• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Ya kızlar benim de ilk gebelik değil harkeetleri de çok iyi bildigimi dusunuyorum acayip dikkat ederim çünkü yarın 21.haftaya gireceğim ben bir haftada üç ya da Max. Beş kere bu haftada hissedebildim net bir şekilde, kilolu da değilim, 18haftadan sonra minik surtunmeler vardı içte hissettiğim nadir, onun dışında yok yani bu hafta ara ara var o kadar, bu haftadan sonra netleşir artık daha güçlü hissettim bugün hareketleri, daha öncekiler kendi adıma kesinlikle gazdı, sindirimdi falan 🤷🏻‍♀️

Kizlar vajinada ağrı doluluk hissi baskı zonklama yanma tarzı şeyler hissediyormusunuz ben mi panik yapıyorum acaba
Bende bugün sabahtan beri çok şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum sabah sağda şimdi solda ara ara da vajinamın üstünde ağrı gibi sızı gibi endişelendim de baya ama sitede herkes normal yazmış

Geçmiş olsun. İdrar yolu enf şakaya gelmiyor. Sen daha iyi biliyorsun. İstersen kendi Dr una da bi sor ama verildiyse içmek mantıklı.

İkinci gebelik old için, hareketi tanıyorsun, bebek diyorsan bebektir bence o.:KK51: Ben 18 de hissettim sanıyorum.
Teşekkür ederim canım, ne bileyim çok şikayetim yoktu. Dün hafif bi kasık ağrısı oldu, 3 yaş bi bebekle çok yorulduguma yordum.Bugun de olunca bi tit verdim. Hem o tek dozluk şase hem antibiyotik hem ovul hem de mantar kremi yazmış. Kaşıntı vs yok mantar olduğunu düşünmüyorum dr.uma danışıp öyle kullanacağım. Bugün sadece tek dozluk olanı içeceğim bakalım bi de bol su içeyim. Haftaya tez savunmam var bu ara kendimi unuttum valla su da içmiyorum büyük ihtimalle ondan oldu
Ben bugün 17+0 ım hala hareket hissetmedim ya. Bir kaç kez bir şey oldu gibi ama sanırım barsak hareketiydi o 😀 ama benimki kız bebiş. Kızlar daha geç hissediliyormuş diyorlar belki ondandır 😍 bu arada tit de lökosit bakteri kaç çıktı. Benim 10 lökosit, 20 epitel çıkmıştı. Bakteri negatifti. Kültür bakmadım o yüzden. Doktorum da 10 lökosit için antibiyotik başlamayalım sen bol su iç dedi. Yarın tekrar bakacağım ama mesanemde bi ağrı hissediyorum çünkü
Senin ilk bebisin, ben kızımı 18 e doğru hissetmiştim ilk emin de değildim tabi de sonra giderek artınca anlamıştım 😀 kızım çok hareketli bi çocuk muhtemelen orda başlamıştı 😀 lökosit 3+ bakteri yoktu ben de kültür vermedim. Bol su ve tek dozluk ilaçla basliycam ben de, duzelmezse antibiyotik alacağım bi de dr.uma sorarim
Ben de 18+1im bugün. Sanki 1 kere zar zor hissettim gibi oldu emin de değilim açıkçası. Bende de tık yok yani :KK64:
İlk bebek mi? İlk bebekler daha geç hissediliyor. Bazı bebekler de daha sakin oluyor. Bi de pozisyonu nasıl, plasentanın konumu nasıl çok faktör var. Çok güzel Bi his. Doğum yaptığımda kızımın karnimdaki hareketlerini özlemiştim ♡ şuan ben de hissettiğim şey bebek hareketi mi emin degilim, çok nadiren ve çok hafif oluyor ama öyleymiş gibi geliyor. Dr değildir dedi 😀 inşallah en kısa zamanda hissederiz biraz da rahatlar içimiz

Hanımlar bende güzel pamuklu hamile tayt arayışındayım. İnternet alışverişide bazen yanıltıyor pamuklu yazıyolar naylon gibi geliyor iade falan uğraşmak istemedim ebebeğe lcw baktım ama %95 pamuk bulamadım hiç. Olanında bede yoktu. Netten böyle bir alışveriş yapıp memnun kaldıysanız link rica edebilirim bende.
H&m den tayt değil ama paçaları geniş penye pamuklu kumastan bir alt aldım şuana kadar giydiğim en rahat şey ya oh be dedim göbeğimi sıkıştırmayan bişey 😀 hamile reyonunda değildi

Kizlar sabahtan buyana canım deliler gibi toksoplazma riski olan bişey çekti ama bayağı bayağı burnumda kokusuyla gezdim resmen ismini söylemiyorum canınız çekmesin diye ama ben onun riskini yedikden sonra düşündüm aaa ben bunu yiyebiliyomuydum diye vede 80 90 gram kadar yemiş bulundum sizce bı sıkıntı olurmu

Hayırlı akşamlar hamişlerrr . Nasılsınız görüşmeyeli uzun zamandır yazamaz oldum arada takip ediyorum ama umarım herkes iyidir . 20+2 deyim 19. Haftadan beri koku hassasiyetim yeniden ortaya çıktı derken bulantılar derken kusmaya başladım bugün . Acaba ikiz oldukları içinmidir diyorum kötü düşünceden de alamıyorum kendimi bunca zaman sonra yeniden neden başlar ki bilgisi olan varmı genel olarak 13. 14. Haftalarda bırakmıştık koku ,bulantı kusma eser kalmamıştı . İlaçlarım aynı ilçalar. Beslenmem aynı dokunan bişey de yok hele ki deterjanlar allahım kaç metre öteden alıyorum kokuları benim gibi olan varmı

Sağol canım hastaneye girdiğimden daha kötü oldum çıktım 😞

Ben yatarken hiç bişey yapmadılar alerjime şunu yapalım VS demediler kendi kendine geçer dediler geçmedi aksine arttı korktum da tükürük bexlerim kocaman olmuş amin inşAllah bir an önce iyi olurum
Doktoruna bir danissaydin aslinda alerji pek ihmalede gelmez☹️ ilerleyen bir durum var diyorsun belki bisey onerir

Teşekkür ederim canım, ne bileyim çok şikayetim yoktu. Dün hafif bi kasık ağrısı oldu, 3 yaş bi bebekle çok yorulduguma yordum.Bugun de olunca bi tit verdim. Hem o tek dozluk şase hem antibiyotik hem ovul hem de mantar kremi yazmış. Kaşıntı vs yok mantar olduğunu düşünmüyorum dr.uma danışıp öyle kullanacağım. Bugün sadece tek dozluk olanı içeceğim bakalım bi de bol su içeyim. Haftaya tez savunmam var bu ara kendimi unuttum valla su da içmiyorum büyük ihtimalle ondan oldu

Senin ilk bebisin, ben kızımı 18 e doğru hissetmiştim ilk emin de değildim tabi de sonra giderek artınca anlamıştım 😀 kızım çok hareketli bi çocuk muhtemelen orda başlamıştı 😀 lökosit 3+ bakteri yoktu ben de kültür vermedim. Bol su ve tek dozluk ilaçla basliycam ben de, duzelmezse antibiyotik alacağım bi de dr.uma sorarim

İlk bebek mi? İlk bebekler daha geç hissediliyor. Bazı bebekler de daha sakin oluyor. Bi de pozisyonu nasıl, plasentanın konumu nasıl çok faktör var. Çok güzel Bi his. Doğum yaptığımda kızımın karnimdaki hareketlerini özlemiştim ♡ şuan ben de hissettiğim şey bebek hareketi mi emin degilim, çok nadiren ve çok hafif oluyor ama öyleymiş gibi geliyor. Dr değildir dedi 😀 inşallah en kısa zamanda hissederiz biraz da rahatlar içimiz
Evet ilk canım. Bir önceki ultrasonda zıp zıp zıplıyordu sonrakinde uyuyordu herhalde cinsiyeti bile zar zor gördük. Emin değilim yani hareketli mi sakin mi benim için tam bir muamma 🫢 bir de kontroller ayda 1, arada da gitmiyorum hiç doktora hareket de yok hamile miyim değil miyim anlayamıyorum 😅 tabi koca göbeğimi ve aldığım 5 kiloyu saymazsak 😂😂

Hayırlı akşamlar hamişlerrr . Nasılsınız görüşmeyeli uzun zamandır yazamaz oldum arada takip ediyorum ama umarım herkes iyidir . 20+2 deyim 19. Haftadan beri koku hassasiyetim yeniden ortaya çıktı derken bulantılar derken kusmaya başladım bugün . Acaba ikiz oldukları içinmidir diyorum kötü düşünceden de alamıyorum kendimi bunca zaman sonra yeniden neden başlar ki bilgisi olan varmı genel olarak 13. 14. Haftalarda bırakmıştık koku ,bulantı kusma eser kalmamıştı . İlaçlarım aynı ilçalar. Beslenmem aynı dokunan bişey de yok hele ki deterjanlar allahım kaç metre öteden alıyorum kokuları benim gibi olan varmı
Ben 18. haftamdayım son 2-3 haftadır bulantım tamamen kesildi çok şükür 3 ay mütemadiyen bulandım aşşşşşşırıı korkunç bir durumdu 😢😢 burda sizin durumunuza benzer birkaç arkadaş daha yazmıştı diye hatırlıyorum şimdi siz de yazınca içime bi korku düştü geri mi gelecek acaba diye 😔 ama normal bi durum sanırım

Kizlar sabahtan buyana canım deliler gibi toksoplazma riski olan bişey çekti ama bayağı bayağı burnumda kokusuyla gezdim resmen ismini söylemiyorum canınız çekmesin diye ama ben onun riskini yedikden sonra düşündüm aaa ben bunu yiyebiliyomuydum diye vede 80 90 gram kadar yemiş bulundum sizce bı sıkıntı olurmu
İyi piştiyse sıkıntı olacağını sanmıyorum

Kızlar spor yapan var mı aranızda?
Ben de hamile kalmadan evvel reformer pilatese gidiyordum. Gebeliği öğrenince bırakmıştım. Şimdi 17. Haftadayım. Detaylı ultrasondan sonra doktorumdan izin isteyeceğim eğer izin verirse yine hamile pilatesine gideceğim çünkü sırt ve bel ağrılarım dayanılmaz oldular

Back
X