• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba kızlar ben kürtaj sonrası adet olmadan hamile kaldım o yüzden zaten çok endişeliyim 28 Mayısta kese 6.4 mm idi bugün 13.62 mm. Belki kalbini duyabiliriz diye gittik. Zaten duyamamaktan çok korkuyordum. Tutunmuş ama kalbini dinlemek için erken dedi.20 mm olduğunda duyuluyor en erken kalbi için dedi. Bende bunu okumuştum ama kese tahmin ettiğimden az büyümüş günde 1-2 mm büyüdüğü yazıyordu.Hesaplamama göre en küçük 17 mm olması lazımdı.Ben mi takıntı yapıyorum normal mi ? 6. haftada kalbini duymayan var mı benim gibi
Canım bende kurtaj olmustum aynı senin gibi hic adet olmadan hamile kaldım sorunsuz bi gebelik geçirdim şimdi kızım 3 yaşinda 😊 benim bebegimin kalp atışinı 7 haftalıkken duymuştuk 6 haftalıkkende gitmistim duyulmamıstı 1 hafta sonra gel demisti doktor oyuzden bu gebeligimde garantiye alip 8 haftalikken gidicem

Çok teşekkür ederim şu an kaç haftalıksınız duydunuz mu siz 🥰
İnşaAllah Cuma günü gidip duyacağım nasipse bende. Baktım 28 Mayısda gitmişim duymamıştım kese görmüştü sadece 😊 hamile günlüğün yok şuan kaç haftadasın tam 😊

Evet ☺️ Yağmur İbiç olsun başka takip ettiklerim olsun kendi tecrübelerim olsun. Çok araştırıyorum 3 yıldır. Netim yani. Aidin Salih ne diyorsa o. Mesela 6. Haftada kalp atışını duymam doktorda boş gebelik vs derde morelimi bozar diye daha doktora bile gitmedim. Yada verilen folik asit olsun vitaminler olsun ilk gebeliğimde mide bulantısı yaptı diye kullanmadım. Ki o haplardan alınan vitaminler besinden alınan vitamin kadar etkili değil. Hapı içicem midem bulanıcak eee besin alamicam 😅😅. Gerçekten her 10 gebelikten yedisi neden tehlikeli geçiyor insan düşüncelere dalıyor. Ama tabi herkesin fikrine saygım var ASLA kimseye karışmam bana karışılmasınıda istemem. İknada olmam tıpkı karşımdakilerinde ikna olmiyacağını düşündüğüm gibi 🥰
Çok haklısın 🥰 Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin 🤲🏻

Aminnn tek isteğimiz bu rabbimden. Hayırlı sağlıklı bebişler 😍. Benim bide şimdi taşınma telaşesi var 🥴🥴 oturdum bir yandan topluyom bir yandan burda geziniyorum 😅
Tatlı telaş maşaAllah kolay gelsin 🤲🏻 ben seviyorum taşınmayı çok güzel temizlik oluyor 😄

Kızlar bu kalp sesını duyurmama olayı nedır anlamadım. Dun kanamamdan dolayı acılr gıttım orda dr dınlettı aksam kendıı dr ma gittim dınletmedı yasak bebege zararrı var deyınce korkudan dıyemedım sabah dınledım dıye. Zaten doktorumun tarzı nedenıyle devam etmeyecektım kızımda doktorum yuzundden streslı bır hamılelık gecırdım. Yenı doktor randevum var yarın

Ne boyutta zararı vardır bilmiyorum ama kalp atışını dinletme esnasında sanırım bebeğe yüksek frekans ses dalgası gönderiyor belki o açıdan zararlı demiş olabilir .

Kızlar bu ikili teste 11+ da mi yoksa 12+ da mi gidiliyor?

11-14.hafta arası yapılıyor sanırım .İlk çocuğum da 11+4 te gitmiştim cinsiyeti bile öğrendim o zaman :)

Kizlar 1 buçukta randevum acayip heyecanli ve stresliyim en son gittiğimde kese üçgen gibiydi hem çok korkuyorum olumsuz birşey duymaktan hemde çok heyecanlıyım belki kalp atışını görebiliriz diye 🙏🙏🙏dua edin bana olur mu
Yaa 😍 insallah guzel haberler alırsın Yenihayat25 Yenihayat25 . Hem bebisi de gorup kalp atislarini da duyarsınız insallah hayırlısıyla ☺️🙏🏻❤️

Back