Teşekkür ederim canım, ne bileyim çok şikayetim yoktu. Dün hafif bi kasık ağrısı oldu, 3 yaş bi bebekle çok yorulduguma yordum.Bugun de olunca bi tit verdim. Hem o tek dozluk şase hem antibiyotik hem ovul hem de mantar kremi yazmış. Kaşıntı vs yok mantar olduğunu düşünmüyorum dr.uma danışıp öyle kullanacağım. Bugün sadece tek dozluk olanı içeceğim bakalım bi de bol su içeyim. Haftaya tez savunmam var bu ara kendimi unuttum valla su da içmiyorum büyük ihtimalle ondan oldu
Senin ilk bebisin, ben kızımı 18 e doğru hissetmiştim ilk emin de değildim tabi de sonra giderek artınca anlamıştım

kızım çok hareketli bi çocuk muhtemelen orda başlamıştı

lökosit 3+ bakteri yoktu ben de kültür vermedim. Bol su ve tek dozluk ilaçla basliycam ben de, duzelmezse antibiyotik alacağım bi de dr.uma sorarim
İlk bebek mi? İlk bebekler daha geç hissediliyor. Bazı bebekler de daha sakin oluyor. Bi de pozisyonu nasıl, plasentanın konumu nasıl çok faktör var. Çok güzel Bi his. Doğum yaptığımda kızımın karnimdaki hareketlerini özlemiştim ♡ şuan ben de hissettiğim şey bebek hareketi mi emin degilim, çok nadiren ve çok hafif oluyor ama öyleymiş gibi geliyor. Dr değildir dedi

inşallah en kısa zamanda hissederiz biraz da rahatlar içimiz