- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.621
AllahhhGerçekten de öyle, arkadaşım 43 te doğurdu kızını.. Zamanını iyi ayarlayıp sağlıkla, kolaylıkla gelsinler diyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AllahhhGerçekten de öyle, arkadaşım 43 te doğurdu kızını.. Zamanını iyi ayarlayıp sağlıkla, kolaylıkla gelsinler diyorum
![]()
İnşallah normal doğum yapanlar bir avazda sezaryen yapanlar en acısız şekilde doğururUmarım iki ıkınmada çıkarırız, lütfen öyle olsunolumlama yapıyorum hepimiz adına evrene de güzel mesajlar gönderiyorum aldım kabul ettim 777 , bağırmadan kendimizi minimum yorarak max 2 saatte doğuralım inş
amin
![]()
Evet evet sezaryende 40 ı beklemiyorlarmış bebek kanala girmesin diye o nedenle seçtiğim tarih gayet makul geldi banaSezaryen olursa1 hafta öncesinden tarih veriyorlar sanırım. Senin oğluş bize ilk merhaba diyenlerden olacak..çok duygulandım. İnşallah en güzel şekilde kavuşursunuz
![]()
Amiinnn, sürekli dua ediyorum bunun için. Dün attığın sayfayı gezince biraz daha sorguladımUmarım iki ıkınmada çıkarırız, lütfen öyle olsunolumlama yapıyorum hepimiz adına evrene de güzel mesajlar gönderiyorum aldım kabul ettim 777 , bağırmadan kendimizi minimum yorarak max 2 saatte doğuralım inş
amin
![]()
Dimi yani diyorsun ki nasıl olacak bu ama oluyor işte, evde kendileri bile yapıyorlarAmiinnn, sürekli dua ediyorum bunun için. Dün attığın sayfayı gezince biraz daha sorguladımakla mantığa yatmıyor görüntü olarak ama yapılabiliyor çok değişik bir şey. İzlerken çok şeyi sorguladım
![]()
Ay unutmuşum ama bayağı büyük duruyordu vajinal doğum da zor olurdu onun için. Yanaklar dolu dolu böyle pamuk gibiAllahhhkaç kg doğdu ? Biraz daha bekleseymiş direkt okula gidecekmiş
![]()
Amiin inşallahİnşallah normal doğum yapanlar bir avazda sezaryen yapanlar en acısız şekilde doğurur
Evet evet sezaryende 40 ı beklemiyorlarmış bebek kanala girmesin diye o nedenle seçtiğim tarih gayet makul geldi banainşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
![]()
Kendimi en uygun nasıl hazırlarım bilmiyorum. Bunun üzerine biraz araştırma yapsak iyi olur aslında. Gerçi nasıl gelmek istiyorlarsa öyle gelecekler ama biz yine de her ihtimal için hazırlıklı olalım.Dimi yani diyorsun ki nasıl olacak bu ama oluyor işte, evde kendileri bile yapıyorlar
Cok guzellllKendinden geçirmeli tülü var
Bende park beşik aldım ama öyle hoşuma gitmedi trendyoldan aparatlı Cibindirik aldım Eki Görüntüle 3542893
Canım selam. 1 hafta çok uzun bir süre. Hiç hissetmiyorsan bence hemen bir kontrole git.Kızlar 24+6dayım 1 haftadır bebeğin hareketlerini çok hissetmiyorum hatta hiç hissetmiyorum, normalde 16da hissetmeye başladım çok hareketliydi… Bir sorun mu var acaba
Yani 1 haftada 2 3 kere tekme tarzı birşey hissettim o kadar normalde kımıl kımıldıCanım selam. 1 hafta çok uzun bir süre. Hiç hissetmiyorsan bence hemen bir kontrole git.
En son ne zaman kontrole gittin. Benim de hareketlerini yavaşladığı olmuştu. Çoğunlukla gece aktif oluyorlar ve pozisyon değiştirdiyse o sebeple de yoğun hissetmiyor olabilirsin.Kızlar 24+6dayım 1 haftadır bebeğin hareketlerini çok hissetmiyorum hatta hiç hissetmiyorum, normalde 16da hissetmeye başladım çok hareketliydi… Bir sorun mu var acaba
Bugün hissedebildiniz mi? Kötü bir durum yoktur umarım ara sıra hissediyorsanız. ama siz yine de bir gidin derim .Yani 1 haftada 2 3 kere tekme tarzı birşey hissettim o kadar normalde kımıl kımıldı
Bazı devlet hastaneleri gerçekten güzel, benim yakın çevremde yok. Begenilen de evime çok uzak olduğu için tercih edemedim. İşini iyi yapan her yerde yapıyor. Kendini güvende hissettiğin yerde olmak sana daha iyi gelecektir.Kızlar Şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünen var mı? Ben hem özel hem şehir devam ettim. Şehir Hastanesi'nde ki drumu çok seviyorum ve güveniyorum. Planlı sezaryen olursa ins kendisi girecek doğuma. Acil olursa Allah'a emanet
Bol bol hareket egzersiz ve nefes çalışması diyorlar :) onun dışında artık doğum hikayelerine filan bakmıyorum. Çıkacak bir şekilde oradan yani herkes yapıyor biz de yaparızKendimi en uygun nasıl hazırlarım bilmiyorum. Bunun üzerine biraz araştırma yapsak iyi olur aslında. Gerçi nasıl gelmek istiyorlarsa öyle gelecekler ama biz yine de her ihtimal için hazırlıklı olalım.
Hepimiz için en kolay şekilde olur umarım
Hem dru hem hastaneyi epey övdü arkadaslarim. Bölge de en iyi yeni doğan bölümü de buradaymis. O nedenle yüksek ihtimal Mersin şehir hastanesini düşünüyorum. Sağlıkla gelelim hepimiz o günlere inssBazı devlet hastaneleri gerçekten güzel, benim yakın çevremde yok. Begenilen de evime çok uzak olduğu için tercih edemedim. İşini iyi yapan her yerde yapıyor. Kendini güvende hissettiğin yerde olmak sana daha iyi gelecektir.
Nana en büyük bebislerden biri senin ki sayfamızda. Güzel haberlerini bekliyorum ben deBol bol hareket egzersiz ve nefes çalışması diyorlar :) onun dışında artık doğum hikayelerine filan bakmıyorum. Çıkacak bir şekilde oradan yani herkes yapıyor biz de yaparız![]()
Benim motive sekli de bu, onlar yapabildiyse ben niye yapamayayım kiBol bol hareket egzersiz ve nefes çalışması diyorlar :) onun dışında artık doğum hikayelerine filan bakmıyorum. Çıkacak bir şekilde oradan yani herkes yapıyor biz de yaparız![]()