• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Amin amin. 🥰🥰Ben bi kere gittim daha iki hafta sonra gel dedi. Bu dan sonra da bir sorun yoksa auda bir çağırır diye düşünüyorum. Genelde öyle oluyor ☺️
İnşaAllah bulantılarında hafifler canım erik cacık soğuk süt denesen birde ceviz ye bol bol 😊

Günaydın 😊
Hangi şehirdesiniz? Ben de yaptırmayı düşünüyorum yaşımdan dolayı, henüz araştırma yapmadım.

İstanbuldayim Genoks ve Eurofins ten fiyat bilgisi aldım ama bu laboratuvarların diğer illerde de temsilcileri oluyor.
Ben yanlis mi biliuorum. Ankarq'da tek birnyer yapmiyor mu fetal DNA? Acikcasi hic arastirmadim, doktorum.nereyi soyleyecek sormadimda. Kqfamda Tek ter olarak kodlamisim ama deg demek ki, Genoks diye biyer duydum arkadasimdan

Şöyle ki 70 parametreli olan testi Ankara ( Genoks)
84 parametreli testi Çin (Genoks)
Eurofins İtalya
Natera diye bir paket Amerika'da çalışıyormuş :)
Yani demek istediğim her genetik test yapıyoruz diyen yerde yaptırmamak gerekiyor :) :)

Kusmadan da ilaç vermiyormuş doktor galiba:KK43: ben bugün kusmaya başladım. Hiç tadım yok böyle. Tabi buna da şükür asla şikayet anlamında yazmıyorum amacım tavsiye almak☺️
İnsan sürekli hasta gibi hissedince bu durumu geçirmek istiyor çok normal canım. İlk gebeliğimde yatakta kolonya koklayıp sızıyordum başka türlü uyanık kaldığımda sürekli istifra 😁 2 ay sadece ceviz yediğimi birinin önerisiyle bulantıya iyi geldiğini söylediği için kola içtiğimi bir kere patates haşlama yediğimi hatırlıyorum birde ıspanak yemeği çekmişti canım onu yedim başka kahvaltı vs. yoktu 6 kg vermiştim 😂

İnşaAllah düşük değildir canım

Günaydın canım çok şükür iyiyim sen nasılsın 😊

En kısa sürede git canım

Hoşgeldin inşaAllah sağ salim alalım kucaklarımıza 😊

Benimde en çok kendime nazarım değer herkese söylerim iyi birşey olduğunda 😀

Elhamdülillah iyiyiz sen nasılsın 😊

Evet pek tercih edilen isimler değil 😀

Bir yerden sonra bıraktım canım bir müsait zamanda devam ederim inşaAllah 😊😊
İyiyim çok şükür canım 😊
Ben dün çiğ soğan yiyeyerek nasıl bı hata yaptım anlatamam hiç düşünemedim bu benim midemi mahfeder oturdum bir güzel yedim gece 3 4 e kadar midem dışına çıktı benimde artmaya başladı ilk zamanlar arada tepiyordu geçiyordu şimdi pek geçmiyor 😔😔
Aman dikkat et ya . Yediklerimiz içtiklerimiz çok önemli
selam canım sen aralık annelerinde var mıydın 2016 da
Evet canım vardım

Merhaba kızlar ben kürtaj sonrası adet olmadan hamile kaldım o yüzden zaten çok endişeliyim 28 Mayısta kese 6.4 mm idi bugün 13.62 mm. Belki kalbini duyabiliriz diye gittik. Zaten duyamamaktan çok korkuyordum. Tutunmuş ama kalbini dinlemek için erken dedi.20 mm olduğunda duyuluyor en erken kalbi için dedi. Bende bunu okumuştum ama kese tahmin ettiğimden az büyümüş günde 1-2 mm büyüdüğü yazıyordu.Hesaplamama göre en küçük 17 mm olması lazımdı.Ben mi takıntı yapıyorum normal mi ? 6. haftada kalbini duymayan var mı benim gibi

Merhaba kızlar ben kürtaj sonrası adet olmadan hamile kaldım o yüzden zaten çok endişeliyim 28 Mayısta kese 6.4 mm idi bugün 13.62 mm. Belki kalbini duyabiliriz diye gittik. Zaten duyamamaktan çok korkuyordum. Tutunmuş ama kalbini dinlemek için erken dedi.20 mm olduğunda duyuluyor en erken kalbi için dedi. Bende bunu okumuştum ama kese tahmin ettiğimden az büyümüş günde 1-2 mm büyüdüğü yazıyordu.Hesaplamama göre en küçük 17 mm olması lazımdı.Ben mi takıntı yapıyorum normal mi ? 6. haftada kalbini duymayan var mı benim gibi
Canım ben 6 cı haftanın başında daha kese yeni göründü . Ne zman hamile kaldığına bağlı bence . Üzme kendini .

Birdeee Folik asit kullanmayan varmı kızlar sadece besinlerden karşılayan :)
🙋🏻‍♀️ Ben. Hiçbir ilaç kullanmıyorum ☺️ Değerlerime baktırdım çok iyi çıktı normalde b12 hep düşük olurdu mesela bu sefer çok çok iyidi mutlu oldum kan için pekmez içiyorum 😊.

Ankaradayım canım gittiğim acıl devlet hastanesiydı. Ozel doktorum recaı papuccu centrum klinik ama artık orda devam etmeyecegıö. Hacettepe de baska bır prof buldum orada devam edecegım ınsallah
En güzeli Hacettepe canım

Bende duymadım 6. Haftada canım geç döllenme olabiliyor endişlenme güzel düşün bizde dua edelim senin için 🥰

🙋🏻‍♀️ Ben. Hiçbir ilaç kullanmıyorum ☺️ Değerlerime baktırdım çok iyi çıktı normalde b12 hep düşük olurdu mesela bu sefer çok çok iyidi mutlu oldum kan için pekmez içiyorum 😊.
MaşaAllah harika 🥰 canım instagramda Yağmur ibiç var biliyormusun onu ?

Canım ben 6 cı haftanın başında daha kese yeni göründü . Ne zman hamile kaldığına bağlı bence . Üzme kendini .
Teşekkür ederim canım. Hepimiz sağlıklı bi gebelik geçiririz inşallah 🙏 Diğer gebeliğimde tam bu günlerde kalbi durmuştu o yüzden bu günlerde çok korkuyorum

Merhaba sevgili herkes
Yeni katıldım. 8+4 teyim . Mesajlara şöyle bir göz gezdirebildim çok sayfa var😂.Biraz önce yaptigim güzelim kahvalti tahmin edebileceginiz bir son yaşadi. Ben de uzanıp dinlenirken size selam vermek istedim.Allah isteyen herkese nasip etsin Bizleri de sağlıkla kavuştursun.

MaşaAllah harika 🥰 canım instagramda Yağmur ibiç var biliyormusun onu ?
Evet ☺️ Yağmur İbiç olsun başka takip ettiklerim olsun kendi tecrübelerim olsun. Çok araştırıyorum 3 yıldır. Netim yani. Aidin Salih ne diyorsa o. Mesela 6. Haftada kalp atışını duymam doktorda boş gebelik vs derde morelimi bozar diye daha doktora bile gitmedim. Yada verilen folik asit olsun vitaminler olsun ilk gebeliğimde mide bulantısı yaptı diye kullanmadım. Ki o haplardan alınan vitaminler besinden alınan vitamin kadar etkili değil. Hapı içicem midem bulanıcak eee besin alamicam 😅😅. Gerçekten her 10 gebelikten yedisi neden tehlikeli geçiyor insan düşüncelere dalıyor. Ama tabi herkesin fikrine saygım var ASLA kimseye karışmam bana karışılmasınıda istemem. İknada olmam tıpkı karşımdakilerinde ikna olmiyacağını düşündüğüm gibi 🥰

Merhaba sevgili herkes
Yeni katıldım. 8+4 teyim . Mesajlara şöyle bir göz gezdirebildim çok sayfa var😂.Biraz önce yaptigim güzelim kahvalti tahmin edebileceginiz bir son yaşadi. Ben de uzanıp dinlenirken size selam vermek istedim.Allah isteyen herkese nasip etsin Bizleri de sağlıkla kavuştursun.
Hoşgeldin canım. Duanada kocaman bir AMİN 🥰🤲🏻

Back