- 10 Temmuz 2015
- 87
- 81
- 38
benimki planliydi 2. Denememizde nasip etti rabbim cok sukur aratmadi betam 6 martta 43 9 martta 315di canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki planliydi 2. Denememizde nasip etti rabbim cok sukur aratmadi betam 6 martta 43 9 martta 315di canim
yıllarca bana da oyle dediler canımm... bende aynı senın gibiydim. ilk gebeliğimden once sadece yumurta takibi yaptırmıştım. ve o ay gebe kaldım..... bu gebeliğim tamamen dikkatsızlık eseri :):):)Benim de planlı değildi bende pcos hastasıyım çok şaşırdım. Adetlerim düzenliydi kilomda düşüktü ama bana istediğimde hep tedavim olmam gerekiyormuş gibi geliyordu
Bebegi gordun mu 4 5 haftada masallah valla biz keseyi goremedik dahaHerkese merhaba
C.tesi günü hamile olduğumu öğrendim ☺
Planlı olarak oldu ve kısmetse 2.çocuğumuz olacak
Son adet tarihim 3 şubat
Bebişim ise 4,5 haftalık bugün keseyi ve kendisini gördük
Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun bebişlerine ve isteyen herkese nasip etsin
Nasıldı beta hcg degerleriniz? Hayırlı olsun bu arada,sağlıkla kucağınıza alınYani bebeği nokta şeklinde gördük.Kese dolu dedi dr. çok şükür Ama benim beta hcg değerim yüksek çıktı hatta çoğul gebelik sanıldı ilk bakıldığında,belkide o yüzden bu haftada görebildik
Adet tarihine göre 6.haftadayız ama geç döllenme olmuş
Oyle mi beta hcg niz kac ciktiYani bebeği nokta şeklinde gördük.Kese dolu dedi dr. çok şükür ☺ Ama benim beta hcg değerim yüksek çıktı hatta çoğul gebelik sanıldı ilk bakıldığında,belkide o yüzden bu haftada görebildik
Adet tarihine göre 6.haftadayız ama geç döllenme olmuş
Benim doktorum da Ahmet yilmaz 2 oglumu da onda yaptim cok memnunumdum ben simdi de spiralimi cikartti bekliyorum 18 iniŞimdilik eltim devlette kadın dogum hastanesinde çalışıyor bende oraya gidiyordum ama dayanamadım yine kızımda gittiğim dr a aldim ahmet yilmaz diye bir dr cmt gününe randevu verdi çok yüksek değil 200 ama ayda 2 defadan fazla cagiracak o zaman ayda 400 de kasıyor
Akşam üzeri çıkar,hayırlı olsunKizlar bugun ovulasyonun 10. Gunu dayanamadim kalktim erken gebelik testi yaptim sabahin 5:30 unda ve telefonn isiginda gozuken cok silik bir cizgi gordum bugun test yaptircam ama saglik ocaginda yapilan test e-nabizda ne zaman cikar bilgisi olan var mi ?
Merhaba,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Benim ağustosta bir düşüğüm oldu da yazmaya korkuyorum saçma ama işte sanki kaptırma çok kendini diyor içimden bir ses. Her yazılanı takipteyim oysaki.Kalp atışlarını duymadan rahatlıyamıycam sanırım.
Berf0o0o canım kusmaların başlaması gayet normal. Progestanla ilgisi yoktur, kızımda bende 6.7. haftalarda kusmaya başlamıştım. Hatta o kadar zor geçiyordu ki sabahlar doktordan ilaç bile istemiştim ama yine de çok işe yaramamıştı. İnş kısa dönemde geçip gider, bazılarında kusma uzun sürüyor bazılarında kısa
Tesekkurler cvp icinAkşam üzeri çıkar,hayırlı olsun
Herkese merhaba
C.tesi günü hamile olduğumu öğrendim ☺
Planlı olarak oldu ve kısmetse 2.çocuğumuz olacak
Son adet tarihim 3 şubat
Bebişim ise 4,5 haftalık bugün keseyi ve kendisini gördük
Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun bebişlerine ve isteyen herkese nasip etsin
Aaa belki 18 inden sonra hayirli haberler gelirde kontrollere gittiğimizde karsilirizBenim doktorum da Ahmet yilmaz 2 oglumu da onda yaptim cok memnunumdum ben simdi de spiralimi cikartti bekliyorum 18 ini
Bebeğin kese içinde olduğunu vajinal ultrasonla gördükMaşallah ya 4 buçuk haftada keseyi bile zorla görürler içini nasıl gördünüz o doktor nerde ben de gitmek istiyorum
Bebeğin kese içinde olduğunu vajinal ultrasonla gördük
Normalde 6.haftadayız ama bebek gelişimi geç döllenmeden 4,5 haftalık gözüküyor
P.tesi beta hcg değerim 8000küsurdu
B.düzü Medilife'ta gördük ilk kızımda da öyle olmuştu
Çok teşekkürler Amin hepimiz inşallah P.tesi yapılanda 8000 küsur çıkmıştıNasıldı beta hcg degerleriniz? Hayırlı olsun bu arada,sağlıkla kucağınıza alın