• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    147
Huggy Moon Otomatik Sallanabilir Hareket Sensörlü Kumandalı Oyun Parkına Dönüşebilen Anne Yanı Elektrikli Beşik
https://app.hb.biz/xcHsDDUlvwYQ ben de bunu aldım. Kullananlar çok memnunlar yer açısındasın da güzel uzaktan kumandalı işlevsel

Evet baktım yorumları çok iyi
İyi günlerde kullanın inşallah 🙏🏻 böyle bir yatağın kullanım süresi ne kadar olur acaba

Arkadaşlar merhaba 27+1 deyim. Dün geceden beri gelip giden adetim sökülecekmiş gibi bi ağrım var. Yaşayan var mı ?

Yok sanmıyorum ama ultrason ile ilgili de çok iyi şeyler söylenmiyor
Benim bebito her gittiğimde uyuyor yada yüzü kapalı oluyor çok görebildiğim söylenemez 😵‍💫
Bu hafta gideceğim umarım gösterir kendini
Ultrason, insan kulaginin duyamayacagi frekansta ses dalgalari kullanir ve standart siyah-beyaz ultrasonla ilgili bilimsel olarak olumsuz bir etkiden hic bahsedildigini duymadim. Biz hamileler endiselenmeye oldukca açığız, bu yüzden gereksiz kaygılar yaratılmamalı diye düşünüyorum. Kalp atışı dinlendiğinde kullanılan farklı dalga boylarının ısı etkisi yaratabileceği gibi bilgiler veriliyor, evet, ancak bunu da doktorlar kontrollü bir şekilde yapıyorlar.

Arkadaşlar merhaba 27+1 deyim. Dün geceden beri gelip giden adetim sökülecekmiş gibi bi ağrım var. Yaşayan var mı ?
Bu ağrıyı son zamanlarda ben de yaşıyorum sağa sola dönerken bile ağrım oluyor. İdrar kültürü ve vajinal kültür verdim ama bir şey çıkmadı enfeksiyon değilmiş. Doktor normal olduğunu söyledi bebek büyüdükçe olacak bu ağrılar dedi. Bir daha da üstünde durmadım ben de. Gaz sancısı da bazen kasık ağrısı yapabiliyor.

22 haftalık iken aynı agiriyi bende yaşadım 15 dakika hiç geçmeden ağrıdı aynı adet olacakmış gibi bir ağrıydi ama çok şükür ondan sonra bol bol uzandım dinlendim tekrardan olmadı uzunda sürmedi ama eğer uzun sürse doktora giderdim eğer gecmesse mutlaka doktora gidin büyüme ağrısı kısa süreli olur devamı gelmezmis araştırmama göre

Selam kızlar, bir site buldum çok uygun fiyatlı bebek kıyafetleri var. Lolons - Anne, Çocuk ve Bebek Ürünleri toptan üretim yapan bir firmanın kendi perakende sitesiymiş. 3 lü bir tulum seti siparişi verdim fikir olsun diye paylaşmak istedim. Trendyol ve diğer sitelerde tek bir tulum fiyatına 3 lü setler var. Bana uygun geldi kısa süreli giyileceği için çok yüksek fiyatlara almaya gerek yok , bakalım kumaşları da pamuklu ve güzelse tekrar yazarım.

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı oğlum 26+4 de ama bacak boyu 31 haftayla uyumlu kol boyu 28 haftayla doktor baya şaşırdı çok uzun bi bebek olacak dedi kilolu değilmiş ama uzunmuş 1100 gram şuan. Ben 1.70 boyundayım eşim 1.96 muhtemelen bu yüzden
Maşallah. Anne babaya çekmiş demek ki minik kuş. Sağlıcakla gelsin🙏🏻

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı oğlum 26+4 de ama bacak boyu 31 haftayla uyumlu kol boyu 28 haftayla doktor baya şaşırdı çok uzun bi bebek olacak dedi kilolu değilmiş ama uzunmuş 1100 gram şuan. Ben 1.70 boyundayım eşim 1.96 muhtemelen bu yüzden
Maşallah, siz de uzunmuşsunuz :) sağlıkla gelsin minnoş, biz hobitler gibi olacağız muhtemelen :D

Oy masallah ona 🌸🌸bizede boy olarak ilerde kiz olmasina ragmen dedi genetiknrtkiliyor tabi 175 ben 185 esim uzun bir kizcemis olcak 🌸🌸nasil sigacaklarsa icimize

Yasak olan herseyi yaptim doktorum beni dogurtmayacak muhtemel kovacak

Eklentiler

• 20250129_124909.jpg
    20250129_124909.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 53
Kizzlarr aranızda çikolata tatli isteği aşırı olan var mi ben 25. Haftamdayim ama deli gibi tatli istyor cnm öyle böyle değil anlatamam Allah nasip edersede kız bebişim olacak ama bu tatli isteği hat safhada

Kizzlarr aranızda çikolata tatli isteği aşırı olan var mi ben 25. Haftamdayim ama deli gibi tatli istyor cnm öyle böyle değil anlatamam Allah nasip edersede kız bebişim olacak ama bu tatli isteği hat safhada
Benimde 24. Hafta gibii tatlı isteğim çok arttı daha öncesinde çok yememiştimm ,okadar yiyordumki şeker fln çıkarsa diye çok korkmuştum🙈

Aman güzel çıksın ya, idrarda protein çıktığından beri diken üstündeyim çok şükür düşük hep ama insan tedirgin oluyor. İnşallah senin de çarpıntın azalır canım.
Sizin tansiyon kaç benim 13-9 a yakın çıkıyor 12.8/8.5 gibi mesela nabiz da 105 falan dr tahlil yapıcaz dedi ama taa 3 hafta sonra protein kaçağından şüpheleniyor..

Back