• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    147
Bende de var canım. Bazen ağzımda atıyor kalbim sanki, geceleri oluyor daha çok ve sırt üstü yattığımda. Genelde sola uzanmaya özen gösteriyorum artık sağda da rahat değilim :(
Sana da geçmiş olsun canım. Devam ederse bir kardiyolojiye gideceğim bakalım inşallah etmez.

Daha sik gitmek daha guzel degil mi? Daha sik ultrasonda bebegi goruyorsunuz ve her seyin normal oldugunu biliyorsunuz. Ben de doktorum daha sik cagirsin isteyebilirdim :)) Ama 4 haftada bir gitmek isteseniz hayir mi diyecekler ki?

Yok sanmıyorum ama ultrason ile ilgili de çok iyi şeyler söylenmiyor
Benim bebito her gittiğimde uyuyor yada yüzü kapalı oluyor çok görebildiğim söylenemez 😵‍💫
Bu hafta gideceğim umarım gösterir kendini

Kızlar birde anne yanı aldınız mı
Ben oda yaptım gündüz orada uyuyacak ama ne alsam bilemedim
Chicco next2me baktınız mı

Sana da geçmiş olsun canım. Devam ederse bir kardiyolojiye gideceğim bakalım inşallah etmez.
Sağ ol canım. Nabzım da yüksek ama doktor normal diyor, o yüzden endişelenmedim. Çok sıklaşırsa ben de gideyim . Tansiyona filan bakıyor musun ? Benim tansiyon düşük hep 9-5 ti bugün resmen yarı uyur gezer dolaşıyorum. Corpse bride diyorum kendime :D

Sağ ol canım. Nabzım da yüksek ama doktor normal diyor, o yüzden endişelenmedim. Çok sıklaşırsa ben de gideyim . Tansiyona filan bakıyor musun ? Benim tansiyon düşük hep 9-5 ti bugün resmen yarı uyur gezer dolaşıyorum. Corpse bride diyorum kendime :D
Tansiyona bakmıyorum her ölçtürdüğümde güzel çıkıyordu ama belli olmaz tabi bugün tansiyon aleti söyleyeceğim 😐

Kızlar birde anne yanı aldınız mı
Ben oda yaptım gündüz orada uyuyacak ama ne alsam bilemedim
Chicco next2me baktınız mı
Huggy Moon Otomatik Sallanabilir Hareket Sensörlü Kumandalı Oyun Parkına Dönüşebilen Anne Yanı Elektrikli Beşik
https://app.hb.biz/xcHsDDUlvwYQ ben de bunu aldım. Kullananlar çok memnunlar yer açısındasın da güzel uzaktan kumandalı işlevsel

Çok kaplamıyor ama alanın müsait değilse dediğin gibi bir şey alacaksın sanırım. Benim odamda çok büyük değil ama benim yan tarafımda beşik kadar yer var o nedenle rahat oldu.
komidini kaldırdım alan açtım ama yine de ufak
Otomatik sallanan bir şey düşündüm belki kolaylık olur ama bilemiyorum herkes farklı tecrübeler edinmiş doğal olarak

komidini kaldırdım alan açtım ama yine de ufak
Otomatik sallanan bir şey düşündüm belki kolaylık olur ama bilemiyorum herkes farklı tecrübeler edinmiş doğal olarak
Ben de tavsiye üzerine park yatak aldım. Genişliği 80 cm filan sanırım. Eğer yerin müsaitse çok uzun süre kullanım imkanı oluyormuş. Bir de sallananlar biraz alçak geldi bana dikiş filan olursa eğilip kalkmak zorlayabilir belki ilk zamanlar😁 o kadar çok şey var ki düşünecek insan kararsız kalıyor

Tansiyona bakmıyorum her ölçtürdüğümde güzel çıkıyordu ama belli olmaz tabi bugün tansiyon aleti söyleyeceğim 😐
Aman güzel çıksın ya, idrarda protein çıktığından beri diken üstündeyim çok şükür düşük hep ama insan tedirgin oluyor. İnşallah senin de çarpıntın azalır canım.

Aman güzel çıksın ya, idrarda protein çıktığından beri diken üstündeyim çok şükür düşük hep ama insan tedirgin oluyor. İnşallah senin de çarpıntın azalır canım.
İnşallah valla bu hamilelik kaygı durumumuzu feci arttırdı. Herhangi bir yerim ağrıyınca bile hemen bebeğe bağlıyorum Allah yardım etsin bize.😐

Kızlar anlaşıldı badem de yiyemeyeceğiz. Yediğim şeylere güvenemiyorum sürekli bir acaba mı diyorum yazıklar olsun.

Eklentiler

• Screenshot_20250128_205123_Instagram.jpg
    Screenshot_20250128_205123_Instagram.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar maden suyu içiyor musunuz kamplarım oluyor hiç gazlı asitli bişey içmedim bu zamana kadar tabiki bebek erir gibi bı düşüncem yok 🤣 sadece rahatsız hissedermi düşüncesi var çok çok acı yemek gibi
Ben çok şişkinlik hissedersem içiyorum çünkü nefes alamıyorum öyle olunca

Back