• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yenihayat25 Yenihayat25 ne yaptın canım? Döndünüz mü eve? Herşey yolundadır inşallah?
Olmadı canım yine mol gebelikmis 8.defa benim yumurtalarimda genetik sorundan dolayı kaynaklanıyor galiba Dr da öyle söyledi yarın universite de alincak pataloji genetik tahliller yapilcak kese ve bebeğe dair birşey yok vezikul taneleri ve kan toplamış rahim Dr artık sen hamile kalma dedi olmuyor çünkü hepinizin bebeğini rabbim sizlere bağışlasın sağlıklı kucağımıza alirsiniz inşallah

Olmadı canım yine mol gebelikmis 8.defa benim yumurtalarimda genetik sorundan dolayı kaynaklanıyor galiba Dr da öyle söyledi yarın universite de alincak pataloji genetik tahliller yapilcak kese ve bebeğe dair birşey yok vezikul taneleri ve kan toplamış rahim Dr artık sen hamile kalma dedi olmuyor çünkü hepinizin bebeğini rabbim sizlere bağışlasın sağlıklı kucağımıza alirsiniz inşallah
Çok zor bir durum sizinle beraber üzüldüm inanın ki...Allah tekrarını yaşatmasın...Şimdi kederliyken çok keskin şeyler düşünmeyin bir raporlarınız gelsin sonuçlar ortaya çıksın farklı bir yol haritasıyla sizde kendinizi hazır hissedeceğiniz zaman yeniden niyetlenirsiniz Allahın izniyle...Kendi acınız varken bizim için böyle güzel dualar yazabiliyorsunuz Rabbimde eminim mükafatını verecektir size....

Canım çok geçmiş olsun. Allah en güzelini bilir vardır bir hikmeti. Süreç bitsin gerekli tahliller ve tedavilerle eminim olacak tekrar. Bizlere dua ediyosun bu durumda kalbinin ne kadar güzel olduğunu anlıyorum. En güzel zamanda en güzeli olsun inşaallah.

Kızlar size bisey sorucam kanamanız oldugunda sadece iç çamaşırınıza mı gelmis oluyor yoksa silindiğinizde mutlaka peçeteye geliyomu?

Çok üzüldüm canım ya ama arkdşların da dediği gibi biraz daha çaba gerekiyo demek ki üniversite hastanelerinde genetiklerde daha ciddi araştırmalar yapılabilir mi acaba

Canım hiç üzülme Allah'ıma dua ediyorum senin için bir araştırılsın neden olduğu bulunsun eminim ki tedawisi de vardır rabbim kucağını boş bırakmasın insallah en kısa sürede sağlıkla bir bebiş dünyaya getirirsin burdaki bütün hamileler eminim şuan snn için dua ediyorlardır birimizden birinin duasi kabul olur inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun

Cok cok üzüldüm canım ne desem de su an senin üzüntünü paylasmaya yetmeyecek biliyorum. Senin guzel kalbini seni tanımadan hissettim. Allah büyüktür insallah hayırlı bir kapı acar. Normal yolla sıkıntı çıkacaksa bile bir tedaviyle, belki tüp bebekle vs bu durumu engellemeye yonelik birseyler yapılarak bir çözümü bulunur insallah 😔

Bende de yeme durumu aşırı bir yandan çıkarıyorum bir yandan yiyorum.Cok şükür birseyden iğrenmedimde🙃 Boy da yok bakalim ne olacak

Canım ben kullanıyorum bugun sorduum 12. Haftaya kadar kullanılacakmıs ustelık kan sulandırıcı da vuruyorum yer kalmıyor malesef karnım agrıyor ya

Ben 3 dr a sordum calısma yok yeterı kadar 12. Haftaua kadart zaten asla yok dedıler benım de ası hakkım var ama yapyırmayacagım
Ben de zorlanıyorum küçük hap yutuyorum ama büyük zor ee folik asit almıyor musun
Folik asit alıyorum dil altında eriyen folik asitim var, osende.

Ben ilk dozumu sanırım daha 10 günlük gebeyken olmuş bulundum.Henüz organ gelişimi başlamadığındam bir risk görmediler ama ikinci doz için 12.haftanın dolmasını bekleyeceğiz...Gebelerde covid tehlıkelı seyredıyor o yuzden bircok doktordan fıkır aldık olmamız yönünde fikir beyan ettiler
Benim doktorum hamileler üzerinde yapılmış çalışmalar yeterli değil o yüzden önermiyorum aşı olma dedi

Çok geçmiş olsun. İnşallah bundan sonra uygun tedaviyle bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Kızlar günaydın mide bulantılarım gittikçe artıyor. Uykum bölündüğünde bir daha uyuyamıyorum bulantıdan. Düzen falan kalmadı bende:KK43: kaçıncı haftada geçiyor bu tecrübeli arkadaşlar bi söyleyin gün sayayım ya:KK43:
Benim hala artıyor, 5. Haftada başladı 8+5 haftalık olduk daha azalma yok aksine artıyo, gece 2 buçukta midemin bulantısına uyandım 4 te ancak uyuyabildim, ayrıca çalışıyorum, dışardan yemek yemek kabus simit flan idare ediyorum, evde 7 yaşında oğlum okudan aç geliyor artıl bazen hazır bazen babası bişeyler yapıyor yiyorlar, çok zorlanıyorum, bi arkadaş 11. Haftada hafiflediğini yazmış, inşallah azalır biran önce 😔

Ben folbiol kullanıyorm cnm en yüksek doz onda diye
Kan degeriniz aşırı dusuk degilse folbiol dozu cok yuksek gelebilir. Yuksek doz folik asit önerilmiyor. Genelde 400 en cok 1000 mikrograma kadar oneriliyor, folbiolde 5 mg yani 5000 mikrogram var. Ama kan degeriniz cok dusuk diye doktor verdiyse bilemiyorum tabi

Kızlar birkaç haftadır yediğim her şeyin tadı bir süre sonra ağzıma geliyor. Son birkaç gündür de arttı. Öğlen ne yediysem şu an hepsinin tadı ağzımda :KK43: Bir de çok sık geğirme hissi geliyor. Reflü mü oluyor bu ? Ne yapılabilir tecrübesi olan var mı acaba?
Yok cnm ya reflu fln degildir iste mideler tuhaf bu ara ben de oyleyim hersey dizliyo bogazima.

Merhabalar bugün ,6+6 olduk 5+6 da keseyi gördüm şükür 1.14 cm di daha şehir değiştirdiğim için daha kalp atışı duymak için doktor bulamadım ne zaman gitmem gerek karından net duyulması için ?
Merhaba bende 6+5 olmuştum kanama nedeni ile dün acile gittim.karından bakıldı 6+4 olarak hesapladılar kalp atışını da bebeğide gördük. Darısı size olsun inşallah 🤲

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum, Rabbimin hazinesi çok büyük, İnşallah senin için hayat güzel hediyeler hazırlıyordur 🤲🏻

Kızlar size bisey sorucam kanamanız oldugunda sadece iç çamaşırınıza mı gelmis oluyor yoksa silindiğinizde mutlaka peçeteye geliyomu?
Benim 1 haftadır kahverengi akıntı şeklinde ilk başlarda silince sadece peceteye geliyordu.Daha sonra az az iç çamaşırımıda batırmaya başladı.arada kahverengi den kırmızı yada dönüyordu.Dün Dr kesenin etrafında kanama alanı var dedi bol su iç ağır iş yapma dinlen dedi .progestan fitil verdi birde

Back