• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimde 26 ocak sat ama hicbirsey goremedim daha 😀 baya gec dollenmis benimki heralde

Günümüz aynıı😍 Amaaaaan ben de görmüş sayılmam her biri ayrı söyledi daha minik bizim kuzular hem biraz nazlılardır😂

Kizlar sali guni kanda baktirmistim ama gittigim yerdeki ebe tekrar bakmaya gerek yok kana pozitif dedi beta 117.4 cikmisti yarin kadin doguma gitsem cok mu erken olur daha mi gec gitsem
Ben bir hafta sonra gittim 5 bin kusur olmasina ragmen birsey gorunmedi senin yerinde olsam kanamam yoksa 2 hafta sonra giderim

Evet baya nazlilar cidden 😂 şoyle 1 bucuk 2 aylikken hamile oldugunu ogrenenlerin hastasiyim ne guzel bekleme yok direk bebek ortada 😀

vallah doğru keşke bizde geç öğrenseydik kalp atışını duyana kadar rahatlamicam yoksa. Kilo aldım ben son 2 ayda 5 kilo aldım troidimle alakalı acaba karnım yağlandığı için mi göremedi

Ben bir hafta sonra gittim 5 bin kusur olmasina ragmen birsey gorunmedi senin yerinde olsam kanamam yoksa 2 hafta sonra giderim
Senin baya yuksekmis ve gorulmediyse benim hic gorunmez:) cok sukur kanamam yok canim iki hafta sonra ya aldim insallah o zamana gorurum

keske arkadaslar bende gec gitseydim doktora ya 5+3te gorunmedi kese keske 8. haftayi bekleseydim belkide kalp atisiyla beraber gorurdum simdi stres icerisindeyim cok stresli ve gerginim goremedigim icin cok cnm sıkılmış

vallah doğru keşke bizde geç öğrenseydik kalp atışını duyana kadar rahatlamicam yoksa. Kilo aldım ben son 2 ayda 5 kilo aldım troidimle alakalı acaba karnım yağlandığı için mi göremedi

tiroid ilacı ne kullanıyorsunuz, benim de var 75 mg lık kullanıyorum. doğum doktorum gitmene gerek yok dedi, değerlerim iyi çıkmıştı.

keske arkadaslar bende gec gitseydim doktora ya 5+3te gorunmedi kese keske 8. haftayi bekleseydim belkide kalp atisiyla beraber gorurdum simdi stres icerisindeyim cok stresli ve gerginim goremedigim icin cok cnm sıkılmış
aynen ben sabırsız da az geç gideydim

kızlar çin takvimine bakan var mı?
sat 28 ocak , hamile kalınan ay şubat mı yazıcaz sonucu görmek için.

canım karından mı bakıldı vajinal mi ?

tiroid ilacı ne kullanıyorsunuz, benim de var 75 mg lık kullanıyorum. doğum doktorum gitmene gerek yok dedi, değerlerim iyi çıkmıştı.

Haşimatoymuşum Takipteydik doktor hiç ilaç vermedi ama sürekli 3 ayda bir kontröle gidiyodum. Kan verdim bir hafta önce sonucum çıksın bakalım ne vercek bana

Cok kilolu degilsen o 5 kilo almayla olacak is degil bence bebekle alakalidir kucuk oldugu icin gorunuyordur

Back