Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah rahmet eylesin, Allahım yakınlarına ve eşine sabır versin canımHepsi vefat etmis canim haberi aldik kahrolduk. 4 kisierdi
Sağlıcakla kucağına al inşallah canımHastanedeyim şimdi kızlar sertleşmem ağrım çoğaldı doktor bugün ya da yarın doğuma akacakmış nstdeyim şimdi 37+1 dua edin bana kızlar daha erken gibi sanki benim için
Başınız sağolsun canım benim Allah sabır versinHepsi vefat etmis canim haberi aldik kahrolduk. 4 kisierdi
Çok çok üzgünüm gerçekten.. mekanları cennet olsunHepsi vefat etmis canim haberi aldik kahrolduk. 4 kisierdi
Sağlıkla doğsun canım haftası gelişimi güzelse endişe etme. Aklında yapacakların vardı biliyorum ama hayırlısı böyle diye düşün. Nst sonucuna göre net bı zaman verdi mi DrHastanedeyim şimdi kızlar sertleşmem ağrım çoğaldı doktor bugün ya da yarın doğuma akacakmış nstdeyim şimdi 37+1 dua edin bana kızlar daha erken gibi sanki benim için
Evet yeni yeni oldu gittim bugün doktora muayene oldum sıkıntı yok dedi haftaya nst gel dediHaftalarımız aynı gibi, o bende de var.
Aşağı baskı yaptıkça idrar aniden gelecek gibi ve resmen çocuk kafasını çıkaracak gibi ağırlık hissediyorum. Birde son bir kaç gündür ağrı belimden kasıklarıma geliyor. Onceden sadece karnımın altındaydı
Başınız sağ olsun Allah sabırlar versin(Hepsi vefat etmis canim haberi aldik kahrolduk. 4 kisierdi
Başınız sağolsun canım.Hepsi vefat etmis canim haberi aldik kahrolduk. 4 kisierdi
Kızlar benimde açılmam başlamış doktor bebek çok küçük biraz daha kalabilse keşke dedi ama bu hafta dogururum heralde bana da dua edin şu son olayada çok üzüldüm çok stres yaptım hayırlısı Allah'tan artık elimden gelen bişey yok
Hastanedeyim şimdi kızlar sertleşmem ağrım çoğaldı doktor bugün ya da yarın doğuma akacakmış nstdeyim şimdi 37+1 dua edin bana kızlar daha erken gibi sanki benim için
Benim de sertleşmem ağrım çok arttı, cumaya kadar dayanmaya çalış dedi doktor sonra alacak Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşalım
Sağlıcakla gelsin minik kuş biraz haberlerden uzak kalmaya bak çok etkileniyoruz çok. Orada olanları düşünemiyorum bileKızlar benimde açılmam başlamış doktor bebek çok küçük biraz daha kalabilse keşke dedi ama bu hafta dogururum heralde bana da dua edin şu son olayada çok üzüldüm çok stres yaptım hayırlısı Allah'tan artık elimden gelen bişey yok
zeynep hatice 'nin 4 sene önceye ait bir numarası var mesaj attım haber bekliyorum. @CRASRP isimli arkadaşınıza ait maalesef iletişim bilgisi yok.
zeynep hatice 10 dk oldu ne sms ne de whastapp mesajı iletilmedi. Gelişmeleri size bilgi vereceğim.
Sağlıkla hayırla gelsin inşallah çok şükür haftan da iyi görünüyorBenim de sertleşmem ağrım çok arttı, cumaya kadar dayanmaya çalış dedi doktor sonra alacak Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşalım
zeynep hatice arkadaşınızın whastapp mesajı iletildi ama henüz dönüş yapmadı.
Bende açmayim diyorum yine bakıyorum bizimkide baya minik kuş olcak bakalım artık sağol cnmSağlıcakla gelsin minik kuş biraz haberlerden uzak kalmaya bak çok etkileniyoruz çok. Orada olanları düşünemiyorum bile
Çok şükür
Sağlıkla al canım inşallah kucağınaKızlar yatışım yapıldı sabaha kadar 3 defa nst bağlayacaklarmış. Sabah erkendan sezaryene alacaklar. Ulaşamadığımız arkadaşları çok merak ediyorum bol bol dua ediyorum onlara rabbim sağlık versin güç versin hepsine
Sağlıkla kavuşun inşallah bizi haberdar et canımKızlar yatışım yapıldı sabaha kadar 3 defa nst bağlayacaklarmış. Sabah erkendan sezaryene alacaklar. Ulaşamadığımız arkadaşları çok merak ediyorum bol bol dua ediyorum onlara rabbim sağlık versin güç versin hepsine