• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bebelerinizin konuşma durumu nasıl ? Kaç kelime anlıyor ve kaç kelime kullanıyor? 2 kelimelik cümlelere başladı mı?
Benimki de dört kelime yanyana söyleyebiliyor bayağı konuşması anlaşılır ve düzgün. Ama sakın üzme kıyas yapma çünkü her çocuk farklı benim büyüğüm geç konuştu bu erken önden gidiyor konuşma olarak

Benimki de dört kelime yanyana söyleyebiliyor bayağı konuşması anlaşılır ve düzgün. Ama sakın üzme kıyas yapma çünkü her çocuk farklı benim büyüğüm geç konuştu bu erken önden gidiyor konuşma olarak
Dört kelime yan yana dediğiniz nasıl oluyor mesela benim oğlumda anne buraya gel anne su ver diyor ama bazı harfleri anlaşılır değil herkesin ismini söylüyor bu ara

Dört kelime yan yana dediğiniz nasıl oluyor mesela benim oğlumda anne buraya gel anne su ver diyor ama bazı harfleri anlaşılır değil herkesin ismini söylüyor bu ara
Mesela anne ablam bana su vermiyor anne kediyi sevdim ablam korktu diye biliyor örnek bunlar cümle kuruyor yani.

Mesela anne ablam bana su vermiyor anne kediyi sevdim ablam korktu diye biliyor örnek bunlar cümle kuruyor yani.
Daha bu şekil sohbet edermiş gibi konuşmadık oğlumla kelimeleri yan yana anlamlı getiriyor ama tam bir cümle gibide degil ya da söylemek de istemiyor olabilir çünkü kelime sayısı fazla bir yaştan beri herşeyi rahat söylüyor

Anneler 31 aylık erkek bebekte hırçınlık öfke krizleri kendine zarar verme yere atma kendine vurma oyuncaklarını paylaşmama var pedogoga gittim ama bir çözüm bulamadım pedagog 2 yaş sendromu dedi ekran vermeyin düzelir dedi ama bu kadarı fazla zapt olmuyor çocuklara oyuncak atıyor balkondan herşeyi atıyor :(

İyi akşamlar arkadaşım.

Yavrular nasıl?
Bezi bıraktı mı?
İyi günler cnm.

Çok şükür iyiyiz biz okullar tatil oldu abla ile gün içerisinde vakit geçiriyorlar bol bol
Biz daha bırakmadık bezi benim en korktuğum şey bez kızımda çok çektim çünkü acele etmek istemiyorum o yüzden siz biraktiniz mi
Daha bu şekil sohbet edermiş gibi konuşmadık oğlumla kelimeleri yan yana anlamlı getiriyor ama tam bir cümle gibide degil ya da söylemek de istemiyor olabilir çünkü kelime sayısı fazla bir yaştan beri herşeyi rahat söylüyor
Benim oğlum da da kelime sayısı fazla ama işte her bebek aynı değil bnmkinin dil gelişimi hep öndeydi öyle de devam ediyor

İyi günler cnm.

Çok şükür iyiyiz biz okullar tatil oldu abla ile gün içerisinde vakit geçiriyorlar bol bol
Biz daha bırakmadık bezi benim en korktuğum şey bez kızımda çok çektim çünkü acele etmek istemiyorum o yüzden siz biraktiniz mi

Benim oğlum da da kelime sayısı fazla ama işte her bebek aynı değil bnmkinin dil gelişimi hep öndeydi öyle de devam ediyor
Yoook yok bizimki de bezli.

Ben de çok korkuyorum.

Yoook yok bizimki de bezli.

Ben de çok korkuyorum.
Biz 31 aylık 2 ay önce bezi bıraktık ama hala etrafa kacırmalar devam ediyor oturarak yapmak istemiyor kakasını ayakta yapmak istiyor gittim özel tuvalet aldım ona oturmadı normal alaturka tuvalete gidiyor oturarak yapmayı sanırım ögretemiycem çok inatcı bir çocuk bir de :(

Biz 31 aylık 2 ay önce bezi bıraktık ama hala etrafa kacırmalar devam ediyor oturarak yapmak istemiyor kakasını ayakta yapmak istiyor gittim özel tuvalet aldım ona oturmadı normal alaturka tuvalete gidiyor oturarak yapmayı sanırım ögretemiycem çok inatcı bir çocuk bir de :KK43:
Üzülme arkadaşım bu tuvalet işi kolay değil. Aylarca kaçırmalar sürebiliyormuş.

Allahım yardımcımız olsun inşallah.

Back