Merhaba kızlar. 2 gün önce doktor kontrolüm vardı aslında yoktu ama merakıma yenilip oluşturdum
çocuklarım eşim hep beraberken cinsiyeti öğrendik. 3.oğlum geliyor
çok şükür sağlığı herşeyi olması gerektiği gibiymiş. Progestanı bırakabilirsin dedi. Cildim çok kuru pul pul dökülüyor kıyafeti çıkarınca içi kepekli gibi çıkıyor sanki ona nemlendirici sür dedi. Burun kanamalarım var burun içi nemlendiricileri kullan dedi. Alt tarafım ağrıyor bel ağrım oluyor arada dedim magnezyum verdi. Çok meşhur önerilen bi doktorun kendi kliniğine gittim gerçekten bende çok memnun kaldım. Bebişkonun parmak boğumlarına kadar herşeyi tek tek gösterdi detaylı ultrason gibi baktı herşeye. Açıkçası şunu düşünmeyene başladım detaylıya girmeme gerek varmı zaten detaylı bakıyor doktor. Peritanolog olmadığı için rapor yazmıyormuş sadece. Bu rapor gerekli birşeymi? Bilen yazarsa çok sevinirim. Her hangi bir anomali testi yaptırmadım şimdiye kadar diğer gebeliklerimde dahil. Şimdilik güzel ilerliyoruz çok şükür. Bulantılar geçti enerjim bi tık yerine geldi ama bolca duygu değişimleri ve duygu iniş çıkışları söz konusu
birde minnak rahim ve bel ağrıları oluyor ama normal sanırım. Diğer iki gebeliğimde bu ağrılar son ayda olurdu ondan ötürü bi korkum vardı erken olmasından dolayı. Ama doktor rahim büyüyor çatı genişliyor dedi. İçime su serpildi. Artık yavaş yavaş bebişe kıyafet ve eşya hazırlığı yapmaya başlayabiliriz
zira 3.erkek olmasına rağmen tek bir eşyamız yok
çocuk fikrim olmadığından herşeyi verdim a dan z ye. Bir bebek oyuncağı bir bebek kitabı bile yok
0 dan başlıycaz nasipse. Heyecanlıyım mutluyum. Yazılanları devamlı takipteyim. Herkese keyifli gebelik süreci diliyorum.