• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok sevindim. Endişelerin vardı. Nasıl kolay oldu mu?
Gece emzirmesini kestim orada biraz zorlandım. Ondan sonra gündüz kendisi yavaş yavaş kesmeye başladı sonrasında tamamen bıraktı. Uğraşmadığım için kolay bir süreç oldu. Korktuğum gibi olmadı 🤗

Aycoregi1 Aycoregi1 seni gördüğüme çok sevindim. Çocuklar daha minicikken alerjik bir sorunumuz vardı sayende tahin yemeyi bırakmıştım ve düzelmişti 🤗

Selam kızlar bizde hayatımızın en hızlı günlerini yaşıyoruz düz duvara tırmanacak neredeyse hatta birkaç adım çıkmışlığı bile var😀 en kısa zamanda ben de buraya memeyi bıraktık demeyi isteriyorum🙏😀
Size takviye olarak ne kullanabilirim onu soracaktım ravla yı çok duydum mor meyveli karışık aldım kullanan var mı?

Kızlar günaydın, kızım kabakulak oldu galiba 😨 bugün kulağının arkasında boynuna doğru bir şişlikle uyandı. Ateşi yok ama mızmız işte bilirsiniz. Daha önce geçiren tecrübe eden oldu mu? Önerileriniz olur mu?

Kızlar günaydın, kızım kabakulak oldu galiba 😨 bugün kulağının arkasında boynuna doğru bir şişlikle uyandı. Ateşi yok ama mızmız işte bilirsiniz. Daha önce geçiren tecrübe eden oldu mu? Önerileriniz olur mu?
Gunaydın cok gecmıs olsun emın mksım kabakulak olduguna gecen gun hasta oldugunu soylemıstın belkı ondan kalma bır enfeksıyon şişliktır. Bır de aşı olmus muydu kabakulak duymadım ben etrafımızda da.

Selam kızlar bizde hayatımızın en hızlı günlerini yaşıyoruz düz duvara tırmanacak neredeyse hatta birkaç adım çıkmışlığı bile var😀 en kısa zamanda ben de buraya memeyi bıraktık demeyi isteriyorum🙏😀
Size takviye olarak ne kullanabilirim onu soracaktım ravla yı çok duydum mor meyveli karışık aldım kullanan var mı?
Selam Canım. Valla benım oglum da baslarda cesur yurektı resmen tırmanmadıgı yer kalmamıstı tezgahın ustune cıkıp oturdugu bıle olmustu cok cok sukur kı oyle bır sakınlestı kı o tehlıkelı hareketlerden vazgectı demek artık buyudukce olgunlaşıyor 😀Bir ara sureklı abısıyle kosturmacalı oyunlar oynarlardı sımdı daha oturmalı oyunlar. Takvıye olarakta ben kidofona sambu kullanıyorum. Ravlayı da grupta kullanıpta faydasını gorenler var.

Gunaydın cok gecmıs olsun emın mksım kabakulak olduguna gecen gun hasta oldugunu soylemıstın belkı ondan kalma bır enfeksıyon şişliktır. Bır de aşı olmus muydu kabakulak duymadım ben etrafımızda da.

Canım şimdi doktordan çıktık. Ultrasonla da bakıldı. Tablo kabakulak gibi, tükürük bezinde enfeksiyon var. Fakat biraz dışında da var dedi. Antibiyotik verdi bakalım. Aslında kabakulak virüs ama bakteriyel olabilir diyor. Kan tahlili yaptır istersen crp yüksekse öyle ver dedi ama emin olamadım, sen ne dersin?

Canım şimdi doktordan çıktık. Ultrasonla da bakıldı. Tablo kabakulak gibi, tükürük bezinde enfeksiyon var. Fakat biraz dışında da var dedi. Antibiyotik verdi bakalım. Aslında kabakulak virüs ama bakteriyel olabilir diyor. Kan tahlili yaptır istersen crp yüksekse öyle ver dedi ama emin olamadım, sen ne dersin?
Ben kolay kolay antıbıyotık vermıyorum ama şöyle kızının barız bır enfeksıyon var sanırım o yuzden bu denlı gozuken enfeksıyon da verırdım cunku yutkunamaz daha cok kucuk dayanamaz en azından cabuk toparlar. Crp yuksekse de muhakak verılmelı. Doktor da net soylememıs kabakulak ıse antıbıyotık verılmıyor agrı kesıcıler kullanılıyor.

Ben kolay kolay antıbıyotık vermıyorum ama şöyle kızının barız bır enfeksıyon var sanırım o yuzden bu denlı gozuken enfeksıyon da verırdım cunku yutkunamaz daha cok kucuk dayanama en azından cabuk toparlar. Crp yuksekse de muhakak verılmelı

Direkt vermeli mi antibiyotiği yoksa crp baktıktan sonra mı

Cnaım soyle eger kabakulak ıse antıbıyotık kullanılmıyor onun ılacı degıl vıral oldugu ıcın Enfeksıyon ıse de ben olsam baktırmadan kullanırım

Canım öğleden sonra devlette tanıdığım bi doktora ulaştık, Allahtan nöbetçiymiş. Kabakulak değil enfeksiyon tedavisi olması gerekiyor dedi. Hatta ağızdan almak yetmez iğne verelim dedi. 6 tane iğne yazdı, biz de zaten ağızdan içirememiştik daha öncesinde. 1. yi oldu bile 🥹 Allah beterinden korusun, illaki olacak artık yapacak bir şey yok. Teşekkür ediyorum alakana 💖

Canım öğleden sonra devlette tanıdığım bi doktora ulaştık, Allahtan nöbetçiymiş. Kabakulak değil enfeksiyon tedavisi olması gerekiyor dedi. Hatta ağızdan almak yetmez iğne verelim dedi. 6 tane iğne yazdı, biz de zaten ağızdan içirememiştik daha öncesinde. 1. yi oldu bile 🥹 Allah beterinden korusun, illaki olacak artık yapacak bir şey yok. Teşekkür ediyorum alakana 💖
Ya cok gecmıs olsun iğne cabucak toparlar. Bence gecen ki hastalık sonrası olustu bu şişlik. İkinci bır gorus alman da ıyı olmus en azından kafan rahatladı.

Kabakulak asisi sonrasi gecirdi oglum yuzunun sag tarafı sismisti ultrasonda tukuruk bezi buyumus gozukuyordu doktor atesi olmadigi muddetce bisi yapmaniza gerek yok dedi ilac falan vermedi

Kabakulak asisi sonrasi gecirdi oglum yuzunun sag tarafı sismisti ultrasonda tukuruk bezi buyumus gozukuyordu doktor atesi olmadigi muddetce bisi yapmaniza gerek yok dedi ilac falan vermedi
Sen oğlunu götürdün mü canım doktora randevunuz vardı?

Selam Canım. Valla benım oglum da baslarda cesur yurektı resmen tırmanmadıgı yer kalmamıstı tezgahın ustune cıkıp oturdugu bıle olmustu cok cok sukur kı oyle bır sakınlestı kı o tehlıkelı hareketlerden vazgectı demek artık buyudukce olgunlaşıyor 😀Bir ara sureklı abısıyle kosturmacalı oyunlar oynarlardı sımdı daha oturmalı oyunlar. Takvıye olarakta ben kidofona sambu kullanıyorum. Ravlayı da grupta kullanıpta faydasını gorenler var.
Çok teşekkürler canım ravla mor meyveli karışım ve çörek otu yağı aldık bi kere kullandım o dediğine de bakacağım perşembe günü dr randevu aldım ona da soracağım
Hareket konusuna gelirsem daha bir olgunlaşma yaşayamadık😀 üstüne iki yaş sendromu da eklenince tadından yenmez oldu iyice Allah sonumuzu hayretsin 🙏🤦‍♀️😇
Çok geçmiş olsun 💐 iğne hemen fayda eder umarım inşallah çabucak iyileşir yavrun🩷

Selam kızlar, baya baya herkes burda ... Eskilerden bir kaç kişiyi göremedim...

Bizde de her şey güzel çok şükür. Anne sütünü tamamladık biz 🥹 Çok duyguluydu ... Kimler emziriyor hala 🤗
Benn🤚 her şeyin yolunda olmasına çok sevindim senin adına. nasıl bıraktınız?
Uzun zamandır istiyorum çünkü aşırı yapışıyor temastan sıkıldığımdan değil yanlış anlaşılmasın ama sürekli nam nam diye bağırıp gelmesi her an her yerde yoruyor açıkçası mesela bu hafta trenle Ankaraya gitmek zorunda kaldık bütün vagon duydu nam nam meme açççç diye bağırıp olmaz şimdi diyince yerlere yatmasını. Gece de böyle uyuyor uyanıyor meme emmeden geri uyumuyor.
Doğum gününü atlatmayı bekliyorum inşallah güzel bir şekilde bitiririz bizde. Biraz uzun yazmışım ama bu aralar çok doluyum her şey üst üste geliyor kafam çok karışık 😥

Back