• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• Ankete Katılan
    4
Evet bu his gerçekten kötü hissettiriyor. Ben de kasım ayında boş gebelik geçirdim. Ve şu an son adete göre yarına 4 hafta olacak. Erken de öğrendiğim için zaman da geçmek bilmeyecek kaygı yaratıyo ister istemez. sağlıkla ilerlesin ve gözüksün bebişler inşallah 😍🙏
İnşallah Allah hayırlısıyla sağlıklı gebelik nasip etsin 🥰

herkese günaydın. buradan okuduğum yorumlar ve araştırmalarım sonucu şöyle bir şeye karar verdim. ben 6+1 ken kalp atımı duydum. kimisi 7-8. haftadan önce duyamıyormuş. Bana kalırsa bu doktorun kullanmış olduğu cihazın özellikleriyle de ilgili. Dün sağlık ocağındaki hemşire 13. haftaya kadar duyamadıklarını söyledi. Makineleri küçükmüş. O sebeple kalp atışı duyamazsanız bence strese girmeyin.

herkese günaydın. buradan okuduğum yorumlar ve araştırmalarım sonucu şöyle bir şeye karar verdim. ben 6+1 ken kalp atımı duydum. kimisi 7-8. haftadan önce duyamıyormuş. Bana kalırsa bu doktorun kullanmış olduğu cihazın özellikleriyle de ilgili. Dün sağlık ocağındaki hemşire 13. haftaya kadar duyamadıklarını söyledi. Makineleri küçükmüş. O sebeple kalp atışı duyamazsanız bence strese girmeyin.
13. Hafta çok geç. Cihazdan duyulmasa bile görüntünün izlenmesi gerekir o zamana kadar. Ama8-9 haftaya kadar ki durum doğru. Ve doktorların kullandığı cihazlar etkileyebiliyor evet. 8-9 haftada görülmüyosa hemen başka doktora da gitmeli. Durumun farklı bi ciddiyeti olabilir.

KISLAR SELAMMM nasılsınızz? bayadır giremedim buraya
cuma günü kalp atısı için randevum vardı doktor izinliymiş ctesi ye alındı. heyecanlıyım. hangi haftada duydunuzz?

kesinlikle cihazla çok ilgili. instagramda amerikalıların vs (gelişmiş ülkede yaşayanlar) ultrason videolarına denk geliyorum. benim girdiğim ki ben özel hastaneye gidiyorum. yanından geçemez yani hsjhshshdk
eminim İstanbul/İzmir/Ankara gibi şehirlerin özel hastaneleri çok başarılıdır. ama küçük şehirlerde bu konu sıkıntı bence :(

KISLAR SELAMMM nasılsınızz? bayadır giremedim buraya
cuma günü kalp atısı için randevum vardı doktor izinliymiş ctesi ye alındı. heyecanlıyım. hangi haftada duydunuzz?
Canım ben dün duydum
6,5 hafta, bebek 7,5 mm herşey normal
maşallahh ben cuma (sata göre) 8 haftalık oluyorum. Çok endişeliyim inşallah sorun yoktur bebişimi görürüm
Endiseni paylaşıyoruz 🥹
İnsallah sağlıklı haberler verirsin

Merhaba 5+6 bugün gittim kesem 5 mm sizin kaçtı biz aynı şeyleri yaşadığımız için siz de kan sulandırıcı kullanıyordunuz çok küçük gibi yaa
kendini üzüp strese sokma canım. sabret biraz. benim de 5+4 de 6,4 mm di ama ben geç döllenme olduğuna eminim. benim de küçüktü bence burada yazılana göre ama doktorum hcg uyumlu demişti

kendini üzüp strese sokma canım. sabret biraz. benim de 5+4 de 6,4 mm di ama ben geç döllenme olduğuna eminim. benim de küçüktü bence burada yazılana göre ama doktorum hcg uyumlu demişti
Geç döllenme olmadığını biliyorum yumurtlama ve ilişki tarihim belli doktor sorun yok dedi ama daha önce böyle küçük oldupunda sonrasında kalp atışı olmadı umarım bu sefer öyle olmaz

Geç döllenme olmadığını biliyorum yumurtlama ve ilişki tarihim belli doktor sorun yok dedi ama daha önce böyle küçük oldupunda sonrasında kalp atışı olmadı umarım bu sefer öyle olmaz
Umarım içine düşen korku gerçekleşmez canım. sen iyi düşünmeye çalış. ne zaman gel dedi doktor bir daha?

Selamlar herkese. 7+3 haftalık hamileyim ben de. Yorumlarda mide bulantım kesildi, kasık ağrılarım geçti sorun mu var diye düşünen arkadaşlar; dün ben de aynı soruları doktora sorduğumda(mide bulantısı kusma son günlerde hafif olsa da bu zamana kadar hiç olmamıştı, en çok kasık ağrısı vardı) gayet normal olduğunu söyledi hatta maşallah de kendine ilaç mı kullanmak istiyorsun dedi. O yüzden hiç endişelenmeyin, sanırım vücudumuz bu yeni duruma adapte oluyor🦋
Cnm bende de durum aynı hiç gebelik belirtisi yok tabiki iyi olalım ama aklıma hep bir sorun mu var diye geliyor. Gögüs hassasiyetim vardı o da geçti gibi ne mide bulantısı ne halsizlik maşallah diyeyim kendime. Tabiki bunlar olsun istemiyorum ama genelde olunca ya da belirti azalınca korkuyorum. 8.haftama az kaldı bu arada

Back