• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    301
Kızlar selamlar, depremde yakınlarını kaybeden herkese Allah sabırlar versin, başları sağolsun. Doğum yapacak arkadaşlar için inşallah herşey yolunda gider, sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız 🤲
Ben dün akşam inanılmaz bir sinir boşalması yaşadım. Yani ağlaya ağlaya içim çıktı, haberler, sosyal medya, maraşta yakınlarımız var onlardan gelen haberler. Gerçekten kahroldum, ağladıkça karnımdaki küçüğüm için vicdan yaptım, enkaz altında hamile olan var mıdır diye düşündüm döndüm durdum, enkaz altından çıkan 2-3 aylık bebekler ayakları yüzleri gözümün önüne geliyor gözüme uyku girmiyor. Psikolojik olarak çok kötüyüm.
Bugün sabah hatayda 9 aylık hamile bir kadın enkazdan çıkartılmış, görünce yine ağladım. Allahım yardım etsin herkese inşallah, herkesi sevdiklerine kavuştursun 🤲
Kusurabakmayın içimi döktüm buraya ama, kimseyle konuşamıyorum herkes karnındakini düşün deyip azarlıyor, düşünüyorum tabi ama insanız, insanların acısını görüp görmemezlikten nasıl geleceğiz.
İnşallah hayırlı haberler alalım bol bol 🤲🤲

Kızlar selamlar, depremde yakınlarını kaybeden herkese Allah sabırlar versin, başları sağolsun. Doğum yapacak arkadaşlar için inşallah herşey yolunda gider, sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız 🤲
Ben dün akşam inanılmaz bir sinir boşalması yaşadım. Yani ağlaya ağlaya içim çıktı, haberler, sosyal medya, maraşta yakınlarımız var onlardan gelen haberler. Gerçekten kahroldum, ağladıkça karnımdaki küçüğüm için vicdan yaptım, enkaz altında hamile olan var mıdır diye düşündüm döndüm durdum, enkaz altından çıkan 2-3 aylık bebekler ayakları yüzleri gözümün önüne geliyor gözüme uyku girmiyor. Psikolojik olarak çok kötüyüm.
Bugün sabah hatayda 9 aylık hamile bir kadın enkazdan çıkartılmış, görünce yine ağladım. Allahım yardım etsin herkese inşallah, herkesi sevdiklerine kavuştursun 🤲
Kusurabakmayın içimi döktüm buraya ama, kimseyle konuşamıyorum herkes karnındakini düşün deyip azarlıyor, düşünüyorum tabi ama insanız, insanların acısını görüp görmemezlikten nasıl geleceğiz.
CRASRP CRASRP Da Hatay da enkazdan çıkan kişinin adı neydi hatırlıyor musun? Ondan haber alamıyoruz 😓

Kızlar bugün kontrolüm vardı 35+6 dayım 2800 olmuş oğluşum doktor kilosu iyi dedi birazcık fazla dedi hatta. Benim kilo 61 de kaldı yediğim bebişe gidiyor. Baş aşağı pozisyondaydı ve kanalda bizim sıpa. Zaten o kadar wcye gitmekten anlamıştım mesaneme baskı yapıyor çünkü. Şuanlık normal doğum gözüküyor. Bu aralar kasılmalarım oluyor geceleri özellikle. Nst ye girdim biraz sancım çıktı. Doktor çok ağrın ve kasılman olursa haber ver mutlaka dedi. Stres yaptım biraz doğum yaklaştı artık korkuyorum nedense 😔 İnşallah 39 ları görürüm bende 🤲🏻 Yazmak istedim buraya da 🌸
Masallah, saglikla kucaginiza alin canim. Merak etmeyin daha durur o :) yavas yavas geliyor masallah 🤲💐 hiicc korkmayin cok guzel olacak 💐

Canim izlemeyin okumayin! Resmen sizde o sureci bu sekilde yasiyorsunuz. Biz gebeyiz hormonlarimiz normal insan gibi degil. Cok normal etkilenmeniz. Gebe kadinin bilissel fonksiyonlarinin mantik kismi azalir kabaca oyle diyeyim. Duygusallık artar. Hatta calismalar var, gebelere daha az zeki diye espirili... Cunku bebege bakmak icin duygu yuklu olmak zorundayiz oyle oluyor. Lutfen uzak kalin. Izlemek travma yapar hele cocuklu seyleri hic ...

CRASRP CRASRP Da Hatay da enkazdan çıkan kişinin adı neydi hatırlıyor musun? Ondan haber alamıyoruz 😓
Nehir diye seslendiler kadına sanırım. Onedionun instagram sayfasında en son videoda var, linkini ekleyemedim buraya 🙄 inşallah arkadaşımız da iyidir 🤲 güzel haberlerini alalım inşallah 🤲🤲

Canim izlemeyin okumayin! Resmen sizde o sureci bu sekilde yasiyorsunuz. Biz gebeyiz hormonlarimiz normal insan gibi degil. Cok normal etkilenmeniz. Gebe kadinin bilissel fonksiyonlarinin mantik kismi azalir kabaca oyle diyeyim. Duygusallık artar. Hatta calismalar var, gebelere daha az zeki diye espirili... Cunku bebege bakmak icin duygu yuklu olmak zorundayiz oyle oluyor. Lutfen uzak kalin. Izlemek travma yapar hele cocuklu seyleri hic ...
Dünden beri bakamıyorum zaten arkadaşım, kalbim sıkışıyor 😞 vazgeçtim bakmaktan zaten eşim yeminler ettirdi, yasakladı 😞

evet görmüştüm öyle bir video paylasmıstım hatta burda, hamilelik sonrası emzirirken de zekamızın bir kısmı gidiyormus. yaşananları görmemek izlememek hissetmemek elde degil, karnımdaki de hissediyor p.esiden beri hareketleri şiddetli degil, zaman zaman kasık agrım oluyor ama inan kendini düşünemiyor insan, eşime tv yi kapat diyemem kendimden utanırım. hepimiz ağlıyoruz cok derinden hissediyoruz hatta bebeğe de travma olurmu diye düşünüyorum, çünkü travmalarımız anne karnında baslıyor aslında ama suan uzak kalmak cok zor, yardımlar ve dua etmekten baska elimizden birşey gelmiyor

Hastanedeyim şimdi kızlar sertleşmem ağrım çoğaldı doktor bugün ya da yarın doğuma akacakmış nstdeyim şimdi 37+1 dua edin bana kızlar daha erken gibi sanki benim için
maşallah canım sıkıntılı süreci geçirdin doktorum bana 37 den sonra sıkıntı yok merak etme hem senin bebeğin hep önden gidiyordu stres yapma sağlıcakla kavuş bebeğine iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle :dua:
Hepsi vefat etmis canim haberi aldik kahrolduk. 4 kisierdi
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah sizlere de sabırlar diliyorum :dua:
Benim de sertleşmem ağrım çok arttı, cumaya kadar dayanmaya çalış dedi doktor sonra alacak Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşalım🙏🙏
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım dayanmaya çalış gündemden uzak kalmaya çalış bu ara malesef ki heryer kabus gibi herşeyi tetikliyor zaten hassas dönemlerdeyiz:KK43::dua:
@zeynep hatice şimdi cevap yazdı kendisi iyi bilginiz olsun.....

minseo minseo
çok teşekkür ederiz çok şükür :dua: Ailesi hakkında bilgi verdi mi peki ailesi adıyaman daydı:KK43:
Kızlar yatışım yapıldı sabaha kadar 3 defa nst bağlayacaklarmış. Sabah erkendan sezaryene alacaklar. Ulaşamadığımız arkadaşları çok merak ediyorum bol bol dua ediyorum onlara rabbim sağlık versin güç versin hepsine
canım güzel haberlerinizi almaya o kadar ihtiyacımız var ki inşallah herşey yolundadır ve çok güzel geçmiştir. Bizleri haberdar et lütfen aklımız sende kalmasın:dua:
Kızlar bugün kontrolüm vardı 35+6 dayım 2800 olmuş oğluşum doktor kilosu iyi dedi birazcık fazla dedi hatta. Benim kilo 61 de kaldı yediğim bebişe gidiyor. Baş aşağı pozisyondaydı ve kanalda bizim sıpa. Zaten o kadar wcye gitmekten anlamıştım mesaneme baskı yapıyor çünkü. Şuanlık normal doğum gözüküyor. Bu aralar kasılmalarım oluyor geceleri özellikle. Nst ye girdim biraz sancım çıktı. Doktor çok ağrın ve kasılman olursa haber ver mutlaka dedi. Stres yaptım biraz doğum yaklaştı artık korkuyorum nedense 😔 İnşallah 39 ları görürüm bende 🤲🏻 Yazmak istedim buraya da 🌸
maşallah canım 37 ye az kaldı sık biraz daha dişini yaşadığımız stres de herşeyi tetikliyor sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah :dua:

evet görmüştüm öyle bir video paylasmıstım hatta burda, hamilelik sonrası emzirirken de zekamızın bir kısmı gidiyormus. yaşananları görmemek izlememek hissetmemek elde degil, karnımdaki de hissediyor p.esiden beri hareketleri şiddetli degil, zaman zaman kasık agrım oluyor ama inan kendini düşünemiyor insan, eşime tv yi kapat diyemem kendimden utanırım. hepimiz ağlıyoruz cok derinden hissediyoruz hatta bebeğe de travma olurmu diye düşünüyorum, çünkü travmalarımız anne karnında baslıyor aslında ama suan uzak kalmak cok zor, yardımlar ve dua etmekten baska elimizden birşey gelmiyor
Benim de aynı hareketleri azaldı. Bizim üzüntümüzü hissediyorlar ama uzak kalmakta çok zor yani nasıl olacak bilmiyorum 😓

Kızlar yatışım yapıldı sabaha kadar 3 defa nst bağlayacaklarmış. Sabah erkendan sezaryene alacaklar. Ulaşamadığımız arkadaşları çok merak ediyorum bol bol dua ediyorum onlara rabbim sağlık versin güç versin hepsine
Oyy sağlıkla gelsin 🥰 bizi minik elleriyle haberdar et güzel şeylere ihtiyacımız var 🤲

Benim de aynı hareketleri azaldı. Bizim üzüntümüzü hissediyorlar ama uzak kalmakta çok zor yani nasıl olacak bilmiyorum 😓
Zamanla atlatacağız inşallah 🤲 çok zor ama uzak kalmaliyiz elimizden yardım için ne geliyorsa yapıp bebeğimize odaklanmaliyiz. Eşim bu hafta izin almıştı boya temizlik düzen için daha baslayamadik hala.insanda o güç kalmiyo. Çok zor çok

Telaş etme canım doğum anını düşünerek strese girmemeye çalış. Biraz daha bekleyecektir inşallah sabırsız 🥰

İnşallah onun adi Serap 😓 inşallah hepsi sağ salim çıkarlar😓🙏
Dün bütün gece sosyal medyada baktım. Farklı illere hastaneye sevk edilenlerin listelerine.. Twitterdan arattım, instagramdan doktorunun listesindeki tüm seraplara 40 kere baktım yok benzetemedim hiç birine. Belki eşini bulurum dedim sen ismini söylemiştin yok o da yok. Burda yazdığı mesajlara baktım aslında o kadar çok bilgi var ki elimde ama ona ulaşabileceğimiz hiç bi şey yok aynı zamanda. Ablası yenidoğan hemşiresiymiş mesela, 7 kardeşlermiş, kendisi muhasebeciymiş eşi otomotiv mühendisiymiş vs vs. Rüyama kadar girdi gerçekten. Aslında isimlerinin bi yerde olmaması iyi bir şey mi diye düşünüyorum. Mutlaka yakınlarından biri isimlerini yazardı sosyal medyada yayılırdı enkazda vs olsalar. İyi düşünmeye çalışıyorum😔

Son düzenleme:
Kızlar, 2 yıl Adıyaman’da yaşadığımı söylemiştim daha önce. Orada kaldığımız lojmanın 2. deprem sonrası yıkıldığını öğrendim. Bir zamanlar sana yuva olan yer yıkılıyor..çok garip bir his. Yine tanıdığım bir kadın doğum uzmanı ağlayarak story atıyor, şehirden ayrılmak zorundaydım bu şekilde doğum yaptıramam diye. Biz tabi kendi kısmımızdan bakıyoruz, hamilelere bebeklere.. çünkü çok acizler ve çok yardıma muhtaçlar. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Bizler iyiyiz çok şükür, haberlerden uzak kalıp kendi dünyanda yaşamak da mantıklı değil bence. Duyarlı olmak ve elimizden geleni yapmak zorundayız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Back