2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim de planlı değildi bende pcos hastasıyım çok şaşırdım. Adetlerim düzenliydi kilomda düşüktü ama bana istediğimde hep tedavim olmam gerekiyormuş gibi geliyordu
yıllarca bana da oyle dediler canımm... bende aynı senın gibiydim. ilk gebeliğimden once sadece yumurta takibi yaptırmıştım. ve o ay gebe kaldım..... bu gebeliğim tamamen dikkatsızlık eseri :):):)

Bebegi gordun mu 4 5 haftada masallah valla biz keseyi goremedik daha

Yani bebeği nokta şeklinde gördük.Kese dolu dedi dr. çok şükür Ama benim beta hcg değerim yüksek çıktı hatta çoğul gebelik sanıldı ilk bakıldığında,belkide o yüzden bu haftada görebildik
Adet tarihine göre 6.haftadayız ama geç döllenme olmuş

Nasıldı beta hcg degerleriniz? Hayırlı olsun bu arada,sağlıkla kucağınıza alın

Oyle mi beta hcg niz kac cikti

Sat 21 şubat.
Bu ay soğan kuru yaptım, ara kanama yaşıyorum diye. O yüzden umutluyum. 1 kızım var. Ara vermeden ikinciyi nasip eder inşallah rabbim.
Kizima oldugu gibi kasım annesi olurum inşallah

Kizlar bugun ovulasyonun 10. Gunu dayanamadim kalktim erken gebelik testi yaptim sabahin 5:30 unda ve telefonn isiginda gozuken cok silik bir cizgi gordum bugun test yaptircam ama saglik ocaginda yapilan test e-nabizda ne zaman cikar bilgisi olan var mi ?

Benim doktorum da Ahmet yilmaz 2 oglumu da onda yaptim cok memnunumdum ben simdi de spiralimi cikartti bekliyorum 18 ini

Akşam üzeri çıkar,hayırlı olsun

Kusmak sıkıntı değik hoşuma gidiyo bile 8 yıl beklemişim. Ama ben de senin gibi kaptırmaktan korkuyorum ya yoksa diye. Kalp atışını duymayana kadar rahatlamam ben de

Maşallah ya 4 buçuk haftada keseyi bile zorla görürler içini nasıl gördünüz o doktor nerde ben de gitmek istiyorum

Maşallah ya 4 buçuk haftada keseyi bile zorla görürler içini nasıl gördünüz o doktor nerde ben de gitmek istiyorum
Bebeğin kese içinde olduğunu vajinal ultrasonla gördük
Normalde 6.haftadayız ama bebek gelişimi geç döllenmeden 4,5 haftalık gözüküyor
P.tesi beta hcg değerim 8000küsurdu
B.düzü Medilife'ta gördük ilk kızımda da öyle olmuştu

Maşallah ya ultrason kağıdınız varsa bizimle paylaşır mısınız merak ettim

Maşalöah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…