• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Bana bugün 20. Haftada plesanta aşağıda ama konuşmak için erken dedi iki hafta sonra tekrar gel bakalım büyük ihtimalle yukarı çıkar dedi. 24 - 25. Haftaya kadar çıkar dedi en gec. İlişki yasakladı istirahat et dedj
Dinleniceksin canim. Cok bisey yapma.

Böyle birşeyi duyduğum iyi oldu detaylıya kadar hala hissetmezsem gittiğimde sorarım 🥹
Kendi doktorum 24te bile hissedebilirsin acele etme dedi 🫠🫠 insan merak ediyor
Gün içinde de uzanıp dinlenme fırsatım olmuyor aslında akşam uzanınca elimi koyuyorum tık yok 😅 tam diyorum bir şey oldu arkasından guruldama geliyor 🙈😂
Mide hareketlerini hareket sanabiliyoruz Maalesef. 🥰

Böyle birşeyi duyduğum iyi oldu detaylıya kadar hala hissetmezsem gittiğimde sorarım 🥹
Kendi doktorum 24te bile hissedebilirsin acele etme dedi 🫠🫠 insan merak ediyor
Gün içinde de uzanıp dinlenme fırsatım olmuyor aslında akşam uzanınca elimi koyuyorum tık yok 😅 tam diyorum bir şey oldu arkasından guruldama geliyor 🙈😂
Ben de hissetmiyorum bugun saglik ocagina gittim hemsireden rica ettim kalp atisini dinletti (el ultrasonlari vardi dandik su internette 500-1000tl bandinda olanlardan) hatta dedi ki guluk guluk sesler geliyodu hic rahat durmuyo cok hareketli baksana suyun icinde dönüp duruyo dedi, kalp atisi da 135-140 arasi gayet normal dedi, e ben hic hissetmiyorum dedim, normal sorun yok 22-24 arasi da hissedebilirsin rahmin buyuk karnin buyuk ama su an bebek o kadar buyuk degil hareketleri cok icerde oluyo yuzeye cok yakin degil dedi. 🤷🏻‍♀️

Ben boyle hafif hissedenlerin ic karni genis diye dusunuyorum ya, ben 7 aylik gibiyim karnim cok buyuk ve hareketleri baya baya hissediyorum masallah. 16 da baslamisti şu 20 den sonraki 1 hafta daha cok hisseder oldum sayacak kadar 🥹
Bence birkac gune kalmaz hepiniz hissedersiniz cunku buyuyolar
Evet pek karnım çıkmadı hatta memlekete geldim dayımlar vs nası hamilesin hiç karnın çıkmamış belli değil dediler 🙄
Maşallah senin baya oldu sanki hissedeli 🧿 bu kız elbet bizimde yüzümüzü güldürür umarım 😂
Mide hareketlerini hareket sanabiliyoruz Maalesef. 🥰
Aynen öyle ya gaz oluyor ya guruldama 😅
Ben de hissetmiyorum bugun saglik ocagina gittim hemsireden rica ettim kalp atisini dinletti (el ultrasonlari vardi dandik su internette 500-1000tl bandinda olanlardan) hatta dedi ki guluk guluk sesler geliyodu hic rahat durmuyo cok hareketli baksana suyun icinde dönüp duruyo dedi, kalp atisi da 135-140 arasi gayet normal dedi, e ben hic hissetmiyorum dedim, normal sorun yok 22-24 arasi da hissedebilirsin rahmin buyuk karnin buyuk ama su an bebek o kadar buyuk degil hareketleri cok icerde oluyo yuzeye cok yakin degil dedi. 🤷🏻‍♀️
hem içerde hemde çok güçlü değil sanırım annemde geç hissetmiş bekliyoruz bakalım keyfi ne zaman gelirse 😅

Kızlar ilaçlarınızı takviyelerinizi her gün düzenli alabiliyor musunuz? Hep unutuyorum ben ya. Alarm filan mı kursam napsam. Hepsinin de zamanı ayrı kan ilacı içersem süt ürününyememek lazım. Kahvaltıdan 2 saat sonra içerim diyorum unutuyorum.

Kızlar günaydınnnn. Kaç kilo aldınız acaba 20. Hafta itibariyle 💓 beni her gören hiç kilo almadın hiç şişmedin nasıl hamilesin demeye başladı da bu iyi hi şey ki kötü bi şey mi anlamadım. 3 kilo aldım hu arada 20. Hafta için ideal değil mi😤 her doktor kontrolünde bebek kilo almıi mı endişesi yaşıyorum bu yüzden . Bana göre normal ama insanlar bebek minik kalcak vs diye cahilce yorumlar yapıyor

Kızlar günaydınnnn. Kaç kilo aldınız acaba 20. Hafta itibariyle 💓 beni her gören hiç kilo almadın hiç şişmedin nasıl hamilesin demeye başladı da bu iyi hi şey ki kötü bi şey mi anlamadım. 3 kilo aldım hu arada 20. Hafta için ideal değil mi😤 her doktor kontrolünde bebek kilo almıi mı endişesi yaşıyorum bu yüzden . Bana göre normal ama insanlar bebek minik kalcak vs diye cahilce yorumlar yapıyor
İlk iki hamileliğim bende öyleydim altj aya kadar karnım çıkmadı zayiftim ve çok kustum.bunda kilolu başladım üstüne birde beş kilo aldım 🤭

Gayet iyi bence kilo alımınız. Ben de 19+3’um, 3 kilo aldım. Belki 100-200 gr daha fazla. Bu sefer çok stres yapıyorum kilo konusunu🙈

Çok biliyorlar. Benimde aşırı aşırı karnım çıkmadı ay nasıl bir hamilelik hiç karnın belli değil diyorlar ama ben takmıyorum. Çünkü herkesin vücudu yapısı farklı. Doktorda bebeğin gelişimi güzel diyor sorun yoktur diye düşünüyorum. Bu arada aşırı zayıfta değilim. 58-59 ile hamile kaldım. 63 kilo civarıyım şuan.

Çok biliyorlar. Benimde aşırı aşırı karnım çıkmadı ay nasıl bir hamilelik hiç karnın belli değil diyorlar ama ben takmıyorum. Çünkü herkesin vücudu yapısı farklı. Doktorda bebeğin gelişimi güzel diyor sorun yoktur diye düşünüyorum. Bu arada aşırı zayıfta değilim. 58-59 ile hamile kaldım. 63 kilo civarıyım şuan.
Bana da cok buyumus karnin niye boyle oldu sanki 6-7 aylik hamile gibisin diyolar. Kimsenin ortasi yok. Evet oyle oldu deyip geciyorum mecburen. Bebisler su an 250-300gr bi sey nasil mantiksiz yorumlar bunlar insan inanamiyor.

Kilo konusu ben de büyük problem zaten kiloluydum bide üstüne çok kilo aldım boyum da kısa diyetisyene gidicem gerçi iş benim irademde bitecek faydasi olacak mı bilmiyorum ama en azından bi deniyeyim dedim

Toplam 10 kilo ile hamileliği tamamlamak en ideal olanı, son aylar çok daha hızlı kilo alınıyor. Etrafı dinlemeyin. Ben 2 hamileliğimde de 8 kilo almıştım çok da güzel olmuştu, doğumdan sonra da eski halime hızla dönmüştüm, inşaallah bunda da çok almam. Etraf konuşur duymayın.

6 kg almistim 3 kg geri verdim ve bebek suan 383 gr 😀
Bebem iri bebekmis🙈
Benimde gobegim sabah normal sonra sisiyorum kim ne derse aldirma sen ve bebek iyi mi ona bak canim♥️
Ayrica bebek minik kalmaz genlerde anneye babaya ceker anne baba minyonsa bebekte minyon olur o nasil cahillik ya seni etkilemesin boyle seyler canim

Kızlar ilaçlarınızı takviyelerinizi her gün düzenli alabiliyor musunuz? Hep unutuyorum ben ya. Alarm filan mı kursam napsam. Hepsinin de zamanı ayrı kan ilacı içersem süt ürününyememek lazım. Kahvaltıdan 2 saat sonra içerim diyorum unutuyorum.
Ben unutuyorum diye haftalık ilaç kutusu aldım genelde oturduğum odaya koyuyorum kutuyu göz önünde olunca alıyorum. Devit-3 ü unutuyorum bazen damla olduğu için. Kan ilacını da 9 da çay felan faslı bitiyor bizde 11 gibi alıyorum 12 de de yatağa geçiyorum rahatsız etmiyor beni🌸

Ben 2 kilo 300 gram felan aldım 20+5 im şuan. Bebeğin gelişimi de uygulamalara göre felan ilerde doktora sormadım ama kendim baktım bi kaç kaynağa. Benim bi yakınım 8 kilo aldı tüm hamilelik boyunca bebişi 3 buçuk kilo doğdu hiç takma önemli olan bebeği besleyen şeylerden yeterince yemen🌸

Ben ilk hamileliğimde 20. Haftamda +10 kg idim :) hamileliği toplam 23 kg ile tamamlamistim. Dogumdan eve geldiğimde sadece 4 kg gitmişti oğlum da 3.500 idi üstelik 😅 ama 3 ay sonra hamilelik öncesi kiloma, kiyafetlerime dönmüştüm. Kilo alinir, verilir dikkatli olmaya çalışıyorum ama bi yandan da açıkçası pek takmiyorum. Miniğimin keyfi yerinde olsun yeter ki anası girer sonra diyete

Ben unutuyorum diye haftalık ilaç kutusu aldım genelde oturduğum odaya koyuyorum kutuyu göz önünde olunca alıyorum. Devit-3 ü unutuyorum bazen damla olduğu için. Kan ilacını da 9 da çay felan faslı bitiyor bizde 11 gibi alıyorum 12 de de yatağa geçiyorum rahatsız etmiyor beni🌸
Akşam mı alıyorsun kan ilacını hmm, ben hep sabah almayı düşünmüştüm. Tamam deneyeyim öyle.

Kızlar şeker testi hakkında ne düşünüyorsunuz detaylı ultrasona girdim dğn raporda doktor önermiş kendi doktorumda 15 gün sonra yapalım dedi siz ne düşünüyorsunuz bazı doktorlar hiç önermiyor

Back