Kızlar bugün tam 13+0 olduk. Sürecin en başından bu yana herhangi bir belirti yaşamıyorum, ne mide bulantısı ne kasık ağrısı ne başka bi şey. Kanama alanı vs de yoktu. Lekelenme, kanama vs hiçbir şey yaşamadım. Sözün özü bu haftaya kadar çok şükür ki ağrısız ve problemsiz geldik
Pazar günü gün ortası gibiydi, bir anda bardaktan boşalırcasına yoğun bi kanama gelmesin mi, ben şok, neye uğradığımı şaşırdım. Hem de kırmızı renkli. Kan sulandırıcı da kullanmış olduğumdan muhtemelen, öyle böyle bi akış değil, afedersiniz bacaklarımdan aşağı kan akıyor. Elim ayağım tutmaz oldu korkudan. Tek tesellim pıhtılı değil, ağrı sancı eşlik etmiyor. Ped taktım, hızlıca acilin yolunu tuttuk ama ağlaya ağlaya gidiyorum. Giderken doktoruma da yazdım hemen.
Neyse gittik, ultrasondan bakacaklar ama ben korkudan tir tir titriyorum. Ve kalp atışını duyduk, etrafında herhangi bi şey görünmüyor, kesenin yeri gayet olması gerektiği yerde falan. Anlayamadık böyle bi kanama nerden çıktı.
Bugün sabah da kendi doktoruma gittim. Kanama yoğunluğu azaldı ama lekelenme olarak hâlâ devam ediyor ara sıra. Doktorum da baktı ultrasondan, çok şükür ki şu an bebek sağlıklı görünüyor. Ama çok büyük olmamakla birlikte 1 cm’lik bi kanama alanı oluşmuş. Progestan fitil ve iğneye başladık. Süreçte şu an için dinleniyorum ama kafam allak bullak oldu, dünden beri korku sardı beni.
İlk 12 haftayı sorunsuz atlattık diye sevinirken 13. Hafta birdenbire böyle bir şey yaşadık, hem de hiç belirti yokken.
Dua edin lütfen bana, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza