• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Selam kızlar 😍
Dün tetenoz aşısını oldum akşama doğru ağrım oldu pek rahatsız etmedi ama gece kolumun üzerine uyumuşum sabah kalktığımda kolum taş gibiydi 😂 açıp baktım biraz şişkinlik var ve kızarmış baya etrafı
Aşıdan mı bilmiyorum ama bir halsizlik var üzerimde kalkıp ev işine girişemedim bir türlü modum düşük temizlik aşığı olan ben bugün sadece süpürdüm evi 🤦🏻‍♀️ kalp atışını duyduk bir sıkıntı yok dedi ve kilo tartılımı yapıldı anammm bu da nee 75 olmuşum bacılar beş kilo almışım vay halime doğumdan sonra açlık diyetine gireceğim kesin😂😂 tabi bu seferde emzirme süresi var
Benim sanki erkek çocuğa değilde kız çocuğuna hamileliğim var basen kalça popo büyüyor genişliyor resmen
Böyle bir göbüşten selamlar😍😂
Kol ağrısı bikac gün oluyormuş halsizligi de öyle, ağrı şişlik olunca buzla kompres yapabilirsin dedi sordum da etkilerini 🤷🏻‍♀️

Selam kızlar usyeden dört gündür hastanede yattım dün akşam ilaç alerjimden dolayı çıktım pazartesi gecesi ilaç alerjisi yaşadım boğazım dilim şişti dün indi fakat bugün yine şişti ilaç kullanmıyorum böyle bişey yaşayan oldu mu ilaç alerjisi gibi Bi durum ilk kez yaşadım boğazım dilim şiş ve kaşınıyor dışardan gözüküyor şişlik baya şişmiş
Canim cok gecmis olsun. Bende gecenlerde parol serumdan alerji oldum. Serum biter bitmez oksuruk nefes darligi kalp atisinda hizlanma sorunum oldu. Fakat acil doktoru belirtiler cok tehlikeli olmadigi icin 1 saat beni musadede yatirip takip etti hemen kortizon vermek istemedi. 1 saat sonunda toparladim. Normaldede birak parolu migrenim oldugu icin narkotik agri kesiciler bile alan bir insandim. Hamilelik gercekten cok hassas bir donemmis. Olmayacak seye vucut tepki gosterebiliyor. Ama seninki daha ileri olmus bana gore. İnsallah kisa surede toparlarsin🙏

Bu dediklerinizin hepsine baktı ve normal dedi ileri seviyede ultrason yaptığını düşünüyorum çünkü Bursa’da iyi bir kliniğe gittim beynin loblarını kalbin odacıkalrını vs gösterdi böbrek mide organları gösterdi bende şaşırdım o yüzden sormak istedim
Ben de 12. haftada böyle bir ultrason yaptırdım. İkili test ile fetal DNA yaptırmadık biz. Yine de 12. hafta detaylı bakılsın dedik. Bir perinatoloji uzmanına gitmiştik. Şimdi 21. haftada inşallah yine gideceğim.

Selam kızlar usyeden dört gündür hastanede yattım dün akşam ilaç alerjimden dolayı çıktım pazartesi gecesi ilaç alerjisi yaşadım boğazım dilim şişti dün indi fakat bugün yine şişti ilaç kullanmıyorum böyle bişey yaşayan oldu mu ilaç alerjisi gibi Bi durum ilk kez yaşadım boğazım dilim şiş ve kaşınıyor dışardan gözüküyor şişlik baya şişmiş
Çok geçmiş olsun canım hiç böyle bir şey yaşamadım Allah kolaylık versin. Kısa zamanda iyilesirsin inşallah ❤️🤲

Selam kızlar, 17+4üz bugün. Mide bulantısı azaldı artık kusmuyorum diye kendimi motive ederken sabah o kadar ani bir kusma geldi ki lavaboya bile yetişemedim 😢 Bu arada cinsiyetimiz erkekmiş 💙 Geçen hafta pipiyi gördük artık değişmez sanırım. Allah biliyor içimden kız istiyordum ama kaderde iki erkek anası olmak da varmış 😁 Büyüdüklerinde birbirlerine destek olurlar, arka çıkarlar umarım 🙏🏻

Çok geçmiş olsun canım hiç böyle bir şey yaşamadım Allah kolaylık versin. Kısa zamanda iyilesirsin inşallah ❤️🤲
Sağol canım hastaneye girdiğimden daha kötü oldum çıktım 😞
Canim cok gecmis olsun. Bende gecenlerde parol serumdan alerji oldum. Serum biter bitmez oksuruk nefes darligi kalp atisinda hizlanma sorunum oldu. Fakat acil doktoru belirtiler cok tehlikeli olmadigi icin 1 saat beni musadede yatirip takip etti hemen kortizon vermek istemedi. 1 saat sonunda toparladim. Normaldede birak parolu migrenim oldugu icin narkotik agri kesiciler bile alan bir insandim. Hamilelik gercekten cok hassas bir donemmis. Olmayacak seye vucut tepki gosterebiliyor. Ama seninki daha ileri olmus bana gore. İnsallah kisa surede toparlarsin🙏
Ben yatarken hiç bişey yapmadılar alerjime şunu yapalım VS demediler kendi kendine geçer dediler geçmedi aksine arttı korktum da tükürük bexlerim kocaman olmuş amin inşAllah bir an önce iyi olurum

Kızlar çok şükür 17. Haftamıza girdik 😍
Ben bi çoğunuzdan bi tık geride ilerliyorum. Çok şükür kusmalar bitti, bulantılar da çok aşırı az var. Günlük bir pirilam içiyorum yine de her ihtimale karşı. Son 2 gündür vajinamın hemen üstü böyle yumurtalık kısımları sanırım çok ağrıyor. Hafif elimle dokununca içi su dolu olur da böyle bastırırsın su bi tarafa gider ya sanki öyle bir ağrı gibi. Yani evet içerde bebiş var ve bi sıvı içerisinde ama rahim daha yukarı çıkmıştır diye düşünüyorum artık. Doktor da bebeğe bakarken göbek deliği çevresinde bakıyordu. Bu ağrı normal mi acaba sizler de yaşadınız mı. Özellikle geceleri tuvalete kalkarken bu ağrıyı daha yoğun hissediyorum. Ağrı sanki rahimde değil de mesanede gibi 🤣 ne biçim tarif ettim 🤣

Sezeryanlar içinde geçerlimi hocam 😛

Bende özel muayenehanesi olan bir doktora gittim 16.haftada. makinelerinin iyi olduğunu her seferinde detaylı muayene yaptığını duymuştum cinsiyeti öğrenmek için orayı tercih ettim o kontrolümde. Gerçekten söylediğin gibi a dan z ye herşeye baktı inceleri anlattı. Buda detaylı ultrason ama 20.haftanın ayrı bi özelliği var bence organlar gelişimini tamamladığı için. Birde peritanolog olmadığı için rapor yazamıyor doktor. 20.haftadaki detaylı ultrasonda raporda yazılıyor. Bende devletten randevu kovalıyorum hala 2 haftadır tutturamadım.
Anladım çok sağ olun💕

Gittim takibe bugün, ay canimmm hıc takip girilmemiş nerdeydin sen diyor :KK57:
Pardon ama geldim kabul edemem demiştiniz dedim, bön bön yüzüme bakıyor, doktor bey bulmuş sizi diyor, sağolsun dedim yoksa daha bekleyecektim yani dedim, ay herkes bı gamsız 🤷🏻‍♀️
Midem bulanıyor kolum ağrıyor mutlu değilim bugün, tahlilleri de verdim bakalım bekliyorum 🤷🏻‍♀️
Hadi geçmiş olsun bacım. İns tahliller iyi gelir 🤲🏼
Ay bende normalde hiç sorun etmem de hamilelikte hemen bir telaş modu oluyor 😂😂
Benimki sanırım çok su içmekten zaten idrarım da bembeyaz geliyor gece tuvalete kalktığımda bile su içmeden yatamıyorum günlük 4 lt içiyorumdur rahat evdeysem dışarda çiş durumundan o kadar içemiyorum da genelde de evde olduğum için bol bol içiyorum 😁 neyse çok şükür diğerleri de normal bi idrar çıkmadı o da çıksaydı bakalım . 1.5 lt de ben kururum heralde 😅
4 lt mi ?!:confused:
Ben o kadar içsem heralde döşek atar tuvalette yaşarım :KK70:
Maşallah sana 🧿
Ahahaha altına çorapla giyiliyor layd cim yoksa donar gerçekten birde hava şu aralar zaten buzzzz🫠 lastikli ise bence olur ya ya takım giyiyorum ya elbise kendimi daha iyi hissediyorum evde zaten tayt 😂😂
Doğru diyorsun. Yarın bir deneyeyim ☺️
Usye dediğin ne bilemedim ama geçmiş oldum. Epey kötü olmuşsun 😕 neye alerjin varsa biliyor musun suan ? Allah korusun tekrar olmaz ins.
Selam kızlar 😍
Dün tetenoz aşısını oldum akşama doğru ağrım oldu pek rahatsız etmedi ama gece kolumun üzerine uyumuşum sabah kalktığımda kolum taş gibiydi 😂 açıp baktım biraz şişkinlik var ve kızarmış baya etrafı
Aşıdan mı bilmiyorum ama bir halsizlik var üzerimde kalkıp ev işine girişemedim bir türlü modum düşük temizlik aşığı olan ben bugün sadece süpürdüm evi 🤦🏻‍♀️ kalp atışını duyduk bir sıkıntı yok dedi ve kilo tartılımı yapıldı anammm bu da nee 75 olmuşum bacılar beş kilo almışım vay halime doğumdan sonra açlık diyetine gireceğim kesin😂😂 tabi bu seferde emzirme süresi var
Benim sanki erkek çocuğa değilde kız çocuğuna hamileliğim var basen kalça popo büyüyor genişliyor resmen
Böyle bir göbüşten selamlar😍😂
Maşallah göbüsüne de sana da 😍😍
Senin beş kilo almış halin dahi benden 9 kilo az. Bi şeycik olmaz. Verilir ins ☺️

Bugün 15 gündür silinmeyen evimi süpürüp sileyim dedim. Ama ben ben değilim arkadaşlar. :cry:Nerde yolluk kilim çırpan, bazayı şak tak iten çeken cengaver Amazon lady ? :olamaz:

Eşim süpürdü ben sildim. Sildim dediğim de mopla yani. Beni dövüp dövüp kapıya atmışlar gibi kolum kanadım kalkmıyor.:eek: Bi duş aldım. Olduğum yere sızmışım. Sanki dünyayı kaldırdım indirdim. :oha:
Merhaba kızlaaar nasılsınuz nasıl gidiyor hamilelik? :) Bugün aklıma bir fikir geldi eğer katılım olursa bence çok da iyi olur. İstanbul Anadolu yakasında yaşayan temmuz anneleri olarak bir görüşme buluşma planlayalım mı ya da whatsapp grubu kuralım :) birbirine muhit olarak yakın olanlar böyle organizasyonlar yapabilirler bence gayet de eğlenceli olur. Birbirimize tecrübelerimizi aktarırız dertleşiriZ :)
Ben varım.. ☺️ ancak buradan başka oluşumlara davet gruplaşma teklifi yapılması yassak! :sus:
Görülmesi durumunda birkaç hafta ban yersin 😬
Selam kızlar, 17+4üz bugün. Mide bulantısı azaldı artık kusmuyorum diye kendimi motive ederken sabah o kadar ani bir kusma geldi ki lavaboya bile yetişemedim 😢 Bu arada cinsiyetimiz erkekmiş 💙 Geçen hafta pipiyi gördük artık değişmez sanırım. Allah biliyor içimden kız istiyordum ama kaderde iki erkek anası olmak da varmış 😁 Büyüdüklerinde birbirlerine destek olurlar, arka çıkarlar umarım 🙏🏻
Bulantılar belki tamamen kesilmeyecek, böyle böyle tamamlayacağız sanırım hamileliği. 🤷‍♀️ sağlık olsun.

Oğlusun da hayırlı olsun ☺️ Sağlıkla gelsin 🤲🏼
Kızlar çok şükür 17. Haftamıza girdik 😍
Ben bi çoğunuzdan bi tık geride ilerliyorum. Çok şükür kusmalar bitti, bulantılar da çok aşırı az var. Günlük bir pirilam içiyorum yine de her ihtimale karşı. Son 2 gündür vajinamın hemen üstü böyle yumurtalık kısımları sanırım çok ağrıyor. Hafif elimle dokununca içi su dolu olur da böyle bastırırsın su bi tarafa gider ya sanki öyle bir ağrı gibi. Yani evet içerde bebiş var ve bi sıvı içerisinde ama rahim daha yukarı çıkmıştır diye düşünüyorum artık. Doktor da bebeğe bakarken göbek deliği çevresinde bakıyordu. Bu ağrı normal mi acaba sizler de yaşadınız mı. Özellikle geceleri tuvalete kalkarken bu ağrıyı daha yoğun hissediyorum. Ağrı sanki rahimde değil de mesanede gibi 🤣 ne biçim tarif ettim 🤣
Acaba nedendir ? Hiç bilemedim bacım.

Son düzenleme:

Maşallah sana 🧿

Usye dediğin ne bilemedim ama geçmiş oldum. Epey kötü olmuşsun 😕 neye alerjin varsa biliyor musun suan ? Allah korusun tekrar olmaz ins.

Senin beş kilo almış halin dahi benden 9 kilo az. Bi şeycik olmaz. Verilir ins ☺️

Bugün 15 gündür silinmeyen evimi süpürüp sileyim dedim. Ama ben ben değilim arkadaşlar. :cry:Nerde yolluk kilim çırpan, bazayı şak tak iten çeken cengaver Amazon lady ? :olamaz:

Eşim süpürdü ben sildim. Sildim dediğim de mopla yani. Beni dövüp dövüp kapıya atmışlar gibi kolum kanadım kalkmıyor.:eek: Bi duş aldım. Olduğum yere sızmışım. Sanki dünyayı kaldırdım indirdim. :oha:

Ben varım.. ☺️ ancak buradan başka oluşumlara davet gruplaşma teklifi yapılması yassak! :sus:

Bulantılar belki tamamen kesilmeyecek, böyle böyle tamamlayacağız sanırım hamileliği. 🤷‍♀️ sağlık olsun.

Teşekkür ederim ladycim 🥰
Ayy 15 gün mü dayanamam ben vallahi bir hafta sonra el atarım en geç 😅😅
Bende senin gibiyim halı kilim battaniye ne varsa çırpar temiz temiz her yeri silerdim gün geçtikçe bu direncimiz azalıyor sanırım 🥹
Bende hafta sonunu dört gözle bekliyorum o zaman yaparsam eğer süpürme temizleme işini eşimle beraber yapıyoruz tek zor oluyor vallahi 😂😂

Kızcelerim selamlar, ben birkaç gün önce akıntımın yogunlasıp artması ve dün başlayan kasık ağrısı ile bugün esimin hastanesinde bi doktora gittim. Kendim de tit bakıp idrar yolu enfeksiyonunu görmüştüm zaten. Bir sürü ilaç yazmış. Kendi doktorum bu kadar yazar mıydı emin olamadım başlamakta:( çok şükür bebisim iyidi büyümüş hareketliydi. 16+4 üm ben hareketlerini hissetmeye başladım dedim barsak hareketidir o 20-24 haftada hissedersin dedi. Bu zaten ikinci bebek bence barsak hareketi filan değil bu arada 😀 daha önce barsagimda böyle şeyler yoktu yani ne bileyim. Kızımı da 17-18 hf arasında hissetmiştim. Zaten sürekli değil ama hissediyor gibiyim.Siz ne zaman hissettiniz bebislerinizi?

Maşallah sana 🧿

Evet ya içebilirken içiyorum ya zaten kilo alıyorum bari suyla atayım ödemi😅

Kızcelerim selamlar, ben birkaç gün önce akıntımın yogunlasıp artması ve dün başlayan kasık ağrısı ile bugün esimin hastanesinde bi doktora gittim. Kendim de tit bakıp idrar yolu enfeksiyonunu görmüştüm zaten. Bir sürü ilaç yazmış. Kendi doktorum bu kadar yazar mıydı emin olamadım başlamakta:( çok şükür bebisim iyidi büyümüş hareketliydi. 16+4 üm ben hareketlerini hissetmeye başladım dedim barsak hareketidir o 20-24 haftada hissedersin dedi. Bu zaten ikinci bebek bence barsak hareketi filan değil bu arada 😀 daha önce barsagimda böyle şeyler yoktu yani ne bileyim. Kızımı da 17-18 hf arasında hissetmiştim. Zaten sürekli değil ama hissediyor gibiyim.Siz ne zaman hissettiniz bebislerinizi?
Geçmiş olsun. İdrar yolu enf şakaya gelmiyor. Sen daha iyi biliyorsun. İstersen kendi Dr una da bi sor ama verildiyse içmek mantıklı.

İkinci gebelik old için, hareketi tanıyorsun, bebek diyorsan bebektir bence o.:KK51: Ben 18 de hissettim sanıyorum.

Ben bugün 17+0 ım hala hareket hissetmedim ya. Bir kaç kez bir şey oldu gibi ama sanırım barsak hareketiydi o 😀 ama benimki kız bebiş. Kızlar daha geç hissediliyormuş diyorlar belki ondandır 😍 bu arada tit de lökosit bakteri kaç çıktı. Benim 10 lökosit, 20 epitel çıkmıştı. Bakteri negatifti. Kültür bakmadım o yüzden. Doktorum da 10 lökosit için antibiyotik başlamayalım sen bol su iç dedi. Yarın tekrar bakacağım ama mesanemde bi ağrı hissediyorum çünkü

Ben de 18+1im bugün. Sanki 1 kere zar zor hissettim gibi oldu emin de değilim açıkçası. Bende de tık yok yani :KK64:

Back
X