Ben decavit iciyorum onda var extra almiyorum. Ceviz yemeye calisiyorumBirdeee Folik asit kullanmayan varmı kızlar sadece besinlerden karşılayan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben decavit iciyorum onda var extra almiyorum. Ceviz yemeye calisiyorumBirdeee Folik asit kullanmayan varmı kızlar sadece besinlerden karşılayan :)
Ha haaa buna Erzurumlu olarak cevap vereyim aslen erzurumluyum lakin uzun yıllardır bursa da yaşıyoruz bı yaz tatilinde gezmeye gitmiştik duvarlarda şu yazı dikatimi çekmişti (dikkat sarkıt düşebilir ) bursa da böyle birşey olmadığı için sonraki kış merakımdan gittim nasıl bir soğuk anlatamam evlerin bacalarindan asılan koca koca buzları görünce anladım evden burnunu çıkarsan donuyorsun güzel olan yani evleri merkezi sistem evin her yeri sıcacık lakin dışarısı hiç iç açıcı değil gittim 15 gün hasta oldum sogugu ayazı çok var dışarda herşey donuyor erzurumluyum lakin o soğukta yaşayamamNe öğretmenisin Kuzenim Erzurumda hemşirelik yapmıştı yıllar evvel çok sıkıntılı dedi çok soğuk heryer don
Ultrason dalgalari ilk baslarda kalp icin pek iyi diil diyolar. Benim doktorum da gonlum olsun diye hizlica acip kapatti. Fazlasi iyi diil dedi. Zaten goruntuden anlasiliyor ben de artik duyayim diye israr etmiyorumKızlar bu kalp sesını duyurmama olayı nedır anlamadım. Dun kanamamdan dolayı acılr gıttım orda dr dınlettı aksam kendıı dr ma gittim dınletmedı yasak bebege zararrı var deyınce korkudan dıyemedım sabah dınledım dıye. Zaten doktorumun tarzı nedenıyle devam etmeyecektım kızımda doktorum yuzundden streslı bır hamılelık gecırdım. Yenı doktor randevum var yarın
Canım ben banu çiftçi’nin hamilelik ve doğum kitabını okudum. Orda da sürekli dinlemenin bebeğe zarar verdiğini(ki bu doktor nerdeyse öyle herşeye zararlı demeyen doktordur) yazmış. Hatta 3 dk dinletilirse bebeğin kalbini daha durdurabilir gibi bir bilgi vardı. O nedenle doktorun dinletmemesi iyi olmuş diye düşündüm. Ama doktorundan memnun değilsen mutlaka değiştir, bu yola devam ettiğimiz kişi çok önemli. Ben ilk haftadam 3 doktor değiştirdim 2 aydır aynı doktor ile ilerliyorum sevdiğim için, hoşuma gitmezse onu da değiştiririmKızlar bu kalp sesını duyurmama olayı nedır anlamadım. Dun kanamamdan dolayı acılr gıttım orda dr dınlettı aksam kendıı dr ma gittim dınletmedı yasak bebege zararrı var deyınce korkudan dıyemedım sabah dınledım dıye. Zaten doktorumun tarzı nedenıyle devam etmeyecektım kızımda doktorum yuzundden streslı bır hamılelık gecırdım. Yenı doktor randevum var yarın
Yeme durumum cok fazla, midem bulana bulana, tiksine tiksine yiyorum. Yedikten sonra agzimda berbat bi tat kaliyor ama acliga dayanamiyorum. Simdiye kadar hic kusmadim ama zorlarsam olacak gibi..Kızlar ozellikle sabahları kalktığımda aşırı aclik oluyor midem kaziniyir resmen
Gece kac kere açlıktan uyandm ki aksam yemegimi yemistim
Sizlerde yeme durumları nasıl
Kendimi tutuyorum resmen
boyle gidersek 100 kiloyla gireriz dogumaYeme durumum cok fazla, midem bulana bulana, tiksine tiksine yiyorum. Yedikten sonra agzimda berbat bi tat kaliyor ama acliga dayanamiyorum. Simdiye kadar hic kusmadim ama zorlarsam olacak gibi..
Yok ben gercekten hic paketli gida cola fln tuketmiyorum. Icim yanarsa bir yudum icerim o ayri ama Normalde de sevmem. Meyve cok yiyorum Karpuz, erik fln. Bir de normalde glutensiz ekmek yerdim ama simdi.beyaz ekmek cok tuketir oldum. Onu kismam lazim. Ben de normal kilomun cok ustunde hamile kaldim. Pandemide 12 kilo aldimboyle gidersek 100 kiloyla gireriz doguma
Allah korusun
İyiki biraz zayıflamışım yoksa 100 u gecmek garantiydi ama dikkat etmemiz lazım
Paketli seylerde. Uzak durmaya çalışıyorum
Birbirimize destek olalim bu konuda yoksa dogum sonrasi birde lohusalık cok üzülüyor insan
Allah kolaylık versin canım. Bizim doğum tarihimiz aynı son adet 11 Nisan benimAminnn tek isteğimiz bu rabbimden. Hayırlı sağlıklı bebişler . Benim bide şimdi taşınma telaşesi var oturdum bir yandan topluyom bir yandan burda geziniyorum
Bakalım ne zaman doğuracaz oğlum 42 ye kadar gitmişti buda öyle olursa oğlak hayalim suya düşerAllah kolaylık versin canım. Bizim doğum tarihimiz aynı son adet 11 Nisan benim
Pandemi doneminde kendime yaptığım en buyuk iyilik 20 kilo vermek olduYok ben gercekten hic paketli gida cola fln tuketmiyorum. Icim yanarsa bir yudum icerim o ayri ama Normalde de sevmem. Meyve cok yiyorum Karpuz, erik fln. Bir de normalde glutensiz ekmek yerdim ama simdi.beyaz ekmek cok tuketir oldum. Onu kismam lazim. Ben de normal kilomun cok ustunde hamile kaldim. Pandemide 12 kilo aldim
Sağlıklı doğsunlar inşallah burçları önemli değilBakalım ne zaman doğuracaz oğlum 42 ye kadar gitmişti buda öyle olursa oğlak hayalim suya düşer
Bence tam 7+1 da gidebilirsiniz. kesenin gördüğünüzdeki boyuna göre bebek olmuşmuştur kalp atışları da belli olur diye düşünüyorum. Tabi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler Garanti olsun diyosanız da bir hafta sonraMerhabalar bugün ,6+6 olduk 5+6 da keseyi gördüm şükür 1.14 cm di daha şehir değiştirdiğim için daha kalp atışı duymak için doktor bulamadım ne zaman gitmem gerek karından net duyulması için ?
Bende de aynı şey geçerli maalesef dün gün boyu geğirme hissiyle yaşadım çok zorduKızlar birkaç haftadır yediğim her şeyin tadı bir süre sonra ağzıma geliyor. Son birkaç gündür de arttı. Öğlen ne yediysem şu an hepsinin tadı ağzımda Bir de çok sık geğirme hissi geliyor. Reflü mü oluyor bu ? Ne yapılabilir tecrübesi olan var mı acaba?
ben de öyleyim ya sabah resmen acıkmama uyanıyorum. günlerce aç kalmışım açlıktan bayılacakmışım gibi hissediyorum. ama iştahım da o kadar açık değil.Kızlar ozellikle sabahları kalktığımda aşırı aclik oluyor midem kaziniyir resmen
Kendimi tutuyorum resmen
Şuan da en büyük savaşı iştahıma karşı veriyorum diyim anlayın:)...Sabah gözüm dönmüş gibi kalkıyorum buzdolabına kadar yol çöl de yürürmüşçesine ızdırap şeklinde geçiyor Şaka bir yana ben çook kilo alıcam gibi duruyor bu sefer kızımı dogurduktan sonra emzirme ile cok kısa sürede eskı halımden daha zayıf hale dönmüştüm ona güvenerek devam artık Allah kerimKızlar ozellikle sabahları kalktığımda aşırı aclik oluyor midem kaziniyir resmen
Kendimi tutuyorum resmen