• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
Yaparsın tabiki niye yapamayasın :) hem kendi işinin patronu olacaksın. Dükkanda duracak kimse mi yok, acil eve mi gitmen lazım. Dükkanı kilitle git kimseye sorumlu değilsin hesap vermek zorunda değilsin. İzin alma derdi yok, maaş kesilmesi derdi yok. Hem ürünlerin mükemmel, internet sitesi de açar internetten de satış yaparsın. Biz de alır sana destek oluruz 😍 başlarda bebiş küçük olacak evet illa ki zor olur ama ona da bakacak kişi var diyorsun. Ev de yakınmış. Annen mi bakıyor bebiş durmayınca getirir dükkana ya da sen geçersin eve. Çok zorda kaldığında annen gelir kayınvaliden gelir onlar dururlar dükkanda. Yani bence eğer kira ucuzsa ve sizi zorlamayacaksa neden olmasın diyorum 😍
Yaa 🥲🥲 benim böyle cesaretlendirilmeye ihtiyacım varmış galiba çok istiyorum elime firsat geçmişken de yapmak istiyorum ama bibyandan da çok korkuyorum o korkumun da üzerine gitmeden yenemem. Kira gerçekten uygun sahibide cok tatlı bi amca sagolsun :) bakalım inşallah girişicem teşekkür ederim çok 🥰🥰🙏
Bebek ilk dogdugunda 40 i çıkana kadar 2 ay idare ederlerse beni zaten rahat olurum

Lastikli kumaş pantolon hiç görmedim mantıklı bir bakayım :) hamilelik kıyafetleri bakıyorum çok kötüler , gönlüme göre birşey bulamadım daha
Kanımde toksoplazma çıktı 14 haftada - ilaç kullanıyorum ve bebeğe geçip geçmediği bakılacak 19.haftada umarım suyunda temiz çıkar, sağlıklı bir çocuğa kavuşurum dua edin sizde lütfen :)
Merhaba çok geçmiş olsun toksoplazma olduğunu nasıl anladınız rutin testlerde mi yoksa bir belirti mi oldu

Merhaba canım anneler bende kısmet olsaydı temmuzun sonunda kucağıma alacaktım yavrumu Rabbim kismet etmedi düşük yaptım dualarınıza talibim😭😭😭😭
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sana da tekrar inşallah 🙏🙏😞 benim doktorum ilk düşük yaptığımda doktorum buna nekadar uzulsek de sevinilecek bişey demekki vücudun iyi çalışıyor ve bebeginin sağlıksız oldugunu anlayip kabul etmedi dedi. Sen istermiydin sağlıksız bir bebek dogurmayi vs derken içimi biraz ferahlatmisti o an onlari duymak bile üzmüştü beni ama Rabbim tekrar nasip etti cok şükür inşallah sana da tekrar nasip eder

Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sana da tekrar inşallah 🙏🙏😞 benim doktorum ilk düşük yaptığımda doktorum buna nekadar uzulsek de sevinilecek bişey demekki vücudun iyi çalışıyor ve bebeginin sağlıksız oldugunu anlayip kabul etmedi dedi. Sen istermiydin sağlıksız bir bebek dogurmayi vs derken içimi biraz ferahlatmisti o an onlari duymak bile üzmüştü beni ama Rabbim tekrar nasip etti cok şükür inşallah sana da tekrar nasip eder
Birsey sorabilir miyim düştü diye illa sağlıksızdır gebeliktir

Inşallah Yarım Bıraktın hayalini tamamlarsın sen de🙏
Allah'a çok şükür şu an hamileliğim iyi gidiyor Annem de çalıştı işten çıkacak yardımcı olurum diyor kayınvalidem de destek oluyor Aynı şekilde. yani ben hep çalıştığım işlerde kendimi çok yorarak çalıştım yani aman başkasının işi demedim kendi işimmiş gibi çalıştım o yüzden kendimi yormayı mı seviyorum zorumu seviyorum bilmiyorum Hatta sayfamda yaptığım işlerin çoğunu çalışırken akşam eve gelip yapıyordum ama bir süre sonra yorulduğumun farkına vardım İki iş aynı anda gitmiyor ve ev işlerim de var doğal olarak o yüzden ara vermiştim dikiş dikmeye şimdi çalıştığım bir iş de yok önümde bir engel de yok Neden kendim için çalışmayayım diye düşünüyorum.
Hevesim var Şu anlık gücüm de var inşallah Çocuk olduktan sonra da aynı güçle devam ederim bakalım yapacağım galiba🥰
Harikasın gerçekten 🫶🏻 Umarım en kısa zamanda ben de tekrar hayallerime dönebilirim.
Yaptığın işlere biraz baktım gerçekten çok yeteneklisin. Ben de geçen sene yani 24 yaşında dikiş makinesi kullanmayı öğrendim ve koltuk örtüleri dikip sattım, kendi paramı kendim kazanmış oldum 🥰 Benden büyük insanlar bile hayranlıkla bakıyordu gerçekten, ama insanın içinde olduktan sonra yapamayacağı şey yok. Umarım her şey gönlünce olur, hayallerini başarabilirsin inşallah 🥰

Birsey sorabilir miyim düştü diye illa sağlıksızdır gebeliktir
Yani onun için kesin bisey diyemicem doktorumun dediği buydu ama bence evet sağlıklı bir bebek neden düşsün ki? He her devam eden gebelik de %100 sağlıklı degil ama vucut bunu ayirt ediyo

Yani tabiki
Yaa 🥲🥲 benim böyle cesaretlendirilmeye ihtiyacım varmış galiba çok istiyorum elime firsat geçmişken de yapmak istiyorum ama bibyandan da çok korkuyorum o korkumun da üzerine gitmeden yenemem. Kira gerçekten uygun sahibide cok tatlı bi amca sagolsun :) bakalım inşallah girişicem teşekkür ederim çok 🥰🥰🙏
Bebek ilk dogdugunda 40 i çıkana kadar 2 ay idare ederlerse beni zaten rahat olurum
Yani tabiki esnaf olmak kolay değil. Ben şu an memurum aylık maaşım belli rahat bir işim var ama bundan önce fotoğrafçılık yapıyordum. O da çok güzel bir işti ama yine de gelirdi giderdi dükkandı falan çok zor geliyordu bana. Ama ben zaten belirsizlik İnsanı değilim. Yapım müsait değil başak burcuyum 😀😀 her ay hesabım belli olsun gelirim giderim belli olsun severim. Tabi esnafken illa ki bunlarla ilgili belirsizlikler ve sorunlar oluyor. Ama ben sende o enerjiyi gördüm 😀 zaten denemeden asla bilemezsin. Hem bak birisi de yazmış bir süre sonra atölyeler açarsın insanlara da eğitim verirsin malzemelerini senden alırlar. İnstagramda atölyelerle ilgili reklam verirsin. Yürür gidersin. Tek önemli olan şey reklam bence ki günümüzde gerçekten çok kolay artık. Herkesin elinde telefon var. O yüzden ben yapacağına inanıyorum. Baktın yürümüyor kapatırsın dükkanı o da bi seçenek :)

Harikasın gerçekten 🫶🏻 Umarım en kısa zamanda ben de tekrar hayallerime dönebilirim.
Yaptığın işlere biraz baktım gerçekten çok yeteneklisin. Ben de geçen sene yani 24 yaşında dikiş makinesi kullanmayı öğrendim ve koltuk örtüleri dikip sattım, kendi paramı kendim kazanmış oldum 🥰 Benden büyük insanlar bile hayranlıkla bakıyordu gerçekten, ama insanın içinde olduktan sonra yapamayacağı şey yok. Umarım her şey gönlünce olur, hayallerini başarabilirsin inşallah 🥰
İnşallah 🙏 dedigin gibi aynı yerde olsaydik guzel isler cikartirdik seninle 🥰 çok güzel yapmışsın bir kadin isterse herseyi başarır 🙏

Yani tabiki

Yani tabiki esnaf olmak kolay değil. Ben şu an memurum aylık maaşım belli rahat bir işim var ama bundan önce fotoğrafçılık yapıyordum. O da çok güzel bir işti ama yine de gelirdi giderdi dükkandı falan çok zor geliyordu bana. Ama ben zaten belirsizlik İnsanı değilim. Yapım müsait değil başak burcuyum 😀😀 her ay hesabım belli olsun gelirim giderim belli olsun severim. Tabi esnafken illa ki bunlarla ilgili belirsizlikler ve sorunlar oluyor. Ama ben sende o enerjiyi gördüm 😀 zaten denemeden asla bilemezsin. Hem bak birisi de yazmış bir süre sonra atölyeler açarsın insanlara da eğitim verirsin malzemelerini senden alırlar. İnstagramda atölyelerle ilgili reklam verirsin. Yürür gidersin. Tek önemli olan şey reklam bence ki günümüzde gerçekten çok kolay artık. Herkesin elinde telefon var. O yüzden ben yapacağına inanıyorum. Baktın yürümüyor kapatırsın dükkanı o da bi seçenek :)
Bende aslan burcu olduğumdan herseyi hırs yapıyorum galiba 😂 ben 5 yıldır muhasebede calisiyordum inşallah kendi muhasebemi de orada yaptigim gibi güzel yaparım 😂😂

Bende aslan burcu olduğumdan herseyi hırs yapıyorum galiba 😂 ben 5 yıldır muhasebede calisiyordum inşallah kendi muhasebemi de orada yaptigim gibi güzel yaparım 😂😂
Tamam işte daha nolsun 😀😀😀 ben olsam kesin batarım herkese üzülüp bedava veririm ürünleri 😀😀😀😀😀

Yani onun için kesin bisey diyemicem doktorumun dediği buydu ama bence evet sağlıklı bir bebek neden düşsün ki? He her devam eden gebelik de %100 sağlıklı degil ama vucut bunu ayirt ediyo
Anladim peki ne kadar korunmaliyim cinsel anlamda o gün şoktaydım doktora birşey soramadım henüz doktorada gidemedim

Merhaba bende de var malesef. 100lük coraspin kullanıyorum tuz ve baharatı mümkün mertebe kestim tansiyonum çıkmasın diye korkudan 🤷🏼‍♀️ size önerilenlere de açığım bana da bilgi verebilirsiniz 🙏🏼 çok geçmiş olsun
Tabiki. Cuma gideceğim detaylu bilgi aldığımda size de yazarım tekrar

canım benim dr gecen hafta bıraktırdı bana bi vitamin verdi şimdi onu kullanıyorum ondada az miktarda varmış ayrıca vitamin kullanıyorsan folik kullanmayabilirsin zaten folik asiti 12 haftaya kadar zorunlu tutuyorlar degerinde yüksek degil sürekli kullandığımız için o cıvarda cıkıyor
24 cikmis değerim üst değer 19 gorunuyor ama yüksek değil mi dersin belki sürekli kullandığımız için normaldir, burda yazınca içim rahatladı ama iki gündür multivitamin almıyorum yarın tekrar başlarim, vücut fazla folik asitin birazını atmıştır zaten çünkü folik asit vücutta birikmiyor diye biliyorum

Kızlar benim vücudum bu aralar sürekli kaşınıyor. Kızarıklık kabarma vs bi şey yok ama deli gibi kaşınıyorum resmen. Biraz tedirgindim ama Kanda biyokimyasal değerlerimin hepsi normal çıktı. Günlük içtiğim su miktarı da bulantılar azalınca biraz daha arttı. Sürekli nemlendiriyorum da ama kaşıntıya çözüm bulamadım. Başka kaşınan var mı 😀

Back