- 24 Mayıs 2021
- 343
- 484
- 53
Neydi canım ilk evladının cinsiyetiNe boyutta zararı vardır bilmiyorum ama kalp atışını dinletme esnasında sanırım bebeğe yüksek frekans ses dalgası gönderiyor belki o açıdan zararlı demiş olabilir .
11-14.hafta arası yapılıyor sanırım .İlk çocuğum da 11+4 te gitmiştim cinsiyeti bile öğrendim o zaman :)
İnşaAllah hayırlı haberlerle gel canımKizlar 1 buçukta randevum acayip heyecanli ve stresliyim en son gittiğimde kese üçgen gibiydi hem çok korkuyorum olumsuz birşey duymaktan hemde çok heyecanlıyım belki kalp atışını görebiliriz diyedua edin bana olur mu
Tayin taşınmasımı hayırlı olsunİstediğim yer çıkmadığı için çokta istekli bir toplama olmuyorallahtan çok eşyam yok yavaş yavaş halledicez mecbur
Bacaklar ardına açık işte herseyimle burdayim anne dedi oğlumNeydi canım ilk evladının cinsiyeti
Ben 6+0 da keseyi yeni gördümMerhaba kızlar ben kürtaj sonrası adet olmadan hamile kaldım o yüzden zaten çok endişeliyim 28 Mayısta kese 6.4 mm idi bugün 13.62 mm. Belki kalbini duyabiliriz diye gittik. Zaten duyamamaktan çok korkuyordum. Tutunmuş ama kalbini dinlemek için erken dedi.20 mm olduğunda duyuluyor en erken kalbi için dedi. Bende bunu okumuştum ama kese tahmin ettiğimden az büyümüş günde 1-2 mm büyüdüğü yazıyordu.Hesaplamama göre en küçük 17 mm olması lazımdı.Ben mi takıntı yapıyorum normal mi ? 6. haftada kalbini duymayan var mı benim gibi
İkili tarama kan ve ultrason ile mi bakılıyorBacaklar ardına açık işte herseyimle burdayim anne dedi oğlum
Erzurumdan ( ilçesinden) İSTANBULATayin taşınmasımı hayırlı olsun
Nerden nereye gidiyorsun , nereyi istiyordun
Biraz hafifledi sanki ama devam ediyor. Hatta birkaç gün önce ben çok korkmuştum acaba belirtiler mi azalıyor bebeğime bişey mi oldu diye. Biraz araştırdım YouTube da bir video izledim içimi baya rahatlattı. Jinekolog Kağan Kocatepe var. Belirtilerin azalması ya da ortadan kaybolması bebeğe bişey olduğu anlamına gelmiyor demişti. Sonrasında zaten doktora gittim elhamdulillah keseyi gördük yani bir aksilik terslik yok dedi doktorGöğüs hassasiyeti devam eden varmı?
Olanda hayır vardır demek ki böylesi hayırlı hiç üzülme İstanbul da Erzurumdan sonra fena değil en azından daha sıcak ve sular don değilErzurumdan ( ilçesinden) İSTANBULAtrabzon rize yada giresun diye umut ettik ama olmadı
Güzel haberlerle dönersiniz evinize inşallahKizlar 1 buçukta randevum acayip heyecanli ve stresliyim en son gittiğimde kese üçgen gibiydi hem çok korkuyorum olumsuz birşey duymaktan hemde çok heyecanlıyım belki kalp atışını görebiliriz diyedua edin bana olur mu
Kız için 16-17 .haftayı buluyor galiba .İkilide kan tahlili (Serbest beta hcg ) ve usg de ense kalınlığı burun köküne bakıyorlar onların sağlıklı bebekte belli bir ölçüde olması gerek o ölçü dışı olursa down sendromundan şüpheleniyorlar .İkili tarama kan ve ultrason ile mi bakılıyorkız bebek hemen göstermiyor diyorlar sen sağlıkçı hemşiremisin
MaşaAllah bir ara geçer gibi oldu şimdi tekrar o hassasiyet geldi bende öyle düşündümBiraz hafifledi sanki ama devam ediyor. Hatta birkaç gün önce ben çok korkmuştum acaba belirtiler mi azalıyor bebeğime bişey mi oldu diye. Biraz araştırdım YouTube da bir video izledim içimi baya rahatlattı. Jinekolog Kağan Kocatepe var. Belirtilerin azalması ya da ortadan kaybolması bebeğe bişey olduğu anlamına gelmiyor demişti. Sonrasında zaten doktora gittim elhamdulillah keseyi gördük yani bir aksilik terslik yok dedi doktor
Anladım teşekkür ederimKız için 16-17 .haftayı buluyor galiba .İkilide kan tahlili (Serbest beta hcg ) ve usg de ense kalınlığı burun köküne bakıyorlar onların sağlıklı bebekte belli bir ölçüde olması gerek o ölçü dışı olursa down sendromundan şüpheleniyorlar .
Evet hemsireyim :)
KesinlikleMaşaAllah bir ara geçer gibi oldu şimdi tekrar o hassasiyet geldi bende öyle düşündümbu minikler 1 kere doğacak biz 9 kere bu gidişle
YaaErzurumdan ( ilçesinden) İSTANBULAtrabzon rize yada giresun diye umut ettik ama olmadı
Ne öğretmenisinKesinlikleEn azından böyle bir grubumuz var. Birbirimizden fikir alıyoruz. Başka türlü ben evde kendi kendimi yerdim kesin
İmam hatip meslek dersleri öğretmeniyimNe öğretmenisinKuzenim Erzurumda hemşirelik yapmıştı yıllar evvel çok sıkıntılı dedi çok soğuk heryer don
Erzurumda sevmedim. İstanbuluda sevmemYaabizde 1 yıl önce İstanbul’dan Erzurum’un bir ilçesine taşındık. İnsana zor geliyor nasıl alışacağız nasıl yerleşeceğiz diye tedirgin oluyorduk. Mecbur kalınca öyle bir alışılıyor ki
Ben buraya gelirkende ağlamıştımOlanda hayır vardır demek ki böylesi hayırlı hiç üzülme İstanbul da Erzurumdan sonra fena değil en azından daha sıcak ve sular don değil
Denge laboratuvarı yapıyor hatta yanımda bırıyle fıyat konusuyorlardı 6500 muydu 4500 mu yuksek bır rakamdı.
Ben yaptırıp kafasını karıstırıp hamılelıgı kotu gecırmek ıstemeyenlerdenım... Sonucta bebehımden vazgecemeyecegım Allah tan gelen de kabulum yasayıp goreceğiz
Hıc bır testı yaptırmayı dusunmuyorum 39 yasındayım zaten hersey rısklı cıkacak. tarama testlerı ıstatıstıkı bılgı zaten... Kızımda hamılelıkte hersey normaldı sonra lenf bezlerınddekı buyuklukten dolayı onkolojıye gıttıık sureklı hala da takipteyiz cok sukur bısry yok korkulacak ama olsa da kabullenıp dua edıp doktorlara guvenmekten baska care yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?