• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Hem dru hem hastaneyi epey övdü arkadaslarim. Bölge de en iyi yeni doğan bölümü de buradaymis. O nedenle yüksek ihtimal Mersin şehir hastanesini düşünüyorum. Sağlıkla gelelim hepimiz o günlere inss
Aminnn inşallah, deneyimlemiş kişiler de öneriyorsa ve seviyorsan seçimin doğrudur. 🥰 kolaylıkla gelsin, güzel bir doğum olsun inşallah, hepimiz için olsun.

Kızlar 24+6dayım 1 haftadır bebeğin hareketlerini çok hissetmiyorum hatta hiç hissetmiyorum, normalde 16da hissetmeye başladım çok hareketliydi… Bir sorun mu var acaba
Canım gün için az da olsa hissediyorsan suyu azalmış olabilir hemen doktora görün. Belkide pozisyonla alakalıdır bir sorun yoktur ama yinede için rahat eder

Benim motive sekli de bu, onlar yapabildiyse ben niye yapamayayım ki 😂 kendimi kandırıyorum gibi geliyor arada 😂
İzne ayrıldıktan sonra Bol yürüyüş yapmam lazım, nefes egzersizi video önerileri verebilecek arkadaşlar varsa süper olur hic bilgim yok.. 🥲
instagramda simgedduman 'ın çok güzel egzersizleri var tavsiye ederim. Sayesinde çok kolay doğum yapanlar olmuş. Benim kuzenim de bu kadının videolarını izleyerek çalıştı. Kız 45 kilo 150 boyu minnacık bir şeydi bebiş 4k doğdu. Kız da toplamda 5 saatte vajinal doğum yaptı kesisiz

instagramda simgedduman 'ın çok güzel egzersizleri var tavsiye ederim. Sayesinde çok kolay doğum yapanlar olmuş. Benim kuzenim de bu kadının videolarını izleyerek çalıştı. Kız 45 kilo 150 boyu minnacık bir şeydi bebiş 4k doğdu. Kız da toplamda 5 saatte vajinal doğum yaptı kesisiz
Ay maşallah, hepimize böyle güzel kolay dogum nasip olsun. Biraz inceleyeyim, çok teşekkür ederim.
Size de afiyetler olsun 😍🌸

Canım gün için az da olsa hissediyorsan suyu azalmış olabilir hemen doktora görün. Belkide pozisyonla alakalıdır bir sorun yoktur ama yinede için rahat eder
Yani bazen korkup elimi koyuyorum çok hafif seğirme var normalde hareketli olduğu için bir panik yapıyorum. 24ünde kontrolüm ama sanırım gidicem o zamana

En son ne zaman kontrole gittin. Benim de hareketlerini yavaşladığı olmuştu. Çoğunlukla gece aktif oluyorlar ve pozisyon değiştirdiyse o sebeple de yoğun hissetmiyor olabilirsin.
Hiç hissetmiyorsan kontrole gidip baktırmak iyi olabilir.
2 hafta oldu en son. Hiç su içmedim bu hafta birde ishalim belki onlarda etkiliyordur bilemedim. Daha randevum 24ünde ama suyu falan düzene sokayım düzelmezse giderim

2 hafta oldu en son. Hiç su içmedim bu hafta birde ishalim belki onlarda etkiliyordur bilemedim. Daha randevum 24ünde ama suyu falan düzene sokayım düzelmezse giderim
İshalken su kaybı daha fazla oluyor, bol su ic. Senin için de onun içinde daha iyi olacak.
İhmal etme, en kötü ihtimalle en yakın acile gidip bir kalp atışını duysan bile için rahatlayacaktır biraz daha.

Arkadaşlar merhaba 23. Haftamın içinde detaylıya gittim. Rahim ağzı uzunluğu 38 cm çıktı sizlerin kaç çıkmıştı bu haftalar için normal mi ne diyorsunuz?

Kontrol önce göbek check 😁 yarmagül olduk ya

IMG_2233.webp

Back
X