• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    31
Benim dün çıktı sonucum fetal çok şükür iyi canım. Şimdi de doktordan geliyorum o da dedi fetal sonucun iyi dedi. Cinsiyeti de kağıda yazmasını istedim ama bariz belli oluyor kağıdın dışından bile 😂🫣
Yaaaa gorduysen bize de soylee yazdin mi gormedim herkes erkek diyodu tuttu mu🙃

Ya benim gebeliğim o kadar rahat geçiyorki maşallah diyeyim. Ama başından beri kalp çarpıntısı var bende en iyisi kan vereyim tiroidle alakalı da olabilir Allah korusun baktırmak lazım
İnsallah canim basit bisiydir umarim ama baktirmakta fayda var tabiki basit bir işlem sonucta

İlk gebeligim 2014 deydi. Bir kere baya kipkirmizi kanamam olmustu. On gun istirahat dediler progestan vermediler. Bunda da kahverengi lekelenmem oldu doktorum yoruldun mu dedi cidden yoruldugum bir gundu. O zaman yazmiyorum ama bir daha olursa progestan yazmam lazim yorulmayacaksin dedi. 2014deki kadinlar kulubu arkadaslarimda da kanamalar oluyordu kizlar gebelikte sanirim kahverengi lekelenmeler vucudun biraz dinlenmen lazim deme sekli gibi hissediyorum. Ama onun da orani varmis avuc ici kadar var miydi diye sordu doktorum
Saç dökülmesi bendede var , d vitaminim de 11 çıkmıştı gebelik başlangıcında devit verdi bana içiyorum ama işe yaramıyor demekki 😥
bana 12. Haftadan sonra vericem d vitaminini dedi 16 cikti benim de

Ablamın bi arkadaşındada gebelik tiroidi varmış ondada çarpıntı oluyormuş . Demir eksikliği d vitamini yanı sıra tiroid veya kan dolaşımı da etken tabi 🥹
Benim gebelik önceside vardı tiroitm canım.
Demir eksikliğim yok ilaç kullandım gebelik öncesi. D vitaminim düşük onun içinde damla alıyorum. Hepsi var😂

Tutttu aşkım tuttu yani ne makas bıçak testi ne tuz testi hiç bi şey yapmamıştır zaten sadece herkesin erkek demesiyle tuttu oğlum olacak hayırlısıyla 😂🩵😂💙
Oyy masallahhhh Ay bakimm bende de tutcak mii saglikla kucagina al💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

iyi ki varsin❤️ bir kac mesajim oldu senin disinda kimse cevaplamadi. Allah Allah bu sorunu yasayan tek ben miyim diyor insan da o zaman. İlk gebeligimde sutum dogumdan sonra gelmisti bunda daha ilk aylardan baslayinca vucut bir hormonu cok mu uretiyor erken mi gelir sutum diye endiselendim cunku o ilk sari sutu emmesini cidden istiyorum. Evet evet ayni sey oluyor yanliz olmadigini bilmek iyi geliyor insana tesekkur ederim
Canim benim ne demek. O konuda da için rahat olsun o ilk süt bebeğin ihtiyacı olduğu sürece salgilanacak vücudunda erken de gelse bir sorun olmaz yani bebek doğduktan sonra ihtiyaç olduğu süre boyunca kolostrum uretecek için rahat olsun. Zaten aşağı yukarı 20. Haftada süt uretmeye başlıyor vücut ilk gebelik de olsa sonraki gebelikler de olsa. Ama biz doğum yaptığımiz için memeler daha çabuk etkilendi diye düşünüyorum 🥰
Eldorin Eldorin karamel Latte karamel Latte ve etiketleyemediğim diğer arkadaşlarım
Sıfır belirti sıfır mide bulantısı ve herkesin yüzüme bakarak erkek demesiyle evet bir oğlum olacak hayırlısıyla ☺️🩵
Ayyy kuzum sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah kucağına ❤️ ❤️ ❤️
Perşembe gidicem doktora evet en iyisi sormak çok teşekkür ediyorum😍
Rica ederim canım ❤️ bu tür durumlarda doktora danismak daha iyi 🥰

Back