• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
Kızlar merhaba .Benim cumartesi lekelenmelerim pazar günü kanamam oldu progestan başladım .Şuan kahverengi lekelenmelerim oluyor lavaboya gittikçe .Bugünde doktora gittim sata göre 8 haftalık ama ultrason kağıdında kese 6 haftalık .Normalde 6 haftalık olunca bebek görünürmüş ama bende görünmedi , doktor bir hafta sonra gelmemi söyledi daha önce böyle bir şey yaşayan var mı .6 haftadan sonrasında da geç görünür mü yoksa boş gebelik mi aklım karışık 😢
Alttan bakmadı mı dr ?

Senin şu an var mı peki kanaman canım? Umarım tekrarı olmaz atlatırız insan ne yapacağını şaşırıyor
2 gündür yok canım ama aşırı yorgun sürekli uykum var seninde bitecek dinlenmek iyi gelir babası bakıyordur sen stres olma ki çabuk iyileş ❤️‍🩹♥️♥️♥️

Canlar ben acile gittim doktor idrarın da enfeksiyon çıktı bol bol su iç dedi antibiyotik verdi. İşin kötü yanı ben bir damla bile su içemiyorum habı nasıl içecem onu düşünüyorum. Enfeksiyon için bir öneriniz varmı
Gebelikte antibiyotik çok önerilmiyor bir kadın doğumla görüşmende yarar var canım

bide şey , sabahları yumurta yemek gerekiyormuş. yumurta da bulantıya iyi geliyormuş ne kadar doğru bilmiyorum
geçer geçer , eskisi kadar değil benim zaten. alışıyorum galiba
Yumurta kokusuna dayanabilirmiyim bilemiyorum, diğer sonlandırmak zorunda kaldığım iki gebeliğimde bu kadar bulantı ve koku hassasiyeti yaşamamıştım😢

Dün aşırı derecede kanamam olunca hemen yatış verdiler düşük önleyici iğne ,ilaç ve serum verdiler. Sürekli tansiyon takibi yapıyolar kan ve idrar da aldılar. Bebeğin kalp atışı var sbah dinlettiler. Kanamam da düne göre az ama korkuyorum tekrar olur diye. Oğlum da evde babasıyla aklım onda benim de. Yarına kadar burdayım duruma göre taburcu ederiz dediler
Geçmiş olsun canım İn şa Allah birde olmaz kanaman serumların çok faydası oluyor bundan önceki gebeliğimde hastanede yattım hep serum taktılar ve birde kanamam olmadı ama 9 ay iğne fitil kullandım şimdide iğnem fitilim var yine kanamam olmuştu

Ne güzel rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bende daha yaptırmadım 13 haftalık olduk bugün siz ne zaman yaptırdınız hangi haftada bide tam olarak ne yapıyorlar ikilide kan falan mı veriyoruz 🤗
Amin Allah🤲🏻11 haftalıktım yaptırdığımda sadece kan alıyorlar o kadar☺️

Kabızlık yaşayan var mı kızlar? Net kabızlığım yok ama 3 gündür filan sanki kabız olmaya yakın gibi hissediyorum kendimi. Bugün kuru kayısıya başladım ne olur ne olmaz diye.

Kızlar 13. Haftanın içindeyim koku hassasiyeti ne zaman geçer psikolojik olarak çok zorluyor beni yemeklerden tiksinme hali de var ne zaman normalde dönerim zorlamaya başladı artık 😔benimle aynı durumu yaşayan var mı

Kabızlık yaşayan var mı kızlar? Net kabızlığım yok ama 3 gündür filan sanki kabız olmaya yakın gibi hissediyorum kendimi. Bugün kuru kayısıya başladım ne olur ne olmaz diye.
Evet bende var kabızlık kuru erik ve gün kurusu koyu renk olan kayısı iyi geliyor

Evet bende var kabızlık kuru erik ve gün kurusu koyu renk olan kayısı iyi geliyor
Ben de gün kurusu kayısı tüketmeye başladım, muz da yedim sabah ama yemicem bi süre. çok korktum gerçek bi kabızı yaşayacağım diye. erik filan bakayım ben de, net kabızsanız zorlayacak seviyede kayısı ve eriği akşamdan ılık suda bekletin sabah o suyu için normal kayısı yemekten daha etkili, çok önceden tecrübe etmiştim hemen söktürüyodu. 👍🏻

Canlar ben acile gittim doktor idrarın da enfeksiyon çıktı bol bol su iç dedi antibiyotik verdi. İşin kötü yanı ben bir damla bile su içemiyorum habı nasıl içecem onu düşünüyorum. Enfeksiyon için bir öneriniz varmı
Antibiyotik değil de bi saşe veriyorlar genelde bir kere de içiliyor o söküyor enfeksiyonu , ilk hamileliğimde verilmişti ama hatırlamıyorım

Back
X