• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    301
Kızlar benimde açılmam başlamış doktor bebek çok küçük biraz daha kalabilse keşke dedi ama bu hafta dogururum heralde bana da dua edin şu son olayada çok üzüldüm çok stres yaptım hayırlısı Allah'tan artık elimden gelen bişey yok
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Çok izlememeye calis hepimiz çok stres yaptık benim de ağrım oluyor dünden beri gozumde yaslar, ister istemez bebeklerimiz de etkileniyor. Hayirlisi dedigin gibi bazen ne yapsan da olacağına varıyor

Hastanedeyim şimdi kızlar sertleşmem ağrım çoğaldı doktor bugün ya da yarın doğuma akacakmış nstdeyim şimdi 37+1 dua edin bana kızlar daha erken gibi sanki benim için
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım yavruna. 37 sonrası normal süre, hiç canını sıkma güzel olacak, bize de haber ver mutlaka

Hastanedeyim şimdi kızlar sertleşmem ağrım çoğaldı doktor bugün ya da yarın doğuma akacakmış nstdeyim şimdi 37+1 dua edin bana kızlar daha erken gibi sanki benim için
Benim de sertleşmem ağrım çok arttı, cumaya kadar dayanmaya çalış dedi doktor sonra alacak Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşalım🙏🙏

İnşallah sağ salim kucağına alırsın kuzum bizi habersiz bırakma dualarımız seninle 🙏

Hatayda 2 aylik bebegi anne babasıyla beraber kurtarmışlar, inşallah CRASRP CRASRP için de umut vardır. Nasıl bir felaket diyecek söz bulamıyorum, Allah yardımcıları olsun
İnşallah canım inşallah 😓🙏😔
Canim senden de haber alamadık inşallah iyisindir, ilk fırsatta bize mutlaka haber ver
Evet onu da merak ediyorum ama hastanede olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor Malatya'da yıkılan hastane yok. Ama eşi ve çocuğu Adıyaman daydi umarım onlar da iyidir 🙏😔

Back