• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
Canlar ben acile gittim doktor idrarın da enfeksiyon çıktı bol bol su iç dedi antibiyotik verdi. İşin kötü yanı ben bir damla bile su içemiyorum habı nasıl içecem onu düşünüyorum. Enfeksiyon için bir öneriniz varmı

Bende ilkte hafif bulantım vardı biranda bıçak gibi kesildi ve geri dönmedi korktum doktora gittim ama sorun yoktu tabi..sende için rahat olsun istiyorsan git gör bebişini
Cok tesekkur ederim yorumun icin biraz da olsa rahatlatti cuma yada cumartesi giderim belki

Cok tesekkur ederim yorumun icin biraz da olsa rahatlatti cuma yada cumartesi giderim belki
Benim 9. Hafta gibi kesildi 10. Haftanın ortasında birden tekrar geldi doktor arada böyle kesilip başlayabilir dedi hatta şuan 11. Haftamdayım aşırı aşırı şekilde akıntım var

Ben 11 haftalık olunca ikili test için kan vericem, ama hafta sonra sonuçları göstermeye gidince de 12 haftalık olmuş olur. Bence öyle yap. Sonuçta ikili test için muayene gerekmiyor
Ense kalınlığına falan bakılıyor diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum olmazsa gideyim ya göstermezse bir hafta sonra bida giderim

Kizlar resim görünüyor mu bilmiyorum ama anti toxoplazma igg 246.8 pozitif bende bu test sıkıntılı çıkmis parazitmis hayvan sever biriyim kedim vardı kayboldu acaba ondan beri mi var bebeğime bir zararı olurmu 😓😓

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-26-09-31-14-230_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-02-26-09-31-14-230_com.android.chrome.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 41
Canlar ben acile gittim doktor idrarın da enfeksiyon çıktı bol bol su iç dedi antibiyotik verdi. İşin kötü yanı ben bir damla bile su içemiyorum habı nasıl içecem onu düşünüyorum. Enfeksiyon için

Benim 9. Hafta gibi kesildi 10. Haftanın ortasında birden tekrar geldi doktor arada böyle kesilip başlayabilir dedi hatta şuan 11. Haftamdayım aşırı aşırı şekilde akıntım var
Cevabin icin cok tesekkur ederim canim 🥰🫂

Çok geçmiş olsun kanaman nasıldı acaba
Benim de iki saati geçti adet kanaması gibi kanamam var hemen yatış verdiler. Evde de oğlum var aklım onda. Sorunca da kimse bir şey demiyor
Ay yeni bakabildim çok üzüldüm canım benim.. adet kanaması gibiydi maalesef benimle ilgilenmediler sadece kanamadan 2 gün sonra kendi doktorum hastaneye yatmak ister misin dedi ama zaten azalmıştı kanama ve benimde çok evde çocuklar var evde dinleneceğim dedim. Ne tedavi uyguluyorlar ne yapıyorsunuz şimdi? İnşallah sorunsuz atlatırız bunu

Kizlar resim görünüyor mu bilmiyorum ama anti toxoplazma igg 246.8 pozitif bende bu test sıkıntılı çıkmis parazitmis hayvan sever biriyim kedim vardı kayboldu acaba ondan beri mi var bebeğime bir zararı olurmu 😓😓
Doktoruna danış hayvanlardan uzak dur sahipsiz sokak hayvanlarına susalım dokunmayın bir sürü mikrop taşıyorlar 🤦‍♀️🥹 geçmiş olsun

Ay yeni bakabildim çok üzüldüm canım benim.. adet kanaması gibiydi maalesef benimle ilgilenmediler sadece kanamadan 2 gün sonra kendi doktorum hastaneye yatmak ister misin dedi ama zaten azalmıştı kanama ve benimde çok evde çocuklar var evde dinleneceğim dedim. Ne tedavi uyguluyorlar ne yapıyorsunuz şimdi? İnşallah sorunsuz atlatırız bunu
Dün aşırı derecede kanamam olunca hemen yatış verdiler düşük önleyici iğne ,ilaç ve serum verdiler. Sürekli tansiyon takibi yapıyolar kan ve idrar da aldılar. Bebeğin kalp atışı var sbah dinlettiler. Kanamam da düne göre az ama korkuyorum tekrar olur diye. Oğlum da evde babasıyla aklım onda benim de. Yarına kadar burdayım duruma göre taburcu ederiz dediler

Senin şu an var mı peki kanaman canım? Umarım tekrarı olmaz atlatırız insan ne yapacağını şaşırıyor

Kızlar merhaba .Benim cumartesi lekelenmelerim pazar günü kanamam oldu progestan başladım .Şuan kahverengi lekelenmelerim oluyor lavaboya gittikçe .Bugünde doktora gittim sata göre 8 haftalık ama ultrason kağıdında kese 6 haftalık .Normalde 6 haftalık olunca bebek görünürmüş ama bende görünmedi , doktor bir hafta sonra gelmemi söyledi daha önce böyle bir şey yaşayan var mı .6 haftadan sonrasında da geç görünür mü yoksa boş gebelik mi aklım karışık 😢

Dün aşırı derecede kanamam olunca hemen yatış verdiler düşük önleyici iğne ,ilaç ve serum verdiler. Sürekli tansiyon takibi yapıyolar kan ve idrar da aldılar. Bebeğin kalp atışı var sbah dinlettiler. Kanamam da düne göre az ama korkuyorum tekrar olur diye. Oğlum da evde babasıyla aklım onda benim de. Yarına kadar burdayım duruma göre taburcu ederiz dediler
Çok geçmiş olsun inşallah yarına kadar her şey çok daha iyi olur. 🙏

Kızlar merhaba .Benim cumartesi lekelenmelerim pazar günü kanamam oldu progestan başladım .Şuan kahverengi lekelenmelerim oluyor lavaboya gittikçe .Bugünde doktora gittim sata göre 8 haftalık ama ultrason kağıdında kese 6 haftalık .Normalde 6 haftalık olunca bebek görünürmüş ama bende görünmedi , doktor bir hafta sonra gelmemi söyledi daha önce böyle bir şey yaşayan var mı .6 haftadan sonrasında da geç görünür mü yoksa boş gebelik mi aklım karışık 😢
Merhaba normalde âdetleriniz düzenli midir

Çok çok şükür iyi çıkmış🤲🏻dedi doktor sadece yaştan dolayı bir şeyler yüksek çıkmış ama o yaştan dolayı ve asla umursamadı normalde her şeyi abartır ondan içim rahat☺️1 ay sonra gel dedi
Ne güzel rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bende daha yaptırmadım 13 haftalık olduk bugün siz ne zaman yaptırdınız hangi haftada bide tam olarak ne yapıyorlar ikilide kan falan mı veriyoruz 🤗

Ya yanlış bişey söylemeyim ama demin aynı mevzuyu bi arkadaşla konuştuk avidite testi yapılıyormuş böyle durumda , geçmiş olsun , inşallah sağlıkla gelir miniğin 🙏🏻

Merhaba. Tabi ki görülebilir, stres yapmayın bu 1 haftanızı rahat geçirmeye bakın. 1 hafta sonrasındaki sonucunuza göre süreniz artık netleşmiş olur zaten şimdiden bunları düşünmeyin sevgiler 🌸

Geçmiş olsun benim ilk gebelikte çok kanamam olmuştu , inşallah çabuk geçer

Back
X