2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bence o yumurta falan değil bebek kesenin içinde yumurta niye olsun ya hu? ümraniyedeki atlas hastanesi mi bu canım ?

Maşallah sizinki de geç döllenme olabilir
Bize verilen doğum tarihleri de net değil daha aslında
Yani ilk kızımda o şekilde olmuştu
Birkaç güne sizde görürsünüz
Ben yüksek riskli gebelik yaşayacağım için vajinal bakıldı
Ondan bu kadar net cevap alabildik
Sağlıkla kucağımıza aldığımız günler nasip olur inşallah

Bana da Vajinal bakıldı kanamam olduktan sonra bakmak istedi kesenin şekli hiç bozulmamış gayet iyi dedi ama kese küçük henüz dedi. Doktorlar beni deli etti ya

Bana da Vajinal bakıldı kanamam olduktan sonra bakmak istedi kesenin şekli hiç bozulmamış gayet iyi dedi ama kese küçük henüz dedi. Doktorlar beni deli etti ya
Dr.lar garantici oldukları için öyle konuşup bizleri daha çok strese sokuyorlar
Ama max 1 hafta içinde görmüş olursunuz inşallah

ilk randevumu devletten aldım canım ümraniye eğitim araştırma ama sonrası için hisar a gitmeyi düşünüyorum nasipse dr umut tiryaki özyurt baya olumlu şeyler duydum hakkında

Yaa ben de bakınıyorum ama henüz kimseye ikna olmadım
Kontrölün ne zaman muayene ücreti nedir?

umut hanıma henüz randevu almadım canım 85 yada 85 liraydı muayene ücreti. atlas ne kadar?

muayene ücreti iyiymiş. Erdeme gittim 2 defa Fatoş Özlem hanım çok iyi bir doktor onun muayenesi 100 lira. Atlatın 50 ama aciline gitmiştim Pazar günü doktor yok diye oraya gittim kanamam vardı hiiiiç memnun değilim
Bu arada ben devlete gittim Haşimatom vardı hamile kalır kalmaz gel demişlerdi gittim 7 tüp kan ve idrar aldılar sonucu pazartesi çıkıcak

ya arkadaşıma bir sürü testler yapmışlar 7 tüp kan almışlar banada aç git dedi o yzden sorayım dedim bide randevum 11.50 de nasıl dayanacaksam
Benden toxoplazmalar da dahil 3 tüp kan alındı
Tüm testlerim bitti
7 tüp alıyolarsa büyük değildir muhtemelen
Bide mesela işk kızımda beni direkt folik asite başlatmışlardı
Şimdi değerime baktılar ve 2-3 günde 1 tane alsan yeter dediler
5 yılda bir sürü şey değişmiş hamilelik takibinde
Her dr. Ve hastanenin proseduru çok farklı olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…