• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    301
Hastanedeyim şimdi kızlar sertleşmem ağrım çoğaldı doktor bugün ya da yarın doğuma akacakmış nstdeyim şimdi 37+1 dua edin bana kızlar daha erken gibi sanki benim için
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım🙏
Tüm organları gelişti artık, içerde büyüyeceğime annemin kollarında büyürüm dedi senin kız. Allahım yardımcın olsun kolayca doğurursun inşallah 🙏

Hastanedeyim şimdi kızlar sertleşmem ağrım çoğaldı doktor bugün ya da yarın doğuma akacakmış nstdeyim şimdi 37+1 dua edin bana kızlar daha erken gibi sanki benim için
Sağlıkla doğsun canım haftası gelişimi güzelse endişe etme. Aklında yapacakların vardı biliyorum ama hayırlısı böyle diye düşün. Nst sonucuna göre net bı zaman verdi mi Dr

Haftalarımız aynı gibi, o bende de var.
Aşağı baskı yaptıkça idrar aniden gelecek gibi ve resmen çocuk kafasını çıkaracak gibi ağırlık hissediyorum. Birde son bir kaç gündür ağrı belimden kasıklarıma geliyor. Onceden sadece karnımın altındaydı
Evet yeni yeni oldu gittim bugün doktora muayene oldum sıkıntı yok dedi haftaya nst gel dedi

Kızlar benimde açılmam başlamış doktor bebek çok küçük biraz daha kalabilse keşke dedi ama bu hafta dogururum heralde bana da dua edin şu son olayada çok üzüldüm çok stres yaptım hayırlısı Allah'tan artık elimden gelen bişey yok

Benim de sertleşmem ağrım çok arttı, cumaya kadar dayanmaya çalış dedi doktor sonra alacak Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşalım🙏🙏

Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaAllah kızlar🤲🏻
Canınızı sıkmayın sağ salim evlatlarınızı kucağınıza alıcaksınız inşaAllah🤲🏻

Kızlar benimde açılmam başlamış doktor bebek çok küçük biraz daha kalabilse keşke dedi ama bu hafta dogururum heralde bana da dua edin şu son olayada çok üzüldüm çok stres yaptım hayırlısı Allah'tan artık elimden gelen bişey yok
Sağlıcakla gelsin minik kuş 🤲 biraz haberlerden uzak kalmaya bak çok etkileniyoruz çok. Orada olanları düşünemiyorum bile 😔

Kızlar yatışım yapıldı sabaha kadar 3 defa nst bağlayacaklarmış. Sabah erkendan sezaryene alacaklar. Ulaşamadığımız arkadaşları çok merak ediyorum bol bol dua ediyorum onlara rabbim sağlık versin güç versin hepsine
Sağlıkla al canım inşallah kucağına 🙏

Kızlar yatışım yapıldı sabaha kadar 3 defa nst bağlayacaklarmış. Sabah erkendan sezaryene alacaklar. Ulaşamadığımız arkadaşları çok merak ediyorum bol bol dua ediyorum onlara rabbim sağlık versin güç versin hepsine
Sağlıkla kavuşun inşallah bizi haberdar et canım ❤️

Back