı. Elimi tutuyordu sonra bıraktı diye anlatıyordu. Ay perişan oldum.. Düşününce bile ağlıyorum Kimbilir böyle kaç hikaye var.. İnsan kafayı yer gerçekten yaaa!!
Gece de bir kız çocuğunu çıkarmışlar 47 saat sonra.. Babası dedesi sağmış. Annesini bilemiyorum.. Dedesi öpüp kokladı. Ay Allah'ım yaa Binlerce hikaye vardır. İzlememek lazım.. Görmezden de gelemiyor insan.. Off!! Allah'ım yardım et herkese
Şimdi gördüm canım.. İnşallah sağlıkla kavuşursun.. Belki de kavuşmuşsundur Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar yatışım yapıldı sabaha kadar 3 defa nst bağlayacaklarmış. Sabah erkendan sezaryene alacaklar. Ulaşamadığımız arkadaşları çok merak ediyorum bol bol dua ediyorum onlara rabbim sağlık versin güç versin hepsine
Küçük kıyamet gerçekten ilk depremden sonra bi daha böyle şiddetli deprem olmaz diyip evlere giren ikinci depremde enkaz altında kalan insanlar varDün prof Miktad Kadıoglu nu dinledim ntv de, bu diğer depremler gibi değil maalesef 2 büyük deprem üst üste, örneği tarihte cok az, 10 şehri etkiledi böylesi büyük bir felaket için 300.000 kişinin görevlendirilmesi gerektigini söylüyordu ve dünyada bunu yapabilecek bir ülke yok diye ekledi. maalesef felaketin boyutu cok büyük, Allah yardımcıları olsun, içimiz acıyor
Gerçekten bu durumdayız.. esim diyor keşke uyansak ve bunlar rüya olsa o kadar çok isterdim ki öyle olmasını.İnşallah canım inşallah. Bi yandan deprem bölgesindeki yaşananların üzüntüsü bi yandan deprem bölgesinde yaşamanın stresi. Bi yandan bebeğimi nasıl koruyacağım evhami. Hepsi birbirine girdi adeta. Rabbim akıl sağlığımızı korusun. İnan hiç bir şeye hevesim kalmadı. Ne hediye ne çikolata doğurmaya bile mecalim yok sanki.
Ayni ben de o durumdayim keşke özelden bilgilerimiz olsaydı kahroluyorum böyle zamanlarda sürekli hatayda serap Süleyman arıyor gözlerim bir de yeğeninin adı Ekin di. Onu söylemişti benim kızla ayni isimde diye muhabbet etmiştik umarim hepsi çok iyidir.
Çok üzücü. Sabah biri konu açmış. Tekirdağ'da oturuyormuş eşinin ailesi Antep'te depremzedeymis evleri yıkılmış. Eşi onlari almaya gitmiş napicam ben diyor. Yeni almış evini eşyalarını nasıl olacakmış ya ona yerlesirlerseymis. Allah herkese vicdan merhamet versin. Biz hiç tanımadığınmiz insanlara evimizi açmaya hazirken insanlar en yakınlarına el uzatmaktan aciz. Böyleleri de var işte...
Ah canım ahh.. Ben de dinledim de.. 300bin değil de 150bin kişi gitmiş mi mesela..? Ya da 100bin.. Askerler peki? Neyse.. Neler yazarım da şimdi sinirden o konulara girmek istemiyorum. Allah yardım edenlerden razı olsun Allah oradakilerin yardımcısı olsun.. Ailelerine sabırlar versin inşallahDün prof Miktad Kadıoglu nu dinledim ntv de, bu diğer depremler gibi değil maalesef 2 büyük deprem üst üste, örneği tarihte cok az, 10 şehri etkiledi böylesi büyük bir felaket için 300.000 kişinin görevlendirilmesi gerektigini söylüyordu ve dünyada bunu yapabilecek bir ülke yok diye ekledi. maalesef felaketin boyutu cok büyük, Allah yardımcıları olsun, içimiz acıyor
Bilmem ki olur mu acaba soyadı ve adresini bilmiyoruz amaGerçekten bu durumdayız.. esim diyor keşke uyansak ve bunlar rüya olsa o kadar çok isterdim ki öyle olmasını.
Ya acaba CRASRP in fotosunu ahbap a falan yollasak ne bileyim paylaşım yapsak olur mu elbet tanıyan biri çıkar diye düşünüyorum. Doğru olur mu bilmiyorum. Y yazosey den de haber yok o da Hatay da.
Allah vicdan versin diyecek kelimem yok. Sorsan çok üzülüyordur.
Ah canım.. Allah sabırlar versin.. Allah yardımcınız olsun. Oradaki herkesin de yardımcısı olsun inşallah.. O kadar haklısın kii.. Çok şey var da söylenecek, bir şey demiyorum daha üstüne.. Aynı düşüncelerdeyiz.. Allah bizlere ve tabi en çok da çocuklarımıza güzel bir gelecek nasip etsin inşallahGünaydın kızlar iki gündür birşey yazamadım öncelikle umarım kötü bir haber yoktur grubumuzdan. Benim ailemden deprem bölgesinde olanlar vardı iki gündür onları şehirden çıkarmaya çalışıyoruz, yollar kapalıydı benzin yoktu (nasıl açılamıyor o yollar anlayamıyorum?), dün gece çıkabildiler şehirden geliyorlar yoldalar çok şükür bizim kaybımız maddi sadece, can kaybımız yok. Çocukluk anılarım komşularım arkadaşlarımın aileleri enkaz altında şu an, sosyal medyadan yalvarıyorlar aileleri için, afad'a onların adresini atıyorum yapabildiğim tek şey bu ama ekip falan yok ki kime neyi atıyoruz daha bugün yani 3.günde gelebilmiş birkaç kurtarma ekibi ama. Of söyleyecek çok şey var ama hem burada kimsenin moralini bozmak istemiyorum hem kendimi de tehlikeye sokmak istemiyorum, malum başıma apartman inse kimse gelmez ama sosyal medyadan yazdığım bişey için hemen kapıma gelirler.
Bunları yazmamın tek sebebi lütfen bizim yetiştireceğimiz çocukların türkiyesinin zihniyeti de böyle olmasın arkadaşlar bu deprem ta ben lisedeyken bile bilinen bir depremdi, başka bir şey de yazmayacağım bu konuda.
Psikolojik olarak çok yıprandık, bebeğim için ben de kendi hayatıma dönebilmeye çalışacağım mecbur vicdan azabıyla sıcak evimde oturuyorum bu bizim bile hissettiğimiz suçluluğu hissetmeyen asıl sorumlulara da hesap sorulacak bir gün elbet.
Bezler, mama, küçük bir bebe yatağı, kazaklar, bereler vardı onu yolladım belediyeye bir nebze yardımımız olsun diye.
Bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye başlamam gerek elim gitmiyor iki gündür bu enerjiyle bakmak istemedim çocuğumun güzel şeylerine ama bugün başlamam gerek artık biyerden, nasıl başlayacağım oyalanıyorum evde hala bu saat oldu, kafamı dağıtmam lazım nasıl bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun canım Allah komşularınızı arkadaslarinizi size bağışlasın deprem bölgesinde olan bı kaç arkadaşımız var biz de onlara ulaşmaya çalışıyoruz ama maalesef CRASRP ve Y yazosey hatay da ikisinden de ses yok... Malatya da bi arkadaşımız vardı onun iyi haberini aldık çok şükür. Akilvar arkadaşımız da Elazığ da depreme yakalananlardan kendisi ve ailesi iyi fakat marasta kayni eltisi ve iki çocukları vefat etmişGünaydın kızlar iki gündür birşey yazamadım öncelikle umarım kötü bir haber yoktur grubumuzdan. Benim ailemden deprem bölgesinde olanlar vardı iki gündür onları şehirden çıkarmaya çalışıyoruz, yollar kapalıydı benzin yoktu (nasıl açılamıyor o yollar anlayamıyorum?), dün gece çıkabildiler şehirden geliyorlar yoldalar çok şükür bizim kaybımız maddi sadece, can kaybımız yok. Çocukluk anılarım komşularım arkadaşlarımın aileleri enkaz altında şu an, sosyal medyadan yalvarıyorlar aileleri için, afad'a onların adresini atıyorum yapabildiğim tek şey bu ama ekip falan yok ki kime neyi atıyoruz daha bugün yani 3.günde gelebilmiş birkaç kurtarma ekibi ama. Of söyleyecek çok şey var ama hem burada kimsenin moralini bozmak istemiyorum hem kendimi de tehlikeye sokmak istemiyorum, malum başıma apartman inse kimse gelmez ama sosyal medyadan yazdığım bişey için hemen kapıma gelirler.
Bunları yazmamın tek sebebi lütfen bizim yetiştireceğimiz çocukların türkiyesinin zihniyeti de böyle olmasın arkadaşlar bu deprem ta ben lisedeyken bile bilinen bir depremdi, başka bir şey de yazmayacağım bu konuda.
Psikolojik olarak çok yıprandık, bebeğim için ben de kendi hayatıma dönebilmeye çalışacağım mecbur vicdan azabıyla sıcak evimde oturuyorum bu bizim bile hissettiğimiz suçluluğu hissetmeyen asıl sorumlulara da hesap sorulacak bir gün elbet.
Bezler, mama, küçük bir bebe yatağı, kazaklar, bereler vardı onu yolladım belediyeye bir nebze yardımımız olsun diye.
Bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye başlamam gerek elim gitmiyor iki gündür bu enerjiyle bakmak istemedim çocuğumun güzel şeylerine ama bugün başlamam gerek artık biyerden, nasıl başlayacağım oyalanıyorum evde hala bu saat oldu, kafamı dağıtmam lazım nasıl bilmiyorum.
Çok üzücü. Sabah biri konu açmış. Tekirdağ'da oturuyormuş eşinin ailesi Antep'te depremzedeymis evleri yıkılmış. Eşi onlari almaya gitmiş napicam ben diyor. Yeni almış evini eşyalarını nasıl olacakmış ya ona yerlesirlerseymis. Allah herkese vicdan merhamet versin. Biz hiç tanımadığınmiz insanlara evimizi açmaya hazirken insanlar en yakınlarına el uzatmaktan aciz. Böyleleri de var işte...