• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
D
Benim 4 martta 554 tü. Şuan tahmini 16000 lerde olması gerekiyor. İki günde bir sayının iki kat arttığını hesapla değerin >10000 binden büyüktür diyor yani daha büyük bir sonuçta çıkmış olabilir
beta hep 2 günde 2 kat artmıyor canım 1200lere ulaştıktan sonra 4 günde bir 2 kat artıyor 6000lere gelince bir haftada 2 kat artıyor

beta hep 2 günde 2 kat artmıyor canım 1200lere ulaştıktan sonra 4 günde bir 2 kat artıyor 6000lere gelince bir haftada 2 kat artıyor
Bence öyle değil,bi önceki gebeligimde 698 den 1735e,2gün sonra 3572 ye,2gun sonra da 8000e çıkmıştı

Söylerdi herhalde genelde 7 haftada belli oluyor diyorlar ama bakalım ben kızında gittim dr a gitsem o bana kesin söyler onun cihazı beta 100 ken görmüştü kesenin yerini bende ama çok artırmış fiyatlari biraz ilerlesin öyle başlarım dedim 12 hafta filan😊
Tabi mantikli hangi hastaneye gidiyorsunuz siz cok mu yuksek fiyatlar

Tabi mantikli hangi hastaneye gidiyorsunuz siz cok mu yuksek fiyatlar
Şimdilik eltim devlette kadın dogum hastanesinde çalışıyor bende oraya gidiyordum ama dayanamadım yine kızımda gittiğim dr a aldim ahmet yilmaz diye bir dr cmt gününe randevu verdi çok yüksek değil 200 ama ayda 2 defadan fazla cagiracak o zaman ayda 400 de kasıyor 🤣🤣🤣

:KK49::KK49::KK49::KK49:kesesini gören var mı aramızdda kızlar??? benimde dün 320lerdeydi. haftaya mı gitsem diyorum??? bi de sat ı 10 şubat olan var mı :KK49::KK49:

:KK49::KK49::KK49::KK49:kesesini gören var mı aramızdda kızlar??? benimde dün 320lerdeydi. haftaya mı gitsem diyorum??? bi de sat ı 10 şubat olan var mı :KK49::KK49:
sat 11 subat canim cok yakiniz ben 21inde gidecegim doktora 😊

:anneadayı:
ayyy cok sevindimmm :anneadayı:benim planllı bi gebelik değildi beni çok şaşırttı.. pcos hastasıyım ve ikinci gebeliğim... yaaa senin beta değerlerin ne canm???
benimki planliydi 2. Denememizde nasip etti rabbim cok sukur aratmadi 🙏 betam 6 martta 43 9 martta 315di canim

:anneadayı:
ayyy cok sevindimmm :anneadayı:benim planllı bi gebelik değildi beni çok şaşırttı.. pcos hastasıyım ve ikinci gebeliğim... yaaa senin beta değerlerin ne canm???
Benim de planlı değildi bende pcos hastasıyım çok şaşırdım. Adetlerim düzenliydi kilomda düşüktü ama bana istediğimde hep tedavim olmam gerekiyormuş gibi geliyordu

Kusmaya başladım 2 gündür sabahları can çekişiyorum sadece su kusuyorum. Progestan mı yapıyo yoksa hamilelik ilerlediği için mi?

iyi aksamlar arkadaşlar dün kontrolüm vardi 5+ 3 rahimde kalinlasma baslamis fakat keseyo goremedik 2hafta sonra gel dedi canimm cok sıkıldı kacinci haftada keseyi gordunuz

Şimdilik eltim devlette kadın dogum hastanesinde çalışıyor bende oraya gidiyordum ama dayanamadım yine kızımda gittiğim dr a aldim ahmet yilmaz diye bir dr cmt gününe randevu verdi çok yüksek değil 200 ama ayda 2 defadan fazla cagiracak o zaman ayda 400 de kasıyor 🤣🤣🤣
Ozel muayenehane mi bu ? Bende medipol e gidiorum 170 lira muayene ucreti ama 1 hafta 10 gun sonra cagirdigi zaman kontrole girdigi icin skntı olmuyor.tabi birde tahliller cikacak basimiza oglumda ilk tahliller icin 1070 lira gibi bir rakam cikartmislardi disardan 250 lira gibi bir rakama yaptirmistim

iyi aksamlar arkadaşlar dün kontrolüm vardi 5+ 3 rahimde kalinlasma baslamis fakat keseyo goremedik 2hafta sonra gel dedi canimm cok sıkıldı kacinci haftada keseyi gordunuz
5+3 te kese gorunur aslinda ama senin son adett tarihine gore 5+3 tur. Muhtemelen bebek daha kucuktur ondan

Merhaba,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Benim ağustosta bir düşüğüm oldu da yazmaya korkuyorum saçma ama işte sanki kaptırma çok kendini diyor içimden bir ses. Her yazılanı takipteyim oysaki.Kalp atışlarını duymadan rahatlıyamıycam sanırım.
Berf0o0o Berf0o0o canım kusmaların başlaması gayet normal. Progestanla ilgisi yoktur, kızımda bende 6.7. haftalarda kusmaya başlamıştım. Hatta o kadar zor geçiyordu ki sabahlar doktordan ilaç bile istemiştim ama yine de çok işe yaramamıştı. İnş kısa dönemde geçip gider, bazılarında kusma uzun sürüyor bazılarında kısa

Back