- Konu Sahibi topraktonlari
- #2.721
Duymadım kalp atışını ama gördüm yanıp sönen kırmızı bir ışık olarak gösterdi bu bebeğin kalp atımı henüz duyulmaz dediBende 6+3 Altan kalp atışınıda duydunuzmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duymadım kalp atışını ama gördüm yanıp sönen kırmızı bir ışık olarak gösterdi bu bebeğin kalp atımı henüz duyulmaz dediBende 6+3 Altan kalp atışınıda duydunuzmu
İnşallah Allah hayırlısıyla sağlıklı gebelik nasip etsinEvet bu his gerçekten kötü hissettiriyor. Ben de kasım ayında boş gebelik geçirdim. Ve şu an son adete göre yarına 4 hafta olacak. Erken de öğrendiğim için zaman da geçmek bilmeyecek kaygı yaratıyo ister istemez. sağlıkla ilerlesin ve gözüksün bebişler inşallah
Allah korusun öyle bir şey için çok erken konuşmuş doktor çok normal görmemek en iyisi beklemek canım strese sokma kendiniCanım dün bende gittim keseyi gördüm bana da 6 haftalik bebeğin 5000 değerle görünmesi lazımdı dış gebelik olabilir haftaya tekrar gel dedi.
13. Hafta çok geç. Cihazdan duyulmasa bile görüntünün izlenmesi gerekir o zamana kadar. Ama8-9 haftaya kadar ki durum doğru. Ve doktorların kullandığı cihazlar etkileyebiliyor evet. 8-9 haftada görülmüyosa hemen başka doktora da gitmeli. Durumun farklı bi ciddiyeti olabilir.herkese günaydın. buradan okuduğum yorumlar ve araştırmalarım sonucu şöyle bir şeye karar verdim. ben 6+1 ken kalp atımı duydum. kimisi 7-8. haftadan önce duyamıyormuş. Bana kalırsa bu doktorun kullanmış olduğu cihazın özellikleriyle de ilgili. Dün sağlık ocağındaki hemşire 13. haftaya kadar duyamadıklarını söyledi. Makineleri küçükmüş. O sebeple kalp atışı duyamazsanız bence strese girmeyin.
Ben de şimdi doktordan geldim 5+6 kese 5 mm çok üzüldüm ya aynı şeyleri yaşamak istemiyorum artık 4 haftalık dedi kese içşnCanım dün bende gittim keseyi gördüm bana da 6 haftalik bebeğin 5000 değerle görünmesi lazımdı dış gebelik olabilir haftaya tekrar gel dedi.
Merhaba 5+6 bugün gittim kesem 5 mm sizin kaçtı biz aynı şeyleri yaşadığımız için siz de kan sulandırıcı kullanıyordunuz çok küçük gibi yaaMerhaba kızlar kalp atışı duyabilen var mı biz bugün 6+1de gittik duyamadık normal mi acaba
kesinlikle cihazla çok ilgili. instagramda amerikalıların vs (gelişmiş ülkede yaşayanlar) ultrason videolarına denk geliyorum. benim girdiğim ki ben özel hastaneye gidiyorum. yanından geçemez yani hsjhshshdkherkese günaydın. buradan okuduğum yorumlar ve araştırmalarım sonucu şöyle bir şeye karar verdim. ben 6+1 ken kalp atımı duydum. kimisi 7-8. haftadan önce duyamıyormuş. Bana kalırsa bu doktorun kullanmış olduğu cihazın özellikleriyle de ilgili. Dün sağlık ocağındaki hemşire 13. haftaya kadar duyamadıklarını söyledi. Makineleri küçükmüş. O sebeple kalp atışı duyamazsanız bence strese girmeyin.
Canım ben dün duydumKISLAR SELAMMM nasılsınızz? bayadır giremedim buraya
cuma günü kalp atısı için randevum vardı doktor izinliymiş ctesi ye alındı. heyecanlıyım. hangi haftada duydunuzz?
maşallahh ben cuma (sata göre) 8 haftalık oluyorum. Çok endişeliyim inşallah sorun yoktur bebişimi görürümCanım ben dün duydum
6,5 hafta, bebek 7,5 mm herşey normal
kuşum ilerlemen nasıl önceki günlerine göre? artış önemli diye biliyorum7+4 'üm. beta hcg 181.827 olması normal mi?
Canım ben dün duydumKISLAR SELAMMM nasılsınızz? bayadır giremedim buraya
cuma günü kalp atısı için randevum vardı doktor izinliymiş ctesi ye alındı. heyecanlıyım. hangi haftada duydunuzz?
Endiseni paylaşıyoruzmaşallahh ben cuma (sata göre) 8 haftalık oluyorum. Çok endişeliyim inşallah sorun yoktur bebişimi görürüm
kendini üzüp strese sokma canım. sabret biraz. benim de 5+4 de 6,4 mm di ama ben geç döllenme olduğuna eminim. benim de küçüktü bence burada yazılana göre ama doktorum hcg uyumlu demiştiMerhaba 5+6 bugün gittim kesem 5 mm sizin kaçtı biz aynı şeyleri yaşadığımız için siz de kan sulandırıcı kullanıyordunuz çok küçük gibi yaa
inşallah herkes için sağlıklı haberler diliyırumEndiseni paylaşıyoruz
İnsallah sağlıklı haberler verirsin
Geç döllenme olmadığını biliyorum yumurtlama ve ilişki tarihim belli doktor sorun yok dedi ama daha önce böyle küçük oldupunda sonrasında kalp atışı olmadı umarım bu sefer öyle olmazkendini üzüp strese sokma canım. sabret biraz. benim de 5+4 de 6,4 mm di ama ben geç döllenme olduğuna eminim. benim de küçüktü bence burada yazılana göre ama doktorum hcg uyumlu demişti
Umarım içine düşen korku gerçekleşmez canım. sen iyi düşünmeye çalış. ne zaman gel dedi doktor bir daha?Geç döllenme olmadığını biliyorum yumurtlama ve ilişki tarihim belli doktor sorun yok dedi ama daha önce böyle küçük oldupunda sonrasında kalp atışı olmadı umarım bu sefer öyle olmaz
Cnm bende de durum aynı hiç gebelik belirtisi yok tabiki iyi olalım ama aklıma hep bir sorun mu var diye geliyor. Gögüs hassasiyetim vardı o da geçti gibi ne mide bulantısı ne halsizlik maşallah diyeyim kendime. Tabiki bunlar olsun istemiyorum ama genelde olunca ya da belirti azalınca korkuyorum. 8.haftama az kaldı bu aradaSelamlar herkese. 7+3 haftalık hamileyim ben de. Yorumlarda mide bulantım kesildi, kasık ağrılarım geçti sorun mu var diye düşünen arkadaşlar; dün ben de aynı soruları doktora sorduğumda(mide bulantısı kusma son günlerde hafif olsa da bu zamana kadar hiç olmamıştı, en çok kasık ağrısı vardı) gayet normal olduğunu söyledi hatta maşallah de kendine ilaç mı kullanmak istiyorsun dedi. O yüzden hiç endişelenmeyin, sanırım vücudumuz bu yeni duruma adapte oluyor
İki hafta sonraUmarım içine düşen korku gerçekleşmez canım. sen iyi düşünmeye çalış. ne zaman gel dedi doktor bir daha?