2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Neydi canım ilk evladının cinsiyeti

İnşaAllah hayırlı haberlerle gel canım

İstediğim yer çıkmadığı için çokta istekli bir toplama olmuyor allahtan çok eşyam yok yavaş yavaş halledicez mecbur
Tayin taşınmasımı hayırlı olsun
Nerden nereye gidiyorsun , nereyi istiyordun

Ben 6+0 da keseyi yeni gördüm

Göğüs hassasiyeti devam eden varmı?
Biraz hafifledi sanki ama devam ediyor. Hatta birkaç gün önce ben çok korkmuştum acaba belirtiler mi azalıyor bebeğime bişey mi oldu diye. Biraz araştırdım YouTube da bir video izledim içimi baya rahatlattı. Jinekolog Kağan Kocatepe var. Belirtilerin azalması ya da ortadan kaybolması bebeğe bişey olduğu anlamına gelmiyor demişti. Sonrasında zaten doktora gittim elhamdulillah keseyi gördük yani bir aksilik terslik yok dedi doktor

Erzurumdan ( ilçesinden) İSTANBULA trabzon rize yada giresun diye umut ettik ama olmadı
Olanda hayır vardır demek ki böylesi hayırlı hiç üzülme İstanbul da Erzurumdan sonra fena değil en azından daha sıcak ve sular don değil

İkili tarama kan ve ultrason ile mi bakılıyor kız bebek hemen göstermiyor diyorlar sen sağlıkçı hemşiremisin
Kız için 16-17 .haftayı buluyor galiba .İkilide kan tahlili (Serbest beta hcg ) ve usg de ense kalınlığı burun köküne bakıyorlar onların sağlıklı bebekte belli bir ölçüde olması gerek o ölçü dışı olursa down sendromundan şüpheleniyorlar .
Evet hemsireyim :)

MaşaAllah bir ara geçer gibi oldu şimdi tekrar o hassasiyet geldi bende öyle düşündüm bu minikler 1 kere doğacak biz 9 kere bu gidişle

Anladım teşekkür ederim

Erzurumdan ( ilçesinden) İSTANBULA trabzon rize yada giresun diye umut ettik ama olmadı
Yaa bizde 1 yıl önce İstanbul’dan Erzurum’un bir ilçesine taşındık. İnsana zor geliyor nasıl alışacağız nasıl yerleşeceğiz diye tedirgin oluyorduk. Mecbur kalınca öyle bir alışılıyor ki

Ne öğretmenisin Kuzenim Erzurumda hemşirelik yapmıştı yıllar evvel çok sıkıntılı dedi çok soğuk heryer don
İmam hatip meslek dersleri öğretmeniyim Aşırı soğuk aşırııı. Bide biz hep istanbuldaydık yani böyle köy şartlarına alışık değildik. Burda yaşadıklarımızı yazsak roman olur Kışın sularımız dondu, Arabamız kara saplandı daha neler neler Alıştık çok şükür yavaş yavaş. Güzel eğlenceli anılar biriktiriyoruz. Ne kadar zorluğu olsada güzellikleride çok fazla. Güzelliklerine odaklanmak lazım. Tabi biz alıştık ama evimizin yeni üyesini nasıl alıştıracağız ondan gözüm korkuyor biraz. Doğum da tam Ocak ayına denk geliyor.

Erzurumda sevmedim. İstanbuluda sevmem burdan kurtuluyorum derken İstanbul şokunu yaşadım. Kiralar fena yoksa sıkıntı değilde işte

Olanda hayır vardır demek ki böylesi hayırlı hiç üzülme İstanbul da Erzurumdan sonra fena değil en azından daha sıcak ve sular don değil
Ben buraya gelirkende ağlamıştım giderkende ağlıyorum. En azından sıfır evde 500 tl kira ödüyordum. Şimdi istanbula bakınca başka derdim yok inan. Şunu anladım İstanbulda yaşayanlar %85 kendi evinde oturuyor yoksa imkansız . Almanyadan Gümüşhaneye. Gümüşhaneden Trabzona. Trabzonda Erzuruma derkeeeen şimdi İstanbul . Almanya dediğimede bakmayın küçük bir ksabada büyüdük biz Avmyi bile Türkiyede öğrendim ben evimiz olaydı eydi

Herkes o kadar hakli ki bu konuda. Tek bi cevap yok. Insallah saglikli hayirli evlatlar nasib etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…